ε ποσο παει τελικα η τραιφα...το ενα 130 το αλλο 180
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ισα ισα επειδή δεν περνάμε κανέναν για Μαλάκα για αυτό και έχουμε τις μισές τιμές από τους άλλους.Καλα σε άσχετους αναφερεσαι;βλεπω ναι brazzers,mofos ....εχει περάσει η κοπέλα !ημαρτον!φερε καμμια καλη και ας εχει 300-500€ αλλα μη μας περνάς για μαλακες!
130€ και μόνο από εδώ δεν υπάρχει αλλού.ε ποσο παει τελικα η τραιφα...το ενα 130 το αλλο 180
δεν ειναι οι ιδιδες ? δεν εχουν το ιδιο τατου παντως130€ και μόνο από εδώ δεν υπάρχει αλλού.
Είναι ακριβώς οι ίδια απλά τώρα είναι εδώ.δεν ειναι οι ιδιδες ? δεν εχουν το ιδιο τατου παντως
τι εννοεις εδωΕίναι ακριβώς οι ίδια απλά τώρα είναι εδώ.
Στοτι εννοεις εδω
Έτσι είναι αλλά υπάρχει βεβαίως τεράστια απόσταση μεταξύ μίας πόρνσταρ και μιας κοπέλας που έχει παίξει σε δύο σκηνές. Καταλαβαίνω τη θέση σου να ενισχύσεις το "προϊόν" απλά ο Μόρμπιντ επειδή είναι λάτρης των ps, όπως κι εγώ, κι έχει πάρει αρκετές από αυτές έχει μια ευαισθησία.Εδώ κάποιες κάνουν μίση ταινία και λέγονται
Έχεις απόλυτο δίκιο για της χρεώσεις πέρα της ώρας και δεσμευόμαστε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόνΈτσι είναι αλλά υπάρχει βεβαίως τεράστια απόσταση μεταξύ μίας πόρνσταρ και μιας κοπέλας που έχει παίξει σε δύο σκηνές. Καταλαβαίνω τη θέση σου να ενισχύσεις το "προϊόν" απλά ο Μόρμπιντ επειδή είναι λάτρης των ps, όπως κι εγώ, κι έχει πάρει αρκετές από αυτές έχει μια ευαισθησία.
Βλέπω κάνεις καλές κινήσεις, μόνο στις χρεώσεις σου πέραν της ώρας έχω μια ένσταση καθώς απλά πολλαπλασιάζεις την αρχική χρέωση ενώ είθισται η χρέωση ανά ώρα να μειώνεται όσο αυξάνεται ο χρόνος της συνάντησης.
Είναι Ρουμανα και δεν κανει cimΡουμανα ή μολδαβη ειναι;επισης δε βλεπω cim/private photos /video at her service!
το τρώει το φαγητό της η Polina...