You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby-0 prive
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gallardo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καλησπερα μαγκα 
εγω πριβε το ηξερα,αλλαξε ονομασια ? αν οχι,εχουμε παρει πολλοι κ πολλες φορες!!!
Μαλλον λαθος κανεις για το ονομα...τουλαχιστον εγω δεν ξερω καμια Κινα...
Εξαρταται τι ζητας κ τι περιμενεις να παρεις ως ανταλλαγμα του 50αρικου! Δεν παιζει να πηδηξεις...
εγω πριβε το ηξερα,αλλαξε ονομασια ? αν οχι,εχουμε παρει πολλοι κ πολλες φορες!!!
Μαλλον λαθος κανεις για το ονομα...τουλαχιστον εγω δεν ξερω καμια Κινα...
Εξαρταται τι ζητας κ τι περιμενεις να παρεις ως ανταλλαγμα του 50αρικου! Δεν παιζει να πηδηξεις...
Επισκέπτης
ποιο ?και που γινετε αυτο?
Επισκέπτης
οπως κ να την ελεγαν,αξιζει να επισκεφθεις το αναλογο θρεντ που εχουν γραφτει απειρες info!
το σιγουρο ειναι ενα,σε γουσταρουν - δεν σε γουσταρουν..ΕΣΥ->ΔΕΝ ΠΗΔΑΣ...;)
το σιγουρο ειναι ενα,σε γουσταρουν - δεν σε γουσταρουν..ΕΣΥ->ΔΕΝ ΠΗΔΑΣ...;)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τα στριπτηζάδικα, είναι ότι από τη στιγμή που η γκόμενα σε βλέπει στο μαγαζί, αποκτάς ντεζαβαντάζ...![]()
Δηλάδή; Δε μας το κάνεις πενηνταράκια;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπερα Μαγκες,
Ειναι μια ξανθια θεα,ψηλη...νομιζω ''Κινα'' την ελεγαν...
οχι κανεις λαθος...νομιζω την ελεγαν σαγκαη!

Επισκέπτης
η αισθηση που εχω αποκομισει απ'τα στριπτηζαδικα,ειναι οτι απ'τη στιγμη που θα δεις/βγαλεις την "Χ" γκομενα εκτος μαγαζιου σε μια απλη της ημερα τοτε θα αισθανθεις τοσο μαλακας οσο ποτε για οσα εχεις σκασει στο μαγαζι για παρτη της...Η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τα στριπτηζάδικα, είναι ότι από τη στιγμή που η γκόμενα σε βλέπει στο μαγαζί, αποκτάς ντεζαβαντάζ...![]()
Υ/Γ-->Μιλαω παντα για τις περισσοτερες κοπελες κ οχι για ολες...η πλειοψηφια ομως,στο συνολο->ομορφια,ψυχικη κατασταση,αντοχες γενικα,σεξ(τεχνικη/διαθεση) δεν παιρνει πανω απο 6 στα 10...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
Δηλάδή; Δε μας το κάνεις πενηνταράκια;
Να μωρέ...Αν σε δει, ας πούμε, στο σούπερ μάρκετ η γκόμενα, μπορεί και να σε προσέξει και να σε γουστάρει, άλλωστε δεν ξέρει τίποτα για σένα..
Αν σε δει στο μαγαζί, ξέρει αυτομάτως ότι "είναι τύπος που πάει σε στριπτηζάδικα", και σε κατατάσσει στο μέσο όρο των πελατών...Άλλωστε, εκεί παίζεις στην "έδρα" της, στο χώρο που το παίζει ντίβα, συνήθως σε θεωρεί ζήτουλα κι ότι σου κάνει χάρη, μια και της ζητάς να έρθει στο τραπέζι - εγώ δεν το κάνω ποτέ, μόνο όσες μου έρθουν, κι αν μου αρέσει κάποια από αυτές - και πρέπει να αποδείξεις πολλά, για να βρεθείς μπροστά από τον ...ανταγωνισμό
η αισθηση που εχω αποκομισει απ'τα στριπτηζαδικα,ειναι οτι απ'τη στιγμη που θα δεις/βγαλεις την "Χ" γκομενα εκτος μαγαζιου σε μια απλη της ημερα τοτε θα αισθανθεις τοσο μαλακας οσο ποτε για οσα εχεις σκασει στο μαγαζι για παρτη της...![]()
![]()
(κ σιγουρα αποκτα ντεζαβανταζ εκεινη...)!
Υ/Γ-->Μιλαω παντα για τις περισσοτερες κοπελες κ οχι για ολες...η πλειοψηφια ομως,στο συνολο->ομορφια,ψυχικη κατασταση,αντοχες γενικα,σεξ(τεχνικη/διαθεση) δεν παιρνει πανω απο 6 στα 10...
Κάπως έτσι είναι...Μίλησα για ντεζαβαντάζ, εννοώντας το στάδιο μέχρι να καταφέρεις να την βγάλεις...Μην ξεχνάμε και "πώς μας βλέπουν οι στριπτηζούδες"
Επισκέπτης
μπορεις να εισαι απλα ο εαυτος σου....αν της αρεσεις καλως,αν οχι...μπορει να παει στην Ρωσια,την Μολδαβια...την...την...την...κ να δει τους αντρες οπως της πρεπουν αν εμεις δεν ειμαστε καλοι...
BRAVO Mclein παρα το μικρο της ηλικιας πολυ ωριμη σκεψη!!!μπορεις να εισαι απλα ο εαυτος σου....αν της αρεσεις καλως,αν οχι...μπορει να παει στην Ρωσια,την Μολδαβια...την...την...την...κ να δει τους αντρες οπως της πρεπουν αν εμεις δεν ειμαστε καλοι...
οχι κανεις λαθος...νομιζω την ελεγαν σαγκαη!![]()
Μαλλον εννοεί την Ινα απο την Ουκρανια (Ψηλη, Ξανθια, σιλικονε βυζι)
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 9.295
Συναγωνιστες mclein και fleshoffantasy ετσι ακριβως ειναι-Μια φορα ετυχε και βγηκα εκτος μαγαζιου με γκομενα και τη γαμουσα ενα μηνα-Συμπεριφορα σε γενικες γραμμες αθλια και κυκλοθυμικη που σου σπαει τον πουτσο-Γαμησι βεβαια εκανα οτι ηθελα-Απο τοτε(2005)ψιλοξενερωσα και με τα στριπτιζαδικα και ζητημα ειναι αν πηγαινω 3-4 φορες το χρονο πλεον
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
>Απο τοτε(2005)ψιλοξενερωσα και με τα στριπτιζαδικα και ζητημα ειναι αν πηγαινω 3-4 φορες το χρονο πλεον
JoinTheClub αγαπητέ
Υ.Γ. Πάντως είναι καλύτερα να μάθεις πριν χαλάσεις μια περιουσία..........
JoinTheClub αγαπητέ
Υ.Γ. Πάντως είναι καλύτερα να μάθεις πριν χαλάσεις μια περιουσία..........
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις