Εμ τι συζητάμε τώρα. Η Αριάνα θα έχει πελάτες και με 250, όσο και να κλαιγόμαστε.
Προσωπικά θέλω λίγο πιο δυνατό social και όχι αυτά τα χαζοχαρούμενα που κάνει κατά τη διάρκεια. Αλλά δουλειά θα έχει σίγουρα ακόμα και αν της ρίξει μαύρο το bou.
ακριβως. βγαζει τα λεφτα σε 4 ραντεβου και οχι σε 5...με οτι συνεπαγεται αυτο και για το χρονο που διαθετει.
ετσι γινεται η διαλογη... η ζητηση και να μειωθει καλυπτεται απο τη διαφορα και καλυτερα κιολας για αυξημενες επιδοσεις. στα 150 θα την ειχατε σκισει ολοι και δε θα παιρναμε και ποτε σειρα... τωρα που τσουζει το 50ρικο η 100ρικο και πεφτει ο ανταγωνισμος κλεινει πιο ευκολα.
στο δε μαγο τοτε για να την κλεισεις γινοταν μαδομουνι...
κατα τα αλλα οσα δε φτανει η αλεπου... λες και αν ηταν στα 150 θα τη γαμουσατε και καθε μερα...
για τετοιο κωλο τα δινεις εστω και μια φορα αν εισαι φαν...
και για να προλαβω και τους εξυπνακηδες που εμεις τους "χαλαμε την πιατσα" ναι το εχω θεσει και εγω το θεμα της τιμης, ειδικα οταν παιρνω outcall και εχω και το χωρο ως εξτρα εξοδο... αλλα κανεις δε με εβαλε να παω με το ζορι να τα δωσω. και αν δε τα εδιναν κιολας δε θα διατηρουνταν η τιμη προφανως. αλλα οταν ξαναλεω πλεον το 200ρι εγινε στανταρ για κατι πεταμενες, δε θα κατσω να γκρινιαζω για την αριανα...