Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
H Mei είναι μια GILF σε διαμέρισμα της Μεσογείων; Αν ναι, ξερό όχι από μένα. Αν όχι, ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Νομίζω όχι. Αυτή πρέπει να είναι η παλιά Γιόκο
Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω αλλά με σταμάτησε μία πολύ κακή κριτική που είχε. Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι
Ας βοηθήσει και κάποιος άλλος
σε διαμέρισμα της Μεσογείων ειναι η λι κορεατισα που σε ξεπεταει στο 20λεπτο.....H Mei είναι μια GILF σε διαμέρισμα της Μεσογείων; Αν ναι, ξερό όχι από μένα. Αν όχι, ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Και πόσο θέλει για την φόλα των είκοσι λεπτών;σε διαμέρισμα της Μεσογείων ειναι η λι κορεατισα που σε ξεπεταει στο 20λεπτο.....
60Και πόσο θέλει για την φόλα των είκοσι λεπτών;
thesextown.com
Δεν παμε καθόλου καλά...
σε διαμέρισμα της Μεσογείων ειναι η λι κορεατισα που σε ξεπεταει στο 20λεπτο.....
Mei έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα
Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι' αυτή την περίπτωση; Γιατί όσες φορές πήρα τηλέφωνο δεν απαντούσε. Ήταν αυτή παλιά στο AGN;
www.asiamassage.gr
Γιατί το λες;![]()
Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα - Marmeladies
Γνώρισε τον/την Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα που προσφέρει υπηρεσίες. Δες φωτογραφίες, τιμές και κλείσε ραντεβού εύκολα! Marmeladieswww.marmeladies.gr
το 60€ θα το κλαις για χρόνια..
![]()
Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα - Marmeladies
Γνώρισε τον/την Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα που προσφέρει υπηρεσίες. Δες φωτογραφίες, τιμές και κλείσε ραντεβού εύκολα! Marmeladieswww.marmeladies.gr
το 60€ θα το κλαις για χρόνια..
Δεν το βγαζει στην αναζήτηση. Σίγουρα λεγεται έτσι? ενα The Thai Spa Athens φαινεται καπως σχετικό αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι στα ΔΕΝThai dream spa....ψάξτε το λιγο
Και πόσο χρεώνει την φόλα της;εχει γραφτει οτι ειναι ξεπετοφολα
και 70Ε την ώρα......η τιμη απευθύνεται είτε σε φραπεδόφιλους είτε σε κορόιδα, με πιθανότερο το 2ο!Δεν το βγαζει στην αναζήτηση. Σίγουρα λεγεται έτσι? ενα The Thai Spa Athens φαινεται καπως σχετικό αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι στα ΔΕΝ
Φιλε μου αυτα ειναι για τουριστες.Εκτος αν υπαρχει αλλος τιμοκαταλογος για γνωστους.Αναζήτησε το στο φεις....το bou δεν είναι ο κόσμος όλος....ούτε το 1%....τα περισσότερα για το μασάζ τα βρίσκω εκτός φόρουμ
Τοτε γραψε λαθος.Στο google μου εβγαλε κεντρο.Μηπως μπερδευτηκαμε στο ονομα.Για ξαναδωστο.Αυτο που εβλεπα ειναι το nuad thai.Φουλ μασάζ 35....με εκτόνωση 50....btb 80....για τουρίστες????....χαχαχα...πήγαινε κάνε btb που έκανα χτες και πες μου....στείλε τους WhatsApp....στον Άγιο Δημήτριο είναι όχι κέντρο
επειδή δεν δείχνει κάτι το ''πονηρό'' πες μας κάτι παραπάνω σε περίπτωση που προχωράνε , εξαρτάται από την κοπέλα ή είναι πολιτική σε όσους είναι καλοί πελάτες ;Στο φεις θα το βρείτε ως Thai Dream(Massage Center)