Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Λέει ο Κρητικός στον ένα απ τους δύο δίδυμους για την ποκερού: πες της ότι θα πας για μπάνιο να έρθει να της τον ακουμπήσεις κ του λέει ο μικρός δεν το χοντραίνω τόσο κ του ξαναλέει ο Κρητικός πες της είναι ανώμαλη αυτή..![]()

Ειχαμε οδοντιατρους απο τη Βουλγαρια,γιατρους απο την Ιταλια,τωρα εχουμε και δικηγορους απο κει;Λέει η Σαικο "Δεν έχω πρόβλημα με την πλειοψηφία,μέ τους περισσότερους έχω!!!!"ΓΑΜΩ τη Νομική που εβγαλες ρε πουστη μου!!!!!
Ιταλία σπουδασε... για τον πουτσο...
Αυτο που καποιοι εδω μεσα θεωρειτε οτι τα πανεπιστημια στην Ιταλια ειναι για το πουτσο με ξεπερναει...![]()
Εσείς βγάζετε λέξη από όσα λέει ο Κρητικός ; Εγώ όπως μιλάει δύσκολα καταλαβαίνω τι λέει. Τα λέει γρήγορα, και με Κρητική προφορά, και δεν καταλαβαίνω σχεδόν λέξη από ότι λέει.
Οι πούστηδοι πως θα "ξεδώσουν"; Ο Θέμης ψάχνει να δει ποιον δίδυμο θα αφήσει η Αλβανίδα μπας και περισσέψει κάτι για τον κώλο του!
Τύποι βγήκε η Τελευταια η Γριά χοντρή για μπάνιο Με κάνα στριγκο κορδονατο πισίνα να γκαβλωσουμε;![]()
Οι διδυμοι εχουν ποιο ξεχειλωμενη σουφρα και απο τον τρυφωνα.η μιση μυκονος τα εχει παρει τα στρακια
Οι πούστηδοι πως θα "ξεδώσουν"; Ο Θέμης ψάχνει να δει ποιον δίδυμο θα αφήσει η Αλβανίδα μπας και περισσέψει κάτι για τον κώλο του!
Μάλλον βρήκαν πως θα ξεδώσουν.