You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
Να πας, να πας!! εγω παντως που πηγα χτες εφαγα πολυ πραμα στον εξωστη!!Νωρίς απόγευμα λέω να στήσω κωλο. Κανας πουτσαρας;;
Αν και αυτη η απιστευτη ζεστη εκει, ειναι πραγματικα εξουθενωτικη!! και χαλαει ολη την εμπειρια!
sperfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 431
- Πόντοι
- 21
Πόσοι σε πήραν;Να πας, να πας!! εγω παντως που πηγα χτες εφαγα πολυ πραμα στον εξωστη!!
Αν και αυτη η απιστευτη ζεστη εκει, ειναι πραγματικα εξουθενωτικη!! και χαλαει ολη την εμπειρια!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 456
επιτηδες,το ιδρυμα προσφερει Hot sauna experienceΝα πας, να πας!! εγω παντως που πηγα χτες εφαγα πολυ πραμα στον εξωστη!!
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
Η ειλικρηνης απαντηση σε αυτη την ερωτηση ειναι.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!Πόσοι σε πήραν;
Ειχανε μαζευτει σαν τα κορακια γυρω μου πανω στον εξωστη και ο ενας εμπαινε και ο αλλος εβγαινε!! πρεπει να ειτανε 5-6 σιγουρα.
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
....εεε ενταξει βρε συ! αυτο παραειναι!! ειδικα επανω δεν εχει κανενα aircondition!! και κατω μετα στην κεντρικη αιθουσα που εκατσα λιγο να ηρεμησω με το........"παρτι", το πισω aircondition παροτι ελεγε 23 βαθμους, δεν εβγαζε αερα!!επιτηδες,το ιδρυμα προσφερει Hot sauna experience
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.737
- Πόντοι
- 3.556
Έγραψε χιλιόμετρα από λαθροψωλόκρεας το κοντέρ, ε...Η ειλικρηνης απαντηση σε αυτη την ερωτηση ειναι.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!
Ειχανε μαζευτει σαν τα κορακια γυρω μου πανω στον εξωστη και ο ενας εμπαινε και ο αλλος εβγαινε!! πρεπει να ειτανε 5-6 σιγουρα.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 456
δεν δουλευει ειναι για εφφε....εεε ενταξει βρε συ! αυτο παραειναι!! ειδικα επανω δεν εχει κανενα aircondition!! και κατω μετα στην κεντρικη αιθουσα που εκατσα λιγο να ηρεμησω με το........"παρτι", το πισω aircondition παροτι ελεγε 23 βαθμους, δεν εβγαζε αερα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν φορεσεις στρινγκαρα και κουνησεις τον κωλο σου θα σε ξεσκισουν και θα σε χυσουν παντουΕιμαι 22 και θέλω να παω στο αθηναϊκον για να με γαμησουν αξίζει να παω και να κουνήσω την κωλαρα μου?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 456
ελα και θα φας καλα στο μπουντρουμι του πονου και της ηδονηςσκέφτομαι να έρθω για πρώτη φορά αθηναϊκον. Αξίζει να ερθω ετσι ? Ειμαι 22![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 456
αυτα ειναι,μπραβο ετσι πρεπειΗ ειλικρηνης απαντηση σε αυτη την ερωτηση ειναι.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
ναι ναιιι, και ειχε και ξενους διαφορων ηλικιων και Ελληνες ωριμους! αλλα ολοι με καλες-βαρβατες ψωλες!!Έγραψε χιλιόμετρα από λαθροψωλόκρεας το κοντέρ, ε...
δεν ειχε τα υπερηλικα ραμολι που λενε καποιοι εδω, αυτοι τουλαχιστον που ηρθαν σε εμενα επανω στον εξωστη, ειχαν καλο-σκληρο πραμα ολοι.
Ενας μαλιστα νεαρος σχετικα Αλβανος, ειχε ενα πραμα πανω απο 18 ποντους μιλαμε!!!
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
Αγαπη μου, νομιζω οτι για τοσο μικρη, ισως να ειναι λιγο βαρβαρο το μερος!!Ειμαι 22 και θέλω να παω στο αθηναϊκον για να με γαμησουν αξίζει να παω και να κουνήσω την κωλαρα μου?
Ειδικα αν δεν το εχεις καλα......δουλεμενο απο πισω!!
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
"Μπουντρουμι" λες την μικρη αιθουσα προβολης στο υπογειο με τις 5-6 θεσεις?ελα και θα φας καλα στο μπουντρουμι του πονου και της ηδονης
![]()
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
Εεεε μεγαλη μαλακια βρε συ!! γιατι το κανουε αυτο? μονο και μονο για να χυνουμε κουβαδες ιδρωτα χωρις λογο?δεν δουλευει ειναι για εφφε
Ειπαμε οτι την "ιδρωνουμε την φανελα" αλλα οχι και ετσι βρε συ! μονο με το ενα aircondition μπροστα διπλα στη οθονη δεν γινεται δουλεια!
Εεεε μεγαλη μαλακια βρε συ!! γιατι το κανουε αυτο? μονο και μονο για να χυνουμε κουβαδες ιδρωτα χωρις λογο?
Ειπαμε οτι την "ιδρωνουμε την φανελα" αλλα οχι και ετσι!! μονο με το ενα aircondition μπροστα διπλα στη οθονη δεν γινεται δουλεια!
Εγω αυτο που θελω να δοκιμάσω ειναι να με γαμησουν πολλοί είτε Έλληνες είτε αλλοδαποίΑγαπη μου, νομιζω οτι για τοσο μικρη, ισως να ειναι λιγο βαρβαρο το μερος!!
Ειδικα αν δεν το εχεις καλα......δουλεμενο απο πισω!!
Που ειναι και τι ειναι αυτο το μπουντρούμι?ελα και θα φας καλα στο μπουντρουμι του πονου και της ηδονης
![]()
Ypotaktiko_Cross_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 16
Εγω αυτο που θελω να δοκιμάσω ειναι να με γαμησουν πολλοί είτε Έλληνες είτε αλλοδαποί
Εγω θα προτεινα για αρχη να κανεις καποια συναντηση σε ξενοδοχειο με 1-2 ατομα.
και μετα το βλεπεις για τετοια πιο "extreme" φαση......
μηπως εννουνε τα δωματιακια κατω στο υπογειο? (που δεν εχουνε και φως, εκτος απο τη βρωμα!!)Που ειναι και τι ειναι αυτο το μπουντρούμι?
Καλε εχω εμπειρίες απλα σε τέτοιο μέρος δεν εχω ξαναπάει χαχαΕγω θα προτεινα για αρχη να κανεις καποια συναντηση σε ξενοδοχειο με 1-2 ατομα.
και μετα το βλεπεις για τετοια πιο "extreme" φαση......
μηπως εννουνε τα δωματιακια κατω στο υπογειο? (που δεν εχουνε και φως, εκτος απο τη βρωμα!!)
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις