Λάθος...
Δεν επιτέθηκα ούτε παρεξηγήθηκα!
Απλά μου την σπάει να βγαίνει ο κάθε κακομοίρης χωρίς να γνωρίζει το πρόγραμμα μου η αλλιώς αν θες την "Τιμή" μου και να λέει οτι του κατέβει!
ΥΓ: Το να ξέρεις ότι δεν ξέρεις είναι το καλύτερο. Το να υποκρίνεσαι ότι ξέρεις, ενώ δεν ξέρεις, είναι αρρώστια...
Λάο Τσε
Είχα γράψει σε άλλο μέλος: Αν θέλεις να γαμήσεις φθηνά, συνεχίζεις να παρακαλάς την Μελίνα επειδή όντως στα 80 παίρνεις κάτι που αξίζει αυτό το αντίτιμο. Αν θέλεις κάτι καλύτερο αλλά ακριβότερο να σου πω κάποιες άλλες επιλογές.
Τοποθετήθηκα σε κάτι που γνωρίζω και το πρόγραμμά σου γνωρίζω και την τιμή σου, αφού συναντηθήκαμε και ζήτησες 80 ευρώ. Και 100 να το έκανες τώρα φθηνή παραμένεις, αφού οι προτάσεις που τελικά του έκανα στο p.m. που μου έστειλε ήταν των 140€.
Επίσης για μένα και 100 να το έκανες και πάλι τα αξίζεις. Για μένα και στα 120 καλά θα είναι.
Αν όπως σωστά γράφτηκε δεν μπόρεσες να διαχειριστείς το «φθηνή», σπάστηκες παρεξηγήθηκες ή οτιδήποτε άλλο, είναι δικό σου πρόβλημα.
Απαντάς λοιπόν παραθέτοντας εμένα: «…προκαλείς φαγούρα στα γεννητικά μου όργανα!», άρα επιτίθεσαι χωρίς να σ΄έχω προσβάλει.
Γράφεις δε και το τελείως άσχετο : « δεν με λες οικονομική αν λάβεις υπόψιν ότι τα κορίτσια γραφείων παίρνουν 50 η 60 ευρώ την ώρα απο τα 100+ που δίνετε…».
Σου το διερεύνησα, τον πελάτη δεν τον νοιάζει πόσα μπαίνουν στην δική σου τσέπη. τον νοιάζει πόσα βγαίνουν από την δική του.
Συνεχίζεις και τώρα ακόμα με χαρακτηρισμούς… Προτού διαβάσεις Λάο Τσε πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να μάθεις να συμπεριφέρεσαι.
Υ.Γ. Να σκέφτεσαι σωστά, να μιλάς σωστά και να κάνεις αυτά που πρέπει.
Δημόκριτος