Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.806
Πόντοι
456
Πρώτον είναι κρος κ Δευτέρον έχω πάει δεν έχει κόσμο πολύ κ ζητάνε λεφτά έχω καιρό να πάω σε ξέρω αν άλλαξε κάτι.στο downtown νιώθω ασφαλεια
αν πας σαν κρος σε αυτο το ιδρυμα θα σε απαξιωσουν και μονο με λεφτα θα σε γαμησουν και μπορει να αρπαξεις και φαπες,πηγαινε σαν παραδοσιακος πουστης να χορτασεις γαμησι

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
653
Πόντοι
86
Σήμερα κατά της 14.15 με 20 πιο Cross η Trans περπατούσε στην Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνειου από εδώ μεσα;
Περασε ακριβώς από δίπλα μου και μιλούσε εκείνην την ώρα στο κινητό.

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.713
Πόντοι
441
από το πρωί μέχρι το βράδυ αργά… αλλά κόσμο πολύ μαζεύει κυρίως Σαβ/ακα… μη περιμένεις όμως κυριλέ κόσμο… αλλοδαποί … μεγάλης ηλικίας ανώμαλοι… έχει πατάρι που αν γουστάρεις μένεις ολόγυμνος και παρτουζώνεσαι… υπόγειο με σκοτεινές βρωμερές καμπίνες… εγώ προτιμώ φάσεις σε ανοιχτό χώρο , για να μαζεύονται όλοι …
λεω να παω στειλε μου μηνυμα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.589
Πόντοι
3.506
λεω να παω στειλε μου μηνυμα
Θα σου κάνουν οι λάθρο τη κωλοτρυπα φινιστρίνι τύπισσα. Θα σε γλεντήσουν σένια. Αν επιπρόσθετα ξυπνήσεις και κανεναν άστεγο με πίπα, θα φας και ξεκώλιασμα μετά πολύ ξύλου.

Silvia12

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2025
Like
273
Πόντοι
20
Πότε να πάω να τον φάω ;

Συνημμένα

• IMG_5136.jpeg
    IMG_5136.jpeg
    279,5 KB · Εμφανίσεις: 83

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.713
Πόντοι
441
Θα σου κάνουν οι λάθρο τη κωλοτρυπα φινιστρίνι τύπισσα. Θα σε γλεντήσουν σένια. Αν επιπρόσθετα ξυπνήσεις και κανεναν άστεγο με πίπα, θα φας και ξεκώλιασμα μετά πολύ ξύλου.
mmmmm να φορεσω φορεματακι στενο μινι?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.806
Πόντοι
456
mmmmm να φορεσω φορεματακι στενο μινι?
φορα στρινκαρα και πηγαινε στο μπουντρουμι στο υπογειο και θα φας καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πότε να πάω να τον φάω ;
ωραιο στησιμο για το πατωμα της τουαλετας του αθηναικου

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.713
Πόντοι
441
φορα στρινκαρα και πηγαινε στο μπουντρουμι στο υπογειο και θα φας καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ωραιο στησιμο για το πατωμα της τουαλετας του αθηναικου
που ειναι το μπουντρουμι?

xrysa24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2023
Like
2.713
Πόντοι
441
το σαββατο βραδυ λεω να φορεσω το μαυρο στενο μινι φορεμα μου και την ξανθια περουκα μου να βαλω εκει μεσα και τισ γοβες μου απλα λεω να απω κατα τισ 9 το βραδυ πειτε μου αν θα ειναι ακλα

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
το σαββατο βραδυ λεω να φορεσω το μαυρο στενο μινι φορεμα μου και την ξανθια περουκα μου να βαλω εκει μεσα και τισ γοβες μου απλα λεω να απω κατα τισ 9 το βραδυ πειτε μου αν θα ειναι ακλα
Καλά θα είναι να φοράς στριγγαρα τύπε και θα γαμηθεις στα σίγουρα. Καποτες μην πάρεις,δεν θα σου χρειαστούν :rockon::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.806
Πόντοι
456
προσεχε μονο μην ξυπνησεις κανα αστεγο γιατι θα αρπαξεις σφαλιαρες

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
370
Πόντοι
20
Πάντως με τούτα και με κείνα πραγματική εικόνα για το Αθηναϊκόν δεν έχουμε. Ας μας πείτε πώς είναι πραγματικά και μετά συνεχίζουμε την πλάκα. Όχι ότι θα είναι καλύτερα από το downtown, αλλά έτσι από περιέργεια.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
Πάντως με τούτα και με κείνα πραγματική εικόνα για το Αθηναϊκόν δεν έχουμε. Ας μας πείτε πώς είναι πραγματικά και μετά συνεχίζουμε την πλάκα. Όχι ότι θα είναι καλύτερα από το downtown, αλλά έτσι από περιέργεια.
Είναι σαν ιατρείο για εσάς τα κρος τύπε,οι φημισμένοι γιατροί πρωκτολογοι θα σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι. Τι άλλο να σου πούμε δηλαδή :confused::confused:

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
370
Πόντοι
20
Είναι σαν ιατρείο για εσάς τα κρος τύπε,οι φημισμένοι γιατροί πρωκτολογοι θα σου δώσουν το κωλαντερο στο χέρι. Τι άλλο να σου πούμε δηλαδή :confused::confused:
Αυτό όμως είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχεις πει μέχρι τώρα. Συνήθως γράφεις ότι οι Κρος μένουν αγαμητες εκεί και ότι προτιμούνται οι γνήσιοι π@@@ με ένα στριγκακι. Παράξενα μιλάς γέροντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom