You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 344
- Πόντοι
- 21
Θα πήγαινε το γαμιώντας ;Πώς πάμε τρόφιμοι του νήματος;
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.537
- Πόντοι
- 11.915
Τα έχω γράψει ρε τύπε, ξεστραβωσου και διάβασε τις πίσω σελίδες του νήματοςΟ Κωστάκης πάει καθόλου εδώ; Στο ντάουν έχει φάει πόρτα είπε χωρίς καν να αναφέρει τον λόγο. Μισές δουλειές.![]()
Καλά, μια ερώτηση κάναμε. Έφαγες τίποτα ψιλές ή σε έτζασαν με λονδρέζικο ύφος;Τα έχω γράψει ρε τύπε, ξεστραβωσου και διάβασε τις πίσω σελίδες του νήματος. Ναι στο αθηναϊκό μπαίνω ακόμα αν έχεις την απορία. Δεν ενοχλούνται που ρευομαι τα πιτογυρα και κλάνω όλο το βράδι
![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.537
- Πόντοι
- 11.915
Μ ετζασαν με λονδρέζικο ύφος τύπεΚαλά, μια ερώτηση κάναμε. Έφαγες τίποτα ψιλές ή σε έτζασαν με λονδρέζικο ύφος;![]()
Εγώ με αυτό το ποστ έμαθα ότι υπάρχουν 3 σουιγκεράδικα.Μ ετζασαν με λονδρέζικο ύφος τύπε. Πρώτο τσονταδικο προς το παρών που μου έχει ρίξει πόρτα μετά τα 3 σουιγκεραδικα
![]()
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.682
- Πόντοι
- 3.506
Πήγαινε καλύτερα πρωΐ να ξυπνήσεις τον μονόφθαλμο να σου κάνει τη κωλότρυπα γαρύφαλλο, συνοδεία απαξιωτικού ξύλου.Παρασκευή απόγευμα-βράδυ νομίζω ήρθε η ώρα να ξανα επισκεφτώ το σινεμά γτ μου έχουν λείψει οι μαύρες πουτσες των Πακιστανών
Εγω θελω τους πακιστανους αστεγουςΠήγαινε καλύτερα πρωΐ να ξυπνήσεις τον μονόφθαλμο να σου κάνει τη κωλότρυπα γαρύφαλλο, συνοδεία απαξιωτικού ξύλου.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.537
- Πόντοι
- 11.915
Στον ύπνο σου τους είδες τους Πακιστανούς ρε τύπισσαΠαρασκευή απόγευμα-βράδυ νομίζω ήρθε η ώρα να ξανα επισκεφτώ το σινεμά γτ μου έχουν λείψει οι μαύρες πουτσες των Πακιστανών
Μόνο με παρακάλι γαμιούνται τα κρος. Πρόκειται για κατάντια. Δεν τις πλησιάζει κανείς. Ο Τζιμ ο Τανζανος τις πηδάει; φαντάζομαι πως όχι.Στον ύπνο σου τους είδες τους Πακιστανούς ρε τύπισσα,πάρε και την κροσσοπαρεα του νταουνταουν που τις έχει φάει η μαλακια να σας ξεκωλιασουν παρέα οι Πακιστανοί άστεγοι,αφού τους παρακαλεσετε βέβαια
![]()
Πάντως εγώ τους έχω δει και στον ύπνο και στον ξύπνιο γτ με έχουν γαμησει πολλές φορές και ειδικά στο αθηναικοΣτον ύπνο σου τους είδες τους Πακιστανούς ρε τύπισσα,πάρε και την κροσσοπαρεα του νταουνταουν που τις έχει φάει η μαλακια να σας ξεκωλιασουν παρέα οι Πακιστανοί άστεγοι,αφού τους παρακαλεσετε βέβαια
![]()
Γιατί δεν πας στο ντάουν; Δεν μαζεύει τίποτα παρά μόνο ζόμπι και κρος;Πάντως εγώ τους έχω δει και στον ύπνο και στον ξύπνιο γτ με έχουν γαμησει πολλές φορές και ειδικά στο αθηναικο
Στο 8 downtown?Γιατί δεν πας στο ντάουν; Δεν μαζεύει τίποτα παρά μόνο ζόμπι και κρος;
Ναι.Στο 8 downtown?
Δεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και οι περισσότεροι απλα κοιτάνεΔεν έχει πολλούς αλλοδαπούς
Εγώ έχω διαβάσει ότι τα πιο πολλά είναι ανοικτά για φορολογικές απάτες και δεν μαζεύουν κόσμο.Για το blue vision έχω ακούσει ότι μαζεύει αλλοδαπούς
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις