70χρονων άνθρωπος που πάει να παρουσιάσει;Ζει ακόμη αυτός;![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
70χρονων άνθρωπος που πάει να παρουσιάσει;Ζει ακόμη αυτός;![]()
θα πας αδελφέΟι αιτήσεις συμμετοχής για το Big Brother έχουν ξεπεράσει τις 10.000, ενώ σήμερα και αύριο γίνεται ένα μεγάλο casting στην Θεσσαλονίκη.
news247 18 Ιανουαρίου 2020 14:05
Όπως όλα δείχνουν πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στο ριάλτι "Big Brother", αφού οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 10.000, ενώ σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί ένα μεγάλο casting στη Θεσσαλονίκη προς εύρεση και επιλογή συμμετεχόντων.
Το τοπίο παραμένει ακόμα θολό για το ρόλο του παρουσιαστή, την ίδια στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου αποσύρεται από τα πιθανά ονόματα. Παράλληλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Έλα Χαμογέλα", ο ΣΚΑΪ φαίνεται να θέλει ένα "σκληρό" ριάλτι.

καλή φάση το νέο big brotherθα πας αδελφέ![]()
![]()
καλή φάση το νέο big brother
εγώ έστειλα αλλά δε με καλέσανε στα καστιγκ δε πειράζει ομωςΑυτό τον καιρό η παραγωγή έχει εστιάσει την προσοχή της να βρει τον κατάλληλο πουστη ως έναν από τους συμμετέχοντες..
θα πας αδελφέ![]()
![]()
οχι αδερφε μου Ποια χρονιά φιλε???.... στο ναυτικο που ειχα γινει οδηγος :αντιναυαρχου (Ε/ΑΣ πλακα 2) αρχηγου στολου
![]()
![]()
.
διπλό κρεβάτι
εγώ έστειλα αλλά δε με καλέσανε στα καστιγκ δε πειράζει ομως

Πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο Αλαφού για να βρει μεγαλύτερα ναυάγια από αυτά του μαστερ σεφ :S :S
Πάντως από τι έβλεπα θα ξεκινάει μετά το μαστερ σεφ κατά τις 11.
ε παρε θεση ρε τακη....μας αφησες μονους φετος στα ριαλιτιθα παιζει αργα γιατι θα εχουμε σκηνες σκληρου σεξ
ε παρε θεση ρε τακη....μας αφησες μονους φετος στα ριαλιτι
ειδες καστιγκ μπικ μπροδερ?τι να δω ρε τυπε?τους μαγειρες απο τα λιντλ και την αλλη που εχει κατι ποδια σαν τους πυλωνες της γεφυρας στην χαμοστερνας??? :S![]()
ειδες καστιγκ μπικ μπροδερ?
εχεις πληροφοριες απο μεσα?