Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μεγάλη κάβλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ορισμένα γλειφοκωλια για τους μερακλήδες
Η τύπισσα στην αρχή έχει πάθει σοκ, βάζει δόντι και πάλι δε χωράει στο στόμα της. Εποχές 15-16 είχα βρει γαμιολα παντρεμένη που άρπαζε πούτσες παντού, μου είχε πει "τις μετράω με deep throat"
Την σύγκριση στο τέλος του βίντεο την είδες??Η τύπισσα στην αρχή έχει πάθει σοκ, βάζει δόντι και πάλι δε χωράει στο στόμα της. Εποχές 15-16 είχα βρει γαμιολα παντρεμένη που άρπαζε πούτσες παντού, μου είχε πει "τις μετράω με deep throat"
Και που τον εγλειψε τον λευκό για δύο δευτερόλεπτα πολύ του ήτανΔε τίθεται θέμα σύγκρισης, η υπεροχή της μαύρης ψωλης είναι εκθαμβωτική
Σε καυλωνουν οι τσόντες με μαύρους??Δε τίθεται θέμα σύγκρισης, η υπεροχή της μαύρης ψωλης είναι εκθαμβωτική
Όνειρο...
Ολόκληρη η σκηνή..Το στιγμιότυπο είναι περίπου στο 38Όνειρο...
Από πού είναι αυτή η σκηνή;; έχουμε συνέχεια;;
Έχω ερωτα με τσόντες που παίζουν μαύροι.απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι τοπ tier καμία θνητή δν θα άντεχε να παίρνει τέτοια καβλια καθημερινά και με τόση άνεση πλύν ελαχίστων εξαιρέσεων.αυτές οι τσονες είναι λες και βλέπεις champions league.
Επίσης τις περισσότερες φορές αν προσέξτε οι τύποι δν έχουν ολόκληρη στηση απλά συνεχίζουν την στάση για το μάτι το θεατή.στην πραγματική ζωή με limp dick και καποτα πάνω δν θα έμπαινες καν ξανά μέχρι να σ θ γίνει πέτρα.και αλλααα πολλά

Το σκυλί η δευτερη, "Dog of war", τον καταβροχθίζει με τη μουνάρα της!!! Ηθελε κώλο και αυτήν, να νιώσει....Στην πρώτη φωτό η κοπέλα μάλλον είδε τα ραδίκια ανάποδα!
![]()
![]()
Ειλικρινής η γαμιολα.. Πιστεύεις την συγκεκριμένη ψωλαρα θα την "μετραγε " ολόκληρη η παντρεμένη?Η τύπισσα στην αρχή έχει πάθει σοκ, βάζει δόντι και πάλι δε χωράει στο στόμα της. Εποχές 15-16 είχα βρει γαμιολα παντρεμένη που άρπαζε πούτσες παντού, μου είχε πει "τις μετράω με deep throat"