Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.260
Πόντοι
456
ρε πατε καλα εδω μεσα που με κανατε αναφορα στο σαιτ εδωοτι ειμαι βοτ > κ ψευτικο προφιλ η οτι λειτουργω για να πρωωθω το αθηναικον ? επειδη σασ εγραψα 5 εμεπιριες εκει μεσα που ΕΣΕΙΣ ρωταγατε βγαινει η καθε κολοπουστρα και κροσ τησ πουτσασ γερασμενη αγαμητη κ με κανει εμενα αναφορα ? ζηλευετε που τρωνε αλλεσ πουτσα και περνανε καλα η ζηλευετε που ειστε κακιασμενεσ και μαλακισμενεσ και μενετε στην απεξω ? αντε γιατι ξερω και ποιοσ τισ εκανε τισ αναφορεσ μην σε ξεβρακωσω δημοσια !
σε ζηλευουν λουσυ γιατι πας αποφασισμενος στο ιδρυμα και τρως πουτσες ,μαθε ποιος εκανε την αναφορα γιατι οποιος τα βαζει με ενα θαμωνα του ιδρυματος τα βαζει με ολους

fullwidth.98b5c468.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κωστακη αδερφω εμαθα εκανες το νεκρο σε κατι καδους.Ποσο ξυλο εφαγες στο downtown μωρη ξεφτυλισμενη πουτανα και μετα σε μπαναρανε απο το μαγαζι και απο τοτε εχεις ξεμεινει στο αθηναικο να περνεις πιπες στον τζιμυ τον ταζμανο χαχαχα αξιολυπητε ξεφτιλα.Η υπαρξη σου ειναι χειροτερη και απο την υπαρξη του ιου ΗΙV
gattuso-everyday.gif

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
923
Πόντοι
86
ρε πατε καλα εδω μεσα που με κανατε αναφορα στο σαιτ εδωοτι ειμαι βοτ > κ ψευτικο προφιλ η οτι λειτουργω για να πρωωθω το αθηναικον ? επειδη σασ εγραψα 5 εμεπιριες εκει μεσα που ΕΣΕΙΣ ρωταγατε βγαινει η καθε κολοπουστρα και κροσ τησ πουτσασ γερασμενη αγαμητη κ με κανει εμενα αναφορα ? ζηλευετε που τρωνε αλλεσ πουτσα και περνανε καλα η ζηλευετε που ειστε κακιασμενεσ και μαλακισμενεσ και μενετε στην απεξω ? αντε γιατι ξερω και ποιοσ τισ εκανε τισ αναφορεσ μην σε ξεβρακωσω δημοσια !
Πέσατε να την κατηγορήσετε ότι προωθεί το αθηναϊκό. Την εμπειρία της αναφέρει. Είναι το μοναδικό φόρουμ που διατυπώνονται όλες οι απόψεις.

Kaistikorfikanela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
35
Πόντοι
0
Μη μασάς Lucy, πες μας την αλήθεια σου. Και κλαιν που σε κανανε αναφορα, σιγά τα αυγα.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.260
Πόντοι
456
Πέσατε να την κατηγορήσετε ότι προωθεί το αθηναϊκό. Την εμπειρία της αναφέρει. Είναι το μοναδικό φόρουμ που διατυπώνονται όλες οι απόψεις.
την αναφορα μπορει να την εκανε ο χαρης/χαρουλα επειδη ζηλεψε που ο μυστης λουσυ εφαγε πουτσες στο ιδρυμα ενω ο ιδιος απαξιωθηκε οταν πηγε

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
979
Πόντοι
81
τωρα να μουν αθηνα με τοση ζεστη στο Αθηναικον μεσα σε καμπινα να σταζει ιδρωτασ και να ρουφασ καυλια ιδρωμενα ! μμμμμμμ απολυτη καυλα !
μου ελειψε το τσονταδικο μου φαινεται....μετα τισ διακοπεσ θα τισ αρπαξω πεντε πεντε τισ πουτσες

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.513
Πόντοι
216
Υπάρχει ένας πελάτης με 23 πόντους εργαλείο, παντρεμένος με γυναίκα μουναρα τριγυρνάει στα δύο ιδρύματα αυτά

23 εκατοστα; αααχ σαν την πουτσα δεν εχει. Μιλαμε για 9 ιντσες γεματες αγαπη και σπερμα.

