Διαγραμμένο μέλος 243804
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2024
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ε,που αλλού?Που σε εχυσαν?φορουσες την στρινγκαρα?
Εννοείται πως την φορούσα,αυτή έκανε όλη την δουλειά...!
Ε,που αλλού?Που σε εχυσαν?φορουσες την στρινγκαρα?
Πακιστανοί τύπε??Ε,που αλλού?
Ακούγεται πολύ ικανοποιημένος οπότε ο ένας πρέπει να ήταν ο Τζίμης ο τανζανος,γαμαει μόνο ακα χωρίς πολλά λόγιαΚανένας από τους 3 δεν μου έδωσε την εντύπωση για Πακιστανός,αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος γιατί τον έναν δεν τον άκουσα να μιλάει,σε σχέση με τους άλλους δύο
τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμαΕ,που αλλού?
μηπως ο ενας ηταν κουτσος?Κανένας από τους 3 δεν μου έδωσε την εντύπωση για Πακιστανός,αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος γιατί τον έναν δεν τον άκουσα να μιλάει,σε σχέση με τους άλλους δύο
Όχι...τα εχουμε ξαναγραψει για τους απιστους οτι αν καποιος φορεσει στινγκαρα και κουνησει κωλο δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει αγαμιτος απτο ιδρυμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μηπως ο ενας ηταν κουτσος?
Όχι δεν ήταν ο Τζίμης, άσε που θα το είχα καταλάβει σίγουρα αν ήταν αυτός πιστεύωΑκούγεται πολύ ικανοποιημένος οπότε ο ένας πρέπει να ήταν ο Τζίμης ο τανζανος,γαμαει μόνο ακα χωρίς πολλά λόγια![]()
Αξίζει να γίνει δημόσια τουαλέτα τύπισσαΤο blue vision αξίζει?
Δλδ να μην πάωΑξίζει να γίνει δημόσια τουαλέτα τύπισσα![]()
Μόνο αθηναϊκό αξίζει τύπισσα, τα έχουμε ξαναγράψει. Βάζεις στριγκαρα και ξεπαρθενιαζεται η κωλαρα σουΔλδ να μην πάω
μπαινεις στο θεμα του αθηναικου για να ρωτησεις για αλλο ιδρυμα?Το blue vision αξίζει?
τωρα με το κρυο εχει πολλους αστεγους στις καβαζτες να κοιμουνται αν σε δουνε με αυτην την στρινγκαρα θα σε ξεσκισουνκαινούργιο στρινγκ πρεπει να το εγκαινιάσω στο σινεμα![]()
τωρα με το κρυο εχει πολλους αστεγους στις καβαζτες να κοιμουνται αν σε δουνε με αυτην την στρινγκαρα θα σε ξεσκισουν
Σήμερα έχω όρεξη πολύ να ξεκολλιασω ότι θηλυπρεπή η cross υπάρχει..είναι να πάει κανείς σήμερα το μεσημεράκι?Μα αυτο θελω ξεσκισμα
Μεσημεράκι θα είμαστε στου Θανάση τύπε στο ΜοναστηράκιΣήμερα έχω όρεξη πολύ να ξεκολλιασω ότι θηλυπρεπή η cross υπάρχει..είναι να πάει κανείς σήμερα το μεσημεράκι?
Εγω το μεσημέρι εχω δει περισσότερο κόσμο από οτι βράδυΜεσημεράκι θα είμαστε στου Θανάση τύπε στο Μοναστηράκι.Γυρο, κεμπάπ,πατάτες,σαλάτες,τζιτζίκια και αρκετές μπύρες. Όταν ξεφουσκωσουμε κατά τις 24:00 θα σκάσουμε και από το ίδρυμα.
μηπως απτις πολλες καυλες ειχες θολουρα και τους εβλεπες διπλους?Εγω το μεσημέρι εχω δει περισσότερο κόσμο από οτι βράδυ