Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κοίτα, όντως ο τρόπος που το δουλεύεις, έχει μεγαλύτερη σημασία. Και αυτό δεν είναι μύθος...Αγάπη μου το μέγεθος δεν μετράει... Χαχαχα το μεγαλύτερο ψέμα που λένε...
Δεν χορταινει το μάτι τους απλά. Αμα βγει τ φιδι εγκεφαλικά κ μονο έχουν ηδη 3 οργασμουςΚοίτα, όντως ο τρόπος που το δουλεύεις, έχει μεγαλύτερη σημασία. Και αυτό δεν είναι μύθος...
Άλλα αν έχεις ανακόντα, και το δουλεύεις και καλά, τότε..... άντε γειά...!!!

Εδώ καυλωνουμε εμείς όταν βλέπουμε τσόντες με λευκές και μαύρους ψωλαραδεςΔεν χορταινει το μάτι τους απλά. Αμα βγει τ φιδι εγκεφαλικά κ μονο έχουν ηδη 3 οργασμους![]()
Αυτές και οι τρεις ξεκίνησαν τελείως ερασιτεχνικα και πλέον είναι γνωστές παντού!
Γράψε ονόματα αν θες . Έχουν και άλλα βιντεάκια με μαύρους ψωλαραδες?Αυτές και οι τρεις ξεκίνησαν τελείως ερασιτεχνικα και πλέον είναι γνωστές παντού!
εγω παλι εχω ακουσει για κοσμο που οντως τον εχει τεραστιο και το αποτελεσμα ειναι οτι οι πιο πολλες γυναικες δε τους αφηνουν να το βαλουν μεσα ολοκληροΔεν χορταινει το μάτι τους απλά. Αμα βγει τ φιδι εγκεφαλικά κ μονο έχουν ηδη 3 οργασμους![]()
Φιλε υπάρχουν πολλά ερασιτεχνικά βίντεοεγω παλι εχω ακουσει για κοσμο που οντως τον εχει τεραστιο και το αποτελεσμα ειναι οτι οι πιο πολλες γυναικες δε τους αφηνουν να το βαλουν μεσα ολοκληρο
σιγουρα καποιες γυναικες εχουν φετιχ με τεραστιες πουτσες αλλα δε πρεπει να μπερδευουμε τη πραγματικη ζωη με το πορνο
Πάντως είχα διαβάσει σε άρθρο ότι όταν οι αμερικανίδες πορνοστάρς αρχίζουν να δουλεύουν με μαύρους, οι πωλήσεις των ταινιών τους πέφτουν στο ναδίρ, ουσιαστικά είναι τελειωμένες μετά από αυτό. Αν κάνει πάλι τέτοιο πράγμα γυναίκα που δεν είναι πόρνη μετά δεν την θέλει κανένας από την φυλή της και της τα τρώει ο ψυχίατρος. Απλά είναι τα πράγματα...
ποια η ξανθια μουνιτσα??Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
πολλα απο τα ερασιτεχνικα βιντεο δεν ειναι ερασιτεχνικα και απλα γυριζονται προχειρα για να πλασαριστουν ετσιΦιλε υπάρχουν πολλά ερασιτεχνικά βίντεο
Adreena wintersΑυτές και οι τρεις ξεκίνησαν τελείως ερασιτεχνικα και πλέον είναι γνωστές παντού!