Kαταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά απο την άλλη ας το δούμε και απο την άλλη πλευρά. Η Αριάνα και γενικά η κάθε κοπέλα , δεν δικαιούται και αυτη να έχει μια κακή στιγμή , ή ένα κακό ραντεβού;; Και αυτή άνθρωπος ειναι, δεν ειναι ρομπότ. Μπορεί κάποια στιγμή να τύχει να ειναι κουρασμένη , ή μπορεί να έχει άσχημη συνάντηση πριν με κάποιον , ή απλά μπορεί να μην ταιριάξει ρε παιδί μου με κάποιον, ανθρώπινο είναι.
Το ότι θεωρείται στον χώρο ως μια απο τις καλύτερες συνοδούς δεν πρόκειται να αλλάξει, επειδή ο συνάδελφος ή εγώ, ή κάποιος άλλος δεν είχαμε την εμπειρία που ιδανικά θα θέλαμε. Όλα στο πρόγραμμα είναι. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Νομίζω η κοπέλα δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί, το ποια ειναι το ξέρουμε, δεν έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον. Μπορεί αν το επιθυμεί η ίδια να μιλήσει σε πμ με τον συνάδελφο και να δουν τι ήταν αυτό που δεν πέτυχε στο ραντεβού τους. Εμείς δεν ήμαστε παρόντες στο κάθε δωμάτιο για να ξέρουμε τι έχει συμβεί.
Φυσικά και είχα μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένος ολες τις φορές που την είδα απο κοντά. Οχι μονο 2 φορές, περισσότερες ήταν. Για αυτό και δεν ζήτησα να κατέβει η καλή κριτική που της είχα