Maidenas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 405
- Πόντοι
- 300
Εαν κάποιος έχει δοκιμάσει , ας ενημερώσει. Φχαριστω!
Ειναι θεσσαλονικη κ μοιαζει μ αυτηνΕαν κάποιος έχει δοκιμάσει , ας ενημερώσει. Φχαριστω!
Ειναι θεσσαλονικη κ μοιαζει μ αυτην
νομίζω δεν είναι. Αυτή που αναφέρω εγώ είναι ξένη. Τεσπα θα ενημερώσω, πιθανόν να δοκιμασω![]()
Θεσσαλονικιά μόνο για σένα
Αν είσαι μακριά αλλά θέλεις την εμπειρία με ένα BBW λαγουδάκι, τότε επικοινώνησε μαζί μου για να την νιώσεις. Είμαι εδώ για να σου προσφέρω κάτι που δεν έχεις ξανά ζήσει. Real sexting με φαντασία, ένταση και πολύ καύλα. Roleplays που θα σε κάνουν να αναστατωθείς. Προσωπικό περιεχόμενο...kanesex.com
Εβίτα βγάζει στο viber, δεν έχω άλλες πληροφορίες
Έχω εντοπίσει μια στην πλατφόρμα του ονλυ με το όνομα misslou14
Φαίνεται πολύ καλό αλλά δε βρίσκω πληροφορίες αν κάνει συναντήσεις.
Ξέρει κανείς κάτι?
Copy paste από την απάντηση της στο Viber:Εβίτα βγάζει στο viber, δεν έχω άλλες πληροφορίες
Έχω εντοπίσει μια στην πλατφόρμα του ονλυ με το όνομα misslou14
Φαίνεται πολύ καλό αλλά δε βρίσκω πληροφορίες αν κάνει συναντήσεις.
Ξέρει κανείς κάτι?
Αγενεστατη κ απαιτητικη. Με τα taxi που ζηταει κ το hotel, αγγιζει τα 200. Ειχε την απαιτηση να παω κ στο λουτρακι. Την εστειλα για βρουβες.Copy paste από την απάντηση της στο Viber:
130/ ώρα όλα χωρίς κωλαρακι
Δύο φορές εκτόνωση
Όπου θες εκτόνωση
Όχι εγώ από πάνω (εκτός παρτουζας/τριου)
Και όχι πολύ ξύλο που να αφήνει σημάδια μέχρι όπου πω εγώ
Όχι βίντεο ή φωτογραφίες χωρίς συννενόηση
Είμαι υποτακτική could be switch
Αρχάρια όχι για πολύ ελπίζω footfetish,αυταρχικό, gangbang,orgy, λεσβιακό and many many more ρώτα με για να φτιάξουμε πακέτο
Δεν έχω χώρο αυτόν τον καιρό και ταξιδεύω σε άλλες περιοχές. Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο με επιπλέον χρέωση τον μεταφορικών.
Προτιμώ τα εξής ξενοδοχεία : Πριάμο,Ερατω,Bill,Prive (Αθήνα)
Apollon filoxenia και Ephyra για Κόρινθο
Έχω βίντεο και φωτό επαγγελματικά και μη ask for photo preview and tittle and price
Special ρούχα, props και sex toys είναι συζητήσιμα
Δουλεύω υπό συννενόηση όχι βάση ωραρίου
Τα λευτα πάντα μπροστά
Ραντεβού μετά από ανταλλαγή φωτογραφιών θα προτιμηθούν ! Με πολύ ασφάλεια, εχέμυθεια και ιδιωτικότητα.
Δεν ξερω γιατι νομιζουν κάποιες οτι εχουν το χρυσό μουνι, ενώ βρωμαει ο τοπος απο μουνιΑγενεστατη κ απαιτητικη. Με τα taxi που ζηταει κ το hotel, αγγιζει τα 200. Ειχε την απαιτηση να παω κ στο λουτρακι. Την εστειλα για βρουβες.
Φταινε κ οι αγαπουληδες. Δινουν τα λεφτα τους ευκολαΔεν ξερω γιατι νομιζουν κάποιες οτι εχουν το χρυσό μουνι, ενώ βρωμαει ο τοπος απο μουνι
Λογικό να ζητάει τα εκτός έδρας...Αγενεστατη κ απαιτητικη. Με τα taxi που ζηταει κ το hotel, αγγιζει τα 200. Ειχε την απαιτηση να παω κ στο λουτρακι. Την εστειλα για βρουβες.
Μπορεις να με βοηθησεις να την βρω?Συνάντηση με την γιουτουμπερ.Ευγενικη χαμογελαστή και κοινωνική γερό σκαρί.Δυνατη στο ελεύθερο στοματικό με φτυσιματα και τα σχετικά συμμετέχει στο σεξ με κραυγές και λόγια ενω ισχυρίστηκε ότι τελειωσε κιόλας χωρίς να είμαι σίγουρος αν έλεγε αλήθεια παρόλα αυτά κατέβασε υγρά αρκετά.Δεν κάνει πρωκτικό και δεν δοκίμασα για φιλιά.Εν κατακλείδι πέρασα καλά και λογικά θα την ξανασυναντησω στο μέλλον.
Υ.Γ ευχαριστώ τα αλάνια που με βοήθησαν να έρθω σε επικοινωνία
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την κυρία;Μπορεις να με βοηθησεις να την βρω?
Τζαμπα...50 ευρο τα 40 λεπτά
Πανω κατω ιδια αποδοση. Η τινα εχει μεγαλυτερα βυζια κ ειναι 1.60 , η αλλη 1.80 κ 120 κιλα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιταTina vs κωνσταντινα; Τι λετε;
Υπάρχει κάποιο λινκ για την Κωνσταντίνα ;;Πανω κατω ιδια αποδοση. Η τινα εχει μεγαλυτερα βυζια κ ειναι 1.60 , η αλλη 1.80 κ 120 κιλα. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
ΟχιΥπάρχει κάποιο λινκ για την Κωνσταντίνα ;;