Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
933
Πόντοι
81
αγαπη να στο καταπιω μονο με το κολοτριπιδι μου μπορω κ αυτο θα με ξεκολιασεισ αλλα στομα δνε ξερω πωσ θα μπει ολο δνε γινεται παντω χυσιμο στομα προσοπο κολοτριπιδα οπου θεσ κ ενοιται πιπα οση ωρα θεσ ωσπου να στερεψεις !

Τύπε Λούσι μπέλα σε βλέπω πολύ αποφασισμένο για ρομαντικά γαμησια με τον τύπο στιβ12 :rockon:

Τύπε Λούσι μπέλα σε βλέπω πολύ αποφασισμένο για ρομαντικά γαμησια με τον τύπο στιβ12 :rockon:

δεν χανεται τετοιο παπαρι καλε θα παω να τον φαω κανονικα του ειπα θελω να με γαμησεισ αθηναικον σε καμπινα να με βλεπετε μετα να περπαταω σαν παπια ξεκολιασμενη ! αυτη η πουτσα ειναι κονταρι να πασ εκει να σε ξεκολιασει να φασ κ ενα καλο χυσιμο στο προσοπο κ να καθεσαι σε εξωστη μετα ψωλοχυμενη με την κολοτρυπιδα τουρλα ανοιχτη σαν ζομπι ! ετσι θελει ! ξεπατωμα απο την πουτσα ! θελει καλο ξεκολιασμα κ μετα οπωσ εισαι ψωλοχυμενη να σου σκασει κ ενα σκαμπιλι στην μαπα να στρωσεισ ! ετσι γαμανε οι αντρεσ οι σωστοι !

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
933
Πόντοι
81
τετοια ατομα πρεπει να πηγαινουν στο ιδρυμα οπως ο μυστης λουσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελα

psolaras1408

παλι ντικ πικ για να λιγουρευτεις​

μα αφου ειμαι ψωλα για το πουτσο τον ζηταω τι θα κρυφτω οτι ειμαι πουτανα για το πουτσο κ θελω μεγαλεσ ψωλεσ να με γαμανε ? κ μικρεσ ολεσ εχουν την χαρη τουσ δεν λεω οχι σε κανενα που θα μου πει " ελα παρτο στο στομα πουτανα " ! ειμαι καλο κοριτσι εγω και σκλαβα τησ πουτσασ ! :)

Συνημμένα

• 46635961a.webm
    3 MB · Εμφανίσεις: 0

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Μπήκα - βγήκα τσακ μπαμ.
Λιγος κόσμος στο σαλόνι. Στη γαλαρία κάτι Πάκια χαϊδεύανε τις ψωλές τους περιμένοντας γεροντική πελατεία. Πάνω δεν πήγα. Κάτω στα μπουντρούμια ενα ζόμπι μαλάκιζε την πεσμένη ψωλη του. Οταν με ειδε μου εκανε νόημα να τον πλησιάσω. Τον αγνόησα.
Ανέβηκα ξανά στην κόλαση της μπίχλας, της μπόχας και του ληγμένου σπέρματος, κάθισα σε ένα μουλιασμένο κάθισμα και βάρεσα μια μαλακια μεγαλοπρεπή. Στα τελειώματα ήρθε ένα Πακι και μου ζήτησε να με τσιμπουκώσει. Του είπα όχι. Μου είπε κάτι ψόφια "κίσε με" και άδειασα μια κουτάλα της φασολάδας σπέρμα πανω του.
Αυτά. Γαμω τη ζωή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom