Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 292K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
73
Πόντοι
0
Lucy μωλις γυρίσεις αν γουστάρεις να παμε 2-3 γαμιαδες και συ και να σε ξεπατωσουμε....θα παρεις 2 πουτσες ταυτόχρονα στη κωλαρα σου και ταυτόχρονα χυσιμο....
Ερχομαι να αρω ματι αν θελετε. Ή να γλειψω κ καμια πουτσα.

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.207
Πόντοι
201
Ερχομαι να αρω ματι αν θελετε. Ή να γλειψω κ καμια πουτσα.
Πήγαινε και γλυψε την πουτσα του αραπη που έχει να κάνει μπάνιο τυχερός θα είσαι για προχθές έβρεχε και θα είναι φρέσκο πλημενη ακόμη

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
155
Πόντοι
0
Πόσο άθλιο έχει καταντήσει αυτό το ίδρυμα .. Έρχομαι με παραδοσιακό στρινγκ που λέει και ο kostakis,και το μόνο που υπάρχει κάθε καημένο 10ποντο πουτσακι ανεξάρτητου φυλής και χρώματος που ζητάει λεφτά για να γαμησει !! Το είπα σε έναν,παράπονο το έχω να μου πει ΕΝΑΣ σε γουσταρω να κεράσω μια μπύρα ?

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
10
Like
13.426
Πόντοι
3.246
Πόσο άθλιο έχει καταντήσει αυτό το ίδρυμα .. Έρχομαι με παραδοσιακό στρινγκ που λέει και ο kostakis,και το μόνο που υπάρχει κάθε καημένο 10ποντο πουτσακι ανεξάρτητου φυλής και χρώματος που ζητάει λεφτά για να γαμησει !! Το είπα σε έναν,παράπονο το έχω να μου πει ΕΝΑΣ σε γουσταρω να κεράσω μια μπύρα ?
Πρέπει και εμείς με τα μικρά πουλάκια να γαμήσουμε. Τι να κάνουμε

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.207
Πόντοι
201
Έλα σε κεράσω ποτάκι στο Γκάζι και μετά φυσικό χυμό στο ξενοδοχείο εγώ η σε κανένα ίδρυμα μέσα παρέα με άλλους μύστες

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
999
Πόντοι
81
αν πας και δνε ντυθεισ αλλα περιφερεσαι με ενα στρινγ σπανιο να σε γαμησουνε νορμαλ γιατι θα σε περασουν για λιγουρη κ δνε το λεω με κακη εννοια ! επειδη πανω αν πασ πολλεσ φορεσ αυτοι που πανε ξερουν εινα ιμερικοι στον πανω οροφο που πανε κ τα βγαζουν ολα εντελωσ κ περιμενουν να τουσ γαμησουν κ τυχαινει οι μονοι που τουσ πηδανε να ειναι τα πακια που ζητανε λεφτα οι σπασαρχιδεσ του ιδρυματος !
σαν κροσ αν πασ κ ντυθεισ εχεισ αλλη μεταχειριση αλλα ειναι να πετυχεισ και την μερα η την νυχτα που θα εχει καλουσ γιαμιαδες δνε ειναι παντα καλα συνηθωσ εχει μικροψωληδες που απλα θελουν να τουσ παρεις πιπα εχω γραψει γιαυτους !
αν θεσ οταν γυρισω παμε παρειτσα να εχω κανονισει ψωλαραδες γαμιαδεςνα περσεισ κ εσυ ωραια !

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
155
Πόντοι
0
Πρέπει και εμείς με τα μικρά πουλάκια να γαμήσουμε. Τι να κάνουμε
Κάνουμε κανένα ψυχικό που και που αλλά όχι και στους θρασείς που θέλουν και μεροκάματο της πούτσας ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom