matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.834
- Πόντοι
- 456
τι εγινε στο ανοιξαν?Λεω να παω αυριο μπας και κου ανοίξουν το κωλαράκι μου ...σκέφτεται να παει κάποιος?
τι εγινε στο ανοιξαν?Λεω να παω αυριο μπας και κου ανοίξουν το κωλαράκι μου ...σκέφτεται να παει κάποιος?
Ναιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπατι εγινε στο ανοιξαν?
Ηλικιες; με πληρωμη;Ναιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπα
Εσκασες με στριγκαρα και σε ξέσκισαν τύπισσαΝαιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπα
Έφαγε καλά ο Τζίμης ο Τανζανός φαίνεται...Ναιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπα
Υπάρχει η έκφραση " έχεις φάει απο τυφλό ραβδί κι απο κουτσό γαμήσι;" Ε να που εφαρμόζεται.τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μηπως ο ενας ηταν κουτσος?
στο μπουντρουμι σε πηγαν?χυσιμο που εφαγες?Ναιι πήρα κάτι αλλοδαπούς και μου την άνοιξαν πάλι την τρυπα
μεσημερι εχει πιτογυρα και μπυρες δεν γαμαει ο κοσμος τετοιες ωρεςΛέω να πάω το μεσημέρι να μου σκίσουν την τρυπα
Άστο τύπε,παρθένος θα φύγειςΛέω να πάω το μεσημέρι να μου σκίσουν την τρυπα
με κοκκινη στρινγκαρα θα φας πολυ χυσιμο στο ιδρυμαΑθήνα κέντρο κανένας γαμιας ψωλαρας να γουστάρει να γαμησει ακαποτα και να γκάστρωσει χύμα έναν κωλο σαν γυναικείο?Εκφυλο πουταναριο εδώ που γαμιεται οπουδήποτε του πεις...Με πρόστυχα γυναικεία εσώρουχα επίσης,και γουστάρω και στο Αθηναϊκον να σκυλογαμιεμαι, όποιος γουστάρει να μου στείλει
Θα είσαι εκεί και εσύ να ρίξεις?με κοκκινη στρινγκαρα θα φας πολυ χυσιμο στο ιδρυμα
Τύπε τράβα Πέμπτη Παρασκευή που θα έχει τέρμα ψωλοκρυο και θα είναι γεμάτο άστεγους συν τους φημισμένους γαμιαδες να σου ξεσκίσουν ακα το κωλαντεροΑθήνα κέντρο κανένας γαμιας ψωλαρας να γουστάρει να γαμησει ακαποτα και να γκάστρωσει χύμα έναν κωλο σαν γυναικείο?Εκφυλο πουταναριο εδώ που γαμιεται οπουδήποτε του πεις...Με πρόστυχα γυναικεία εσώρουχα επίσης,και γουστάρω και στο Αθηναϊκον να σκυλογαμιεμαι, όποιος γουστάρει να μου στείλει
Μύστη πες και την ώρα.Τύπε τράβα Πέμπτη Παρασκευή που θα έχει τέρμα ψωλοκρυο και θα είναι γεμάτο άστεγους συν τους φημισμένους γαμιαδες να σου ξεσκίσουν ακα το κωλαντεροκαι να στο γεμίσουν χυσια.
Άμα νοιώσεις να σε ξύνει πούτσα τυλιγμενη με γυαλόχαρτο θα 'ναι αυτός τύπισσα.Θα είσαι εκεί και εσύ να ρίξεις?
γιατι δεν φορας στρινγκαραΠουστάρω να τον παίρνω πατόκορφα μου αρέσει να παίρνω τσιμπούκια να μου τον ακουμπάνε στα μάτια στα αυτιά στα μαλλιά και όταν τελειώνουν να γλύφω τα υπέροχα καβλιά μέχρι να στραγγίσουν εντελώς αλλά πιο καλά μου αρέσει να μου τον βάζουν από πίσω και να μου σκαμπυλίζουν την κωλάρα μου και όταν χύνουν να μου τα πετάνε στην πλάτη και στον κώλο μου και μετά να γυρίζω και να τον γλύφω έως να πέσει εντελώς. Για αυτό τον έκανα λάμπα και θα περιμένω ωραία καβλιά να με οργώσουν