You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 273K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 189620
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2019
- Like
- 996
- Πόντοι
- 96
Από πότε έχει υπόγειο το ΑΘΗΝΑΪΚΟΝ; Εκτός αν έγραψες κατά λάθος.Αν είναι να ντυθεί κάποιο κρος που είναι καλύτερα να πάει; στο υπόγειο; στον εξώστη; ή να περιφέρεται; για πρωινές μεσημεριανές ώρες.
nikoskollias197200
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Φυσικά και έχει. Δίπλα στην σκάλα που οδηγεί στον εξώστη έχει μια σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο.Από πότε έχει υπόγειο το ΑΘΗΝΑΪΚΟΝ; Εκτός αν έγραψες κατά λάθος.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε το μεσημέρι θα τρώει σουβλάκια με παγωμένη μπύρα. Το βράδι θα έρθει αφού πρώτα ρίξει ένα καλό χέσιμο. Θα το καταλάβεις από τα βρωμερά κλανιδια που θ ακούσεις, έτσι κάνω κι εγώ πριν πάω τσονταδικοΚανας πουτσαρας σημερα το μεσημέρι ;

matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 456
θες να κανει καλες γιορτες η σουφρα σου και ρωτας?ντυσου αγιοβασιλιτσα με κοκκινη στρινγκαρα και ελαΤώρα της γιορτές είναι ανοιχτα;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 456
μπουντρουμι λεγεται και υπαρχει εδω και 3-4 χρονια,εκαναν ανασκαφες διπλα στο αθηναικον για αρχαια και βρηκαν τον αρχαιο θαλαμο πισωγλεντιδων στην αρχαια αθηνα και το εδωσαν τιμης ενεκεν στο σινεμα οπου το μετεπρεψε σε μπουντρουμιΑπό πότε έχει υπόγειο το ΑΘΗΝΑΪΚΟΝ; Εκτός αν έγραψες κατά λάθος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το μεσημερι εχει σουβλακια μπυρες και στοιχημα για να βγαλουμε λεφτα για να παμε το βραδυ στα ιδρυματαΤύπε το μεσημέρι θα τρώει σουβλάκια με παγωμένη μπύρα. Το βράδι θα έρθει αφού πρώτα ρίξει ένα καλό χέσιμο. Θα το καταλάβεις από τα βρωμερά κλανιδια που θ ακούσεις, έτσι κάνω κι εγώ πριν πάω τσονταδικο![]()
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
αξίζει τον κόπο το σινεμά για στρέιτ;
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 404
- Πόντοι
- 21
σε μιση ωριτσα θα ειμαι σινεμα….ολογυμνος στο παταρι περιμενοντας οσους θελουν να με ξεφτυλισουν δημοσια….
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε είσαι αδιάφορος, μόνο γεροντια θα βρειςσε μιση ωριτσα θα ειμαι σινεμα….ολογυμνος στο παταρι περιμενοντας οσους θελουν να με ξεφτυλισουν δημοσια….

Ola mesa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είσαι για τον πουτσοθες να κανει καλες γιορτες η σουφρα σου και ρωτας?ντυσου αγιοβασιλιτσα με κοκκινη στρινγκαρα και ελα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 456
Τον απαξιωσεςΤύπε είσαι αδιάφορος, μόνο γεροντια θα βρεις![]()
τι εγινε τελικα σε ξεφτυλισαν?σε μιση ωριτσα θα ειμαι σινεμα….ολογυμνος στο παταρι περιμενοντας οσους θελουν να με ξεφτυλισουν δημοσια….
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 653
- Πόντοι
- 86
Το εχω ξαναγραψη και στο παρελθον.
Αναρωτιεμαι ποσα ληγα ατομα υπαρχουν που το καθενα απο ποσα προφηλ να εχει αραγε εδω μεσα...

Αναρωτιεμαι ποσα ληγα ατομα υπαρχουν που το καθενα απο ποσα προφηλ να εχει αραγε εδω μεσα...
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε χάρη/Χαρούλα να αναρωτιέσαι αν θα παραμείνεις παρθένος και το νέο έτος και μην ασχολείσαι με τα προφίλΤο εχω ξαναγραψη και στο παρελθον.
![]()

matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 456
Τύπε χάρη/Χαρούλα να αναρωτιέσαι αν θα παραμείνεις παρθένος και το νέο έτος και μην ασχολείσαι με τα προφίλ![]()
Ψαχνω cross θηλυκή και άτριχη για συναντήσεις…

Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 653
- Πόντοι
- 86
Εμ βεβαια δεν σας συνφερη!!Τύπε χάρη/Χαρούλα να αναρωτιέσαι αν θα παραμείνεις παρθένος και το νέο έτος και μην ασχολείσαι με τα προφίλ![]()
Ας ημουνα χακερηστρια και τοτε θα ξεπροδιαζοσασταν οσοι κοροηδευεται τους υπολοιπους...ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ μου εσυ και οσοι σε ακολουθουν...
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.515
- Πόντοι
- 11.915
Θα πίνουμε ακόμα μπύρες και τρώμε πιτογυρα ρε τύπεΜετα τις 4 κανας ψωλαρας να με σκίσει ;

. Τράβα μετά τις 24:00 που θα γίνεται χαμός matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 3.784
- Πόντοι
- 456
χαρη/χαρουλα θελουν χακερισμο τα μουνοπανα καλα τα λεςΕμ βεβαια δεν σας συνφερη!!
Ας ημουνα χακερηστρια και τοτε θα ξεπροδιαζοσασταν οσοι κοροηδευεται τους υπολοιπους...ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ μου εσυ και οσοι σε ακολουθουν...
τι 4 ρε φιλε εκεινη την ωρα ειμαστα στα μπυρελια και τα πιτογυρα και περιμενουμε ενισχυμενες αποδοσεις για να πιασουμε στοιχημα και να εχουμε λεφτα να παμε στα ιδρυματαΜετα τις 4 κανας ψωλαρας να με σκίσει ;
Σε τσονταδικα μονο αντρες (gay & bisexual) θα βρεις, αντε και κανενα cross. Γυναικα δεν υπαρχει περιπτωση.αξίζει τον κόπο το σινεμά για στρέιτ;
Αν θες να πηδηξεις κανεναν θυληπρεπη ανδρα ή κανενα cross της κακιας ωρας, σιγουρα θα βρεις αρκετους προθυμους.
Ωστοσο οι ανδρες (ακομα και οι καθαρα ενεργητικοι/κωλομπαραδες) που εχουν οποιουδηποτε ειδους ερωτικες περιπτυξεις με αλλους ανδρες δεν ειναι straight (νομιζουν οτι ειναι και το τονιζουν σε καθε ευκαιρια, για αυτο-επιβεβαιωση) αλλα gay ή bisexual (εφοσον πανε και με γυναικες)
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις