Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν έχετε υπομονή, το κατεβάζω τώρα εγώ και αύριο θα το ανεβάσω κάνα rapid ή sendspace. To ανέβασμα είναι το μαμήσι γιατί είναι περίπου 1GB.
sonyp το ανεβασες αυτο που λεγαμε και πως μπορουμε να το λαβουμε?
Το κατέβασα το πρωϊ και υπόσχομαι να το ανεβάσω μέχρι το βράδυ. Δεν μπόρεσα νωρίτερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που με κράτησαν εκτός PC.
Είναι όλη η εκπομπή (2 ώρες) και είναι πραγματικά να γαμηθείς στο γέλιο!!! Τα κορίτσια από το στριπτήζ, μαθήματα Γαλλικών σε Κατέλη, ο Παρασκευάς και ΟΛΑ τα νούμερα της εκπομπής μαζί. Είναι περίπου 1GB.
Καλά το έκανες ρε solitonios γιατί έχω πρόβλημα να ανεβάσω εγώ.
πως τα ανεβαζουμε τα βιντεακια για να τα δουμε?πρεπει να γινουμε μελη σε αυτο το σαιτ?εκει που προτεινει ποιο να κατεβασουμε τί γραφουμε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως κατάλαβες δεν είναι όλη η εκπομπή αν και σπέρνει στο γέλιο.Έκοψα με το virtualdub τα δύο αποκόμματα της εκπομπής που παρουσιάζονταν τα stripgirls του athens number one και τα ποστάρισα.Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι. ;)
ταττοο???καλα ρε δεν μου λετε τιποτα??
ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ τον πεοκρουσα τουλαχιστον 2 φορες σε διαστημα μισης ωρας!δεν ηθελα να κοιμηθω βλεποντας αυτο το υπεροχα ναζιαρικο μωρο με το ταττο στο δεξι κωλομερι.....το ναζι και η κινηση του κορμιου της ολακερου ειναι παροιμιωδης!κριμα που ειναι σε αυτο το μαγαζι-τυροπιταδικο!μακαρι να επεστρεφε στο λιντο!