Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν υποστιριζεις παοκ και εισαι ολυμπιακος ..σορρυ αλλα δεν εισαι ολυμπιακος!!εγω είμαι ολυμπιακος, αλλα από τις μικρες υποστηριζω τον παοκ
Τους εχουμε χαλαρα ρε ΤζιμιαδηΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!
χαχαχαχα!!anyway εγω το εκανα ετσι για να κανουμε λιγο καζουρα μεταξυ μας..λιγο κραξιμο να πεσει μονο χωρις βρισιες...ειμαστε ολοι ιδια ομαδα εδω μεσα...γαμιαδες - μπουρδελιαρηδες!!Τους εχουμε χαλαρα ρε Τζιμιαδη
τι να μας πει η γειτονια της κλεανθους![]()
Αριανος ειμαι ρε συχαχαχα!!!δεν ειμαι παοκτσηηηηης φιλε μου...και δεν μας εχετε χαλαρα...anyway εγω το εκανα ετσι για να κανουμε λιγο καζουρα μεταξυ μας..λιγο κραξιμο να πεσει μονο χωρις βρισιες...ειμαστε ολοι ιδια ομαδα εδω μεσα...γαμιαδες - μπουρδελιαρηδες!!
εεεε φιλος τοτε ετοιμασου να παμε με τον γαυρο...Αριανος ειμα ρε συ
κλεανθους ειναι η οδος του γηπεδου τους
Μεσα ειμαι θα σηκωσουμε και πανο bou.comεεεε φιλος τοτε ετοιμασου να παμε με τον γαυρο...
χαχαχαχα!!!λες;Μεσα ειμαι θα σηκωσουμε και πανο bou.com![]()
θα κανουμε κερκιδα του μπουχαχαχαχα!!!λες;
ασ τον αυτον...κυνηγαει να σωθει!!θα κανουμε κερκιδα του μπου
και ας ερθει και ο Μπουξος να γουσταρει
μεσα ειμαι...αλλα καντε μου το εισιτηριο Ναουμε!θα κανουμε κερκιδα του μπου
και ας ερθει και ο Μπουξος να γουσταρει

αμα ερθεις θα στο κανω εγω ρε...μεσα ειμαι...αλλα καντε μου το εισιτηριο Ναουμε!![]()
![]()
Εγω θα στο κανω αλλα θα φωναξεις εστω μια φορα ΑΡΙΑΝΑΡΑμεσα ειμαι...αλλα καντε μου το εισιτηριο Ναουμε!![]()
![]()
ε! Ειπαμε θα βρισω τα γαυρακια παντως!Εγω θα στο κανω αλλα θα φωναξεις εστω μια φορα ΑΡΙΑΝΑΡΑ
dealε! Ειπαμε θα βρισω τα γαυρακια παντως!![]()
Αμα βαλω και ενα γαμησακι σε στουντιο κερασμα?ε! Ειπαμε θα βρισω τα γαυρακια παντως!![]()
ε τον μλκ!Αμα βαλω και ενα γαμησακι σε στουντιο κερασμα?![]()

βαζω τα μισα!!ε τον μλκ!![]()
μην με χτυπατε εκει ρε μλκες!
![]()