Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Ρε σκληροπυρηνικοι βρωμιλοι γαμιαδες του Αθηναικου τι κανατε στο κωστακη και ψαχνετε σε αλλα θρεντ;
Μονο βαλε στην μυτη μανταλακι να μην σε παρει η μποχα του κωστακημπορώ να ειμαι ετσι στο σινεμα?![]()
Το θεμα ειναι πως όλοι οι Πακιστανοί γαμανε ακαποτα και χύνουν μεσαΚυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
Εγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποταΤο θεμα ειναι πως όλοι οι Πακιστανοί γαμανε ακαποτα και χύνουν μεσα
Τύπε να ξαναπάς να σε ξεπατωσουν και οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος,Τζίμης ο τανζανος, ρακοσυλλέκτης μ ένα μάτι, γύφτοι Αγίας Βαρβάρας και άστεγοι που μάλλον κοιμόντουσαν την ώρα που πηγέςΕγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποτα
Μηπως δεν ηταν πακιστανοι?στο σκοταδι ολοι ιδιοι φαινονταιΕγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποτα
γιαυτο και εχουν τοσο μεγαλη ζητησηΤο θεμα ειναι πως όλοι οι Πακιστανοί γαμανε ακαποτα και χύνουν μεσα
Κυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
μονο με 2?και χορτασε η τρυπα σου?Εγω που πηγα με 2 πακιστανους
να προσεχει γιατι αν κοιμουνται οι αστεγοι και τους ξυπνησει ειναι πολυ ευεξαπτοι και μπορει να αρπαξει καμια σφαλιαραΤύπε να ξαναπάς να σε ξεπατωσουν και οι φημισμένοι γαμιαδες του ιδρύματος,Τζίμης ο τανζανος, ρακοσυλλέκτης μ ένα μάτι, γύφτοι Αγίας Βαρβάρας και άστεγοι που μάλλον κοιμόντουσαν την ώρα που πηγές![]()
ΤΈΛΕΙΟΚυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
Hλικιες; με πληρωμη;Κυριακή μεσημέρι γεμάτο κόσμο και πολλούς πακιστανους επιτέλους εφαγε καλα η τρύπα μου !!
Έλα ρε τύπε, σε χάσαμεΕμένα πάντως όταν με γάμησαν Πακιστανοί ,μου κατέθεσαν τα φλόκια τους στο κωλάντερο.
πεστα ρε φιλε εχουμε γεμισει παπατζιδες που γραφουν ψεμματα οτι γαμιουνται με καποτα στο ιδρυμα για να του χαλασουν το ονομαΕμένα πάντως όταν με γάμησαν Πακιστανοί ,μου κατέθεσαν τα φλόκια τους στο κωλάντερο.
στο αθηναικο πληρωνουν για να γαμηθουν μονο τα κροςHλικιες; με πληρωμη;
Εγώ που πάω αρκετά συχνά ποτέ δεν έχουν βάλει καποτά κανείς τους δεν φοράει πάντα χύνουν μέσα μου ο ένας μετά τον άλλο μια φορά ήμουν 2 ωρες στα τέσσερα μέχρι που έχυνα και εγώ από την καύλα χωρίς να αγγίζει κανείς το πουλάκι μου και εγλυψα τα πανταΕγω που πηγα με 2 πακιστανους φόρεσαν καποτα
ωραιος ετσι πρεπει να ερχονται αποφασισμενα ατομα στο ιδρυμαΕγώ που πάω αρκετά συχνά ποτέ δεν έχουν βάλει καποτά κανείς τους δεν φοράει πάντα χύνουν μέσα μου ο ένας μετά τον άλλο μια φορά ήμουν 2 ωρες στα τέσσερα μέχρι που έχυνα και εγώ από την καύλα χωρίς να αγγίζει κανείς το πουλάκι μου και εγλυψα τα παντα
τα κρος ειναι απαξιωμενα στο ιδρυμα μονο με λεφτα τα γαμανε,τωρα βεβαια αν εισαι τυχερη και παρακαλεσεις κανεναν ισως σε γαμησειΟι Πακιστανοί μόνο με χρήματα γαμανε?
ελα μετα τις 12 που θα ειναι και τα ζομπιμέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό το ίδρυμα ;
ψαχνεις νταβα να σε βγαλει στο κλαρι φιλε?Σκέφτομαι να πάω πρώτη φορά να δω πως είναι! Υπάρχει κανένας έμπειρος να πάμε παρέα;
Στα 54 φίλε μπορώ να ξεκινήσω??. Χρειάζεται κάπου να γραφτώ?? Υπάρχει σύλλογος??στο αθηναικο ξεκινησα με αντρες στα 45 μου, και αναπαντεχα