Lucy Bella
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 805
- Πόντοι
- 81
ναι τυποσ γυρωσταα 58-60 22αρα χοντρη με μπολικα χυσια αυτοσ με ειχε γαμησει κατω στο μπουντρουμι πισω απο το μικρο γκευ σινεμα που εχει ενα νταρκ ρουμ εχει ενα χωρο με ενα καθισμο ενα πιο μικρο κ ενα χωρο για ορθιο εκει με εβαλε στο ορθιο με γυρισε κ πεταει την πουτσα εξω κ βλεπω ενα τρομερο χοντρο πουτσο τον βαζω στομα κ λεει γυρνα τσουλαρα κολο θελω οχι στομα μου τον καρφωσε ευτυχωσ που παντα ειμαι αλοιμενη με λαδι βαβυ οιλ στο σωμα κ στη τρυπα μου κ γλιστρισε μεσα με ευκολια με γαμησε περιπου 6-10 λεπτα ειχε μουδιασει κολοτριπιδα εντελωσ και συνεχιζε ωσπου με γυρισε κ με εχυσε προσοπο κ εφαγα 2 γερες ριπεσ απο χυσια η μια χτηπησε κουτελο κ φυγανε πισω οι αλλες2-3 πεσανε κουτελο ματια κ μαλλια ! την πιπιλισα λιγο ακομα μου λεει μπραβο καριολα κ εφυγε κ πισω του ηταν πακι που την επαιζε και εχυσε απο μακρυα οχι πανω μου αλλα επαιρνε ματι ! προσπαθησα να φτιαξω στρινγκακι κ ενα διχτυωτο που φοραγα να παω σε αλλο δωματιο κ ηρθε ενασ 30αρησ κ λεει κατσε εδω πουτανακι θα σε γαμησω κ εγω τωρα κ του ειπα ενταξει κυριε οτι θελετε στηθηκα σαν πουτανα κ με ξεκολιασε για 5 λεπτα κ αυτοσ ! εχυσε στην πλατη μου δυνατα κ αυτοσ ! μετα ντυθηκα λιγο καλυτερα γιατι εκει ειμαι με εσωρουχα μονο κ βγιανοντασ εξω 3 αλβανοι κ ενασ πακι παιζανε χαρτια στην αιθουσα εξω κ καπνιζανε κ λεει ο ενασ σε πηδηξανε καλα μωρο ? ναι λεω αγορια εφαγα 2 πουτσεσ καλεσ κ λεει ο ενασ ελα εδω κατσε διπλα κ θα σε γαμησω κ εγω οταν τελειωσω τα χαρτια κ πηγα κ εκατσα κ με πηδηξανε αλλοι 3 εκει !Lucy κανενα 20ποντο σου ετυχε ποτε;
Τελευταία τροποποίηση: