Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
lippy 33poustalekos [size=30pt]23[/size]
lippy 33Εδώ στο thread, έχεις γραψει κριτική με το AD? Απλά βάζεις νουμερακι εδώ δημόσια απ το 1-45. Good Luck!![]()
AthensDivaFreeFuck κλήρωση 31/12
[/move]
:coolcondom:
[/move]Πάντως πολύ καλή η ιδέα του AD για κλήρωση, τα είχα και παλιότερα στη Σεξοκουκουβάγια ότι ήταν λάθος κάτι ανάλογο για τον πρώτο στη 1000στή σελίδα.......
Ρε συ Αmpelale μια και σε βλέπω να έχεις άκρες, χμ να βάλουμε και στο μέλλον κανένα ανάλογο δωράκι στους τζογαδόρους του forum?
O τζόγος ανεβάζει την αδρεναλίνη και βεβαίως - βεβαίως τα υπόλοιπα........
Eγώ ΔΕΝ ΘΑ συμμετέχω προφανώς, αλλά θα διαλέξω παιχνίδι που θα τσούζει (από τα Φτυάρια για παράδειγμα), ώστε να πέσει γερός κουβάςκι όσοι το πετύχουν θα είναι πλήρεις αποδοχών εξ των κορίτσαρων, οι υπόλοιποι που θα πέσουν κοντά επιλαχόντες με μισές αποδοχές!

Δλδ εγω μπαινω?Υπενθυμίζω οποία μέλος έχει από μια κριτική και πάνω με κοπέλα του AD μπαίνει στη κλήρωση.. επεισης οποίο μέλος είναι στους 20+ αξιολογητες σε likes μπορεί να μπεις..
Τα φίλτρα μπορεί να αλλάξουν όσο πλησιάζει η ημέραα της κληρωσης..
Τσάμπα δε γάμησε κάνεις λεγανε και κλαιγανε.. ήρθε η ώρα που μέλη του Bou θα γαμανε τσάμπα κύριοι..
Stay tuned..!!
![]()
Δλδ εγω μπαινω?
Νο 15 ειμαι

μπεκα ρεΔλδ εγω μπαινω?
Νο 15 ειμαι

Merci man, όποτε θες το κανονίζεις και είπαμε τους φίλους & τα καλά παιδιά τα βοηθάμε πριβέ ;) οι άλλοι στον κουβάΘα το δούμε γιατί όχι..

Merci man, όποτε θες το κανονίζεις και είπαμε τους φίλους & τα καλά παιδιά τα βοηθάμε πριβέ ;) οι άλλοι στον κουβά![]()
ΤΖΟΓΟΣ, ΧΑΤΖΗ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΓΚΙ!!!
Υ.Γ.
1-1 σκορ το μεσημέρι σε Αίγυπτο & το χηνάρι, αλλά ο φίλος αλλά δεν το έριξε![]()
[/move]