ναι δυστυχως πεθανε απο ηπατιτιδα,ειχε πεσει πολυ κλαμα στο ιδρυμα απτους παθητικους που γαμουσε

κριμα.... τουλαχιστον γαμησε παρα πολυ οσο μπορουσε. Αλιμονο σε οσους ουτε γαμανε αλλά ουτε και γαμιουνται.

τωρα να μουν αθηνα με τοση ζεστη στο Αθηναικον μεσα σε καμπινα να σταζει ιδρωτασ και να ρουφασ καυλια ιδρωμενα ! μμμμμμμ απολυτη καυλα !
μου ελειψε το τσονταδικο μου φαινεται....μετα τισ διακοπεσ θα τισ αρπαξω πεντε πεντε τισ πουτσες

Ο εθισμος στην πουτσα ειναι πιο ισχυρος απο τον εθισμο στο αλκοολ, στην νικοτινη, στον τζογο ή στα ναρκωτικα. Δεν κοβεται με τιποτα.

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
979
Πόντοι
81
23 εκατοστα; αααχ σαν την πουτσα δεν εχει. Μιλαμε για 9 ιντσες γεματες αγαπη και σπερμα.

κριμα.... τουλαχιστον γαμησε παρα πολυ οσο μπορουσε. Αλιμονο σε οσους ουτε γαμανε αλλά ουτε και γαμιουνται.

Ο εθισμος στην πουτσα ειναι πιο ισχυρος απο τον εθισμο στο αλκοολ, στην νικοτινη, στον τζογο ή στα ναρκωτικα. Δεν κοβεται με τιποτα.
εχεις μεγαλο δικιο αγαπη !
στην αρχη οτνα πρωτο πηγαινα κ δνε εκανα τιπτοα εκει ελεγα τι αχημο μερος η δνε θα ξαναρθω αλαλ οτνα πεσανε οι πρωτεσ αποφαισσμενεσ πουτσες κ γινανε τοσα πολλα σκηνικα ειναι τωρα στο μυαλο μου καρφωμενο ! ειδιικα τοτε με τουσ νταλικιερηδες ψωλαραδεσ ενα βραδυ ηταν καλυτερο απο τσοντα ! <3

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
979
Πόντοι
81
Και εγώ ψωλαρα έχω αλλά την βάζω μόνο σε μουνόχειλα μέσα
εσυ αγαπη με τετοια ψωλαρα κριμα να μην ανοιγεισ κ τισ δικεσ μασ κολοτριπιδεσ αλλα εισαι εδω για τετοιες μουνεσ !
βεβαια οποτε θεσ αλλαγη ετσι για το γαμωτο καλε χιχιιχ πεσ κ διαθεσιμεσ οι κολοτριπιδεσ μασ !

Συνημμένα

• 55671352_003_0f8b.jpg
    55671352_003_0f8b.jpg
    267,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.072
Πόντοι
201
εσυ αγαπη με τετοια ψωλαρα κριμα να μην ανοιγεισ κ τισ δικεσ μασ κολοτριπιδεσ αλλα εισαι εδω για τετοιες μουνεσ !
βεβαια οποτε θεσ αλλαγη ετσι για το γαμωτο καλε χιχιιχ πεσ κ διαθεσιμεσ οι κολοτριπιδεσ μασ !
Άμα σε περάσω ένα χέρι είναι τόσο σκληρή που θα κάνεις ώρες μπορεί και ημέρες να βρεις τα πατήματα σου την γυναίκα μου την πείρα από τον κωλο και έκανε τρεις μέρες να συνέλθει

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
979
Πόντοι
81
Άμα σε περάσω ένα χέρι είναι τόσο σκληρή που θα κάνεις ώρες μπορεί και ημέρες να βρεις τα πατήματα σου την γυναίκα μου την πείρα από τον κωλο και έκανε τρεις μέρες να συνέλθει
καλε το πιστευω σπανιζουν ψωλαρεσ τετοεισ δυνατες θα μουδιασει η κολοτρυπιδα κ τα ποδια μου στανταρ κ μετα αν πεσει κ χυσιμο στο προσοπο στανταρ θα με βρουνε μεσα στην καμπινα του αθηναικου στο πατωμα ψωλοχυμενη με την κολοτρυπιδα τουρλα κ με χυσια στο προσοπο να λεω " ηταν τελειαααααααα... " λιγο νεροοοο...χιχιιχ

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.072
Πόντοι
201
καλε το πιστευω σπανιζουν ψωλαρεσ τετοεισ δυνατες θα μουδιασει η κολοτρυπιδα κ τα ποδια μου στανταρ κ μετα αν πεσει κ χυσιμο στο προσοπο στανταρ θα με βρουνε μεσα στην καμπινα του αθηναικου στο πατωμα ψωλοχυμενη με την κολοτρυπιδα τουρλα κ με χυσια στο προσοπο να λεω " ηταν τελειαααααααα... " λιγο νεροοοο...χιχιιχ
Σε ξενοδοχείο θα σε πάρω με γκόμενα παρέα θα έρθεις

Συνημμένα

• IMG-20251215-WA0000.jpg
    IMG-20251215-WA0000.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 7

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
979
Πόντοι
81
Σε ξενοδοχείο θα σε πάρω με γκόμενα παρέα θα έρθεις
τρεχοντασ θα ερθω αμεεεε !
γυρναω τελη αυγουστου απο διακοπεσ κ θα σκεφτομαι το χοντρο παπαρι σου καθε μερα !

Steve 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
1.072
Πόντοι
201
τρεχοντασ θα ερθω αμεεεε !
γυρναω τελη αυγουστου απο διακοπεσ κ θα σκεφτομαι το χοντρο παπαρι σου καθε μερα
Άμα θέλεις μόνος σου χωρίς μουνι παρέα στον δίνω πιπα αλλά θέλω να τον καταπεις η γυναίκα δεν το κάνει ζωριζετε πολύ αλλά δεν τα καταφέρνει

Lucy Bella

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
979
Πόντοι
81
Άμα θέλεις μόνος σου χωρίς μουνι παρέα στον δίνω πιπα αλλά θέλω να τον καταπεις η γυναίκα δεν το κάνει ζωριζετε πολύ αλλά δεν τα καταφέρνει
αγαπη να στο καταπιω μονο με το κολοτριπιδι μου μπορω κ αυτο θα με ξεκολιασεισ αλλα στομα δνε ξερω πωσ θα μπει ολο δνε γινεται παντω χυσιμο στομα προσοπο κολοτριπιδα οπου θεσ κ ενοιται πιπα οση ωρα θεσ ωσπου να στερεψεις !

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.875
Πόντοι
13.515
αγαπη να στο καταπιω μονο με το κολοτριπιδι μου μπορω κ αυτο θα με ξεκολιασεισ αλλα στομα δνε ξερω πωσ θα μπει ολο δνε γινεται παντω χυσιμο στομα προσοπο κολοτριπιδα οπου θεσ κ ενοιται πιπα οση ωρα θεσ ωσπου να στερεψεις !
Τύπε Λούσι μπέλα σε βλέπω πολύ αποφασισμένο για ρομαντικά γαμησια με τον τύπο στιβ12 :rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.260
Πόντοι
456
Τύπε Λούσι μπέλα σε βλέπω πολύ αποφασισμένο για ρομαντικά γαμησια με τον τύπο στιβ12 :rockon:
τετοια ατομα πρεπει να πηγαινουν στο ιδρυμα οπως ο μυστης λουσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εγώ ψωλαρα έχω αλλά την βάζω μόνο σε μουνόχειλα μέσα
ελα

psolaras1408

παλι ντικ πικ για να λιγουρευτεις​

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.260
Πόντοι
456
τετοια γραφεις και θα σου στειλει ο

psolaras1408 για να σε πιπωσει​

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
Κρίμα να μη γαμας άντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom