Νέα

Athens private parties

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 11ismynumber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.147
Πόντοι
496
Έχουμε πληροφορίες για αυτήν την ομάδα; Και την Ντίνα; Υπάρχει αγγελία ή τηλ; Θα κάνω κασκαντέρ και θα ενημέρωσω
Tυπε της ντινας ειναι οτιχειροτερο ειναι ολες βιζιτες εκει μεσα πληρωνεις 80 για να γαμησεις βιζιτες να ξερεις και οταν λεω βιζιτες του 10ακου 20ακου οχι τπτ καλο. Το καλυτερο ειναι το Αthens private parties αλλα δεν μπαινεις ευκολα ειναι πιτσιρικια μεχρι 30 με μουναρες και ανδρες παιδαρους γαμιαδες ιδιας ηλικια εκει αν μπεις ειναι δυναμη αλλα θελει 300 και αν σε βαλουν. Συν οτι τα παρτι της ντινας ειναι παρανομα ουτε αποδειξεις κοβουν ουτε τπτ ουτε το μερος που κλεινουν δεν ξερουν οι ιδιιοι αν επιτρεπει τα παρτι αμα σας μπουζουριασουν κοιτα μην ειναι παρασκευη και βγεις Δευτερα ενω στο αλλο ειναι φουλ οργανωμενα νομιμα με αποδειξη αλλα ειναι ακριβο 300 και αν σε βαλουν

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.147
Πόντοι
496
Αν έχει πάει κανείς, ας πει κάποια εμπειρία. Εγώ, όσες φορές προσπάθησα ούτε μια δεν τα κατάφερα, έφαγα άκυρο για την ηλικία μου και όλο «θα δούμε» και δικαιολογιες. Ένα-δύο βαρέθηκα, μετά δεν είχα και λεφτά. Γενικά δεν έχω και τρελή απόκλιση ηλικίας από το μεγιστο όριό που ζητανε, +5-6 χρόνια. Τι σκατά γίνεται όμως; Είναι BDSM φάση από τις φωτογραφίες που βλέπω. Είναι κάτι σαδομαζό ή έτυχε μια φορα. Δυστύχως μονο στις ντινας εχω παει, και σε αυτο το συγκεκριμένο οτι ακουω δεξιά και αριστερά

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.589
Πόντοι
11.915
Αν έχει πάει κανείς, ας πει κάποια εμπειρία. Εγώ, όσες φορές προσπάθησα ούτε μια δεν τα κατάφερα, έφαγα άκυρο για την ηλικία μου και όλο «θα δούμε» και δικαιολογιες. Ένα-δύο βαρέθηκα, μετά δεν είχα και λεφτά. Γενικά δεν έχω και τρελή απόκλιση ηλικίας από το μεγιστο όριό που ζητανε, +5-6 χρόνια. Τι σκατά γίνεται όμως; Είναι BDSM φάση από τις φωτογραφίες που βλέπω. Είναι κάτι σαδομαζό ή έτυχε μια φορα. Δυστύχως μονο στις ντινας εχω παει, και σε αυτο το συγκεκριμένο οτι ακουω δεξιά και αριστερά
Τύπε είναι ακόμα 300€ τα μπακουρια :think::think:

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.147
Πόντοι
496
Τύπε είναι ακόμα 300€ τα μπακουρια :think::think:
Λογικά ναι, έτσι μου είχαν πει πριν πολυ καιρό. Μετά, με την πόρτα που έτρωγα διακριτικά για την ηλικία, εε, δεν ξανασχοληθήκαμε φυσικά.

fr3netic

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
2.749
Πόντοι
441
Λογικά ναι, έτσι μου είχαν πει πριν πολυ καιρό. Μετά, με την πόρτα που έτρωγα διακριτικά για την ηλικία, εε, δεν ξανασχοληθήκαμε φυσικά.
Αν είναι 300 σε σχέση με την Αγγλία που πήγα είναι οκ. Βεβαιά παίζουν ρόλο και οι παροχές γιατί εκεί είχε πορνοστάρ μέσα.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.147
Πόντοι
496
Αν είναι 300 σε σχέση με την Αγγλία που πήγα είναι οκ. Βεβαιά παίζουν ρόλο και οι παροχές γιατί εκεί είχε πορνοστάρ μέσα.
To μονο που μου εχουν πει οτι δεν μπαινεις ευκολα μεσα εκει δεν βαζουν οποιον και οποιον συν οτι ενα 300αρι δεν ειναι και λιγο

javajis_javajis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
320
Πόντοι
280
Το καλυτερο ειναι το Αthens private parties αλλα δεν μπαινεις ευκολα ειναι πιτσιρικια μεχρι 30 με μουναρες και ανδρες παιδαρους γαμιαδες ιδιας ηλικια εκει αν μπεις ειναι δυναμη αλλα θελει 300 και αν σε βαλουν.
Μην λέτε ανακρίβειες παιδιά. 50 ευρώ έχει το πάρτυ για κάθε ζευγάρι. Αλλα όντως περνάς casting.
Φωτό το σώμα, το πρόσωπο δεν το στέλνεις, που ρώτησε ένας πιο πάνω.

Τα πάρτι γίνονται σε βίλες με άπειρο ποτό φαγητό προφυλακτικά λιπαντικά
Και έχει ΤΟΠ κόσμο. Μονο νέοι με ωραία σώματα.

Οτι άλλη πληροφορία θέλετε ρωτάτε εδώ να μοιράζεται η γνώση. Οχι προσωπικά

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.589
Πόντοι
11.915
Μην λέτε ανακρίβειες παιδιά. 50 ευρώ έχει το πάρτυ για κάθε ζευγάρι. Αλλα όντως περνάς casting.

Τύπε τα μπακούρια δίνουν ακόμα 300αρι για να μπουν ή έγινε αύξηση :think::confused:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
565
Πόντοι
81
To μονο που μου εχουν πει οτι δεν μπαινεις ευκολα μεσα εκει δεν βαζουν οποιον και οποιον συν οτι ενα 300αρι δεν ειναι και λιγο
Επικερδής επιχείρηση. Άραγε οι κοπέλες πληρώνονται από τους διοργανωτές;

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.147
Πόντοι
496
Επικερδής επιχείρηση. Άραγε οι κοπέλες πληρώνονται από τους διοργανωτές;
Που θες να ξερω ρε τυπε δεν νομιζω και δεν εχω παει τραβα ρωτα καλυτερα εσυ πληρωνεσαι για τις μαλακιες που λες?

Τελευταία τροποποίηση:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
565
Πόντοι
81
Που θες να ξερω ρε τυπε δεν νομιζω και δεν εχω παει τραβα ρωτα καλυτερα εσυ πληρωνεσαι για τις μαλακιες που λες?
Δεν απευθύνομαι σε εσένα. Καμία γυναίκα δε συμμετέχει σε τέτοιες συναντήσεις χωρίς αντίκρυσμα. Την ίδια πολιτική εφαρμόζει και ο διοργανωτής των special meetings την προηγούμενη δεκαετία.
Τα σχόλια μου είναι τεκμηριωμένα.
Απορρίπτω τον χαρακτηρισμό σου αν πληρώνομαι για τις μαλακίες που λέω. Δεν με ξέρεις, δεν με έχεις συναντήσει.

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.147
Πόντοι
496
Δεν απευθύνομαι σε εσένα. Καμία γυναίκα δε συμμετέχει σε τέτοιες συναντήσεις χωρίς αντίκρυσμα. Την ίδια πολιτική εφαρμόζει και ο διοργανωτής των special meetings την προηγούμενη δεκαετία.
Τα σχόλια μου είναι τεκμηριωμένα.
Απορρίπτω τον χαρακτηρισμό σου αν πληρώνομαι για τις μαλακίες που λέω. Δεν με ξέρεις, δεν με έχεις συναντήσει.
Τύπε μου, κάτω από το δικό μου σχόλιο απάντησες, οπότε σε ποιον απευθυνόσουν; Στον τοίχο; Τι σε κανει να πιστευειες οτι ξερω? Το τι γινόταν πριν μια δεκαετία και τι 'τεκμήρια' έχεις εσύ, δεν σημαίνει ότι ξέρω κι εγώ το payroll του κάθε διοργανωτή.

Μην αρπάζεσαι, δεν σου ζήτησα και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Πάντως, επειδή είδα σε άλλα νήματα μετέπειτα ότι γράφεις ωραία και σωστά πράγματα, σου δίνω το δίκιο ότι το προηγούμενο δικό μου ήταν κάπως απότομο και καλη αρχη εδω μέσα αλλα αυτο που ρώτησες πιστεύω καταλαβαίνεις.

1777797757853.png

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
565
Πόντοι
81
Τύπε μου, κάτω από το δικό μου σχόλιο απάντησες, οπότε σε ποιον απευθυνόσουν; Στον τοίχο; Τι σε κανει να πιστευειες οτι ξερω? Το τι γινόταν πριν μια δεκαετία και τι 'τεκμήρια' έχεις εσύ, δεν σημαίνει ότι ξέρω κι εγώ το payroll του κάθε διοργανωτή.

Μην αρπάζεσαι, δεν σου ζήτησα και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Πάντως, επειδή είδα σε άλλα νήματα μετέπειτα ότι γράφεις ωραία και σωστά πράγματα, σου δίνω το δίκιο ότι το προηγούμενο δικό μου ήταν κάπως απότομο και καλη αρχη εδω μέσα αλλα αυτο που ρώτησες πιστεύω καταλαβαίνεις.

1777797757853.png
Απάντησα στο δικό σου γιατί δεν ήξερα πως να ανοίξω νέο νήμα. Άλλωστε κι εσύ διαμαρτυρήθηκες για τον ηλικιακό διαχωρισμό στα Athens private parties.
Θα χαρώ να γνωριστούμε κάποια στιγμή και να μοιραστούμε εμπειρίες και σκέψεις για το swinging.

DSK_ 4.7.2008

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
749
Πόντοι
6.370

Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.589
Πόντοι
11.915
Έχουν πάρτι 16/05 πάλι αλλά δεν γράφουν για μπακούρια :confused:. Μπορεί με κάνα 300αρι κάτι να γίνει βέβαια :rockon::2funny:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.589
Πόντοι
11.915
Καλό το πάρτι τύποι :think:
Σκάσατε πολλά μπακούρια τελικά ή σας φάνηκαν πολλά τα 300€ :2funny::2funny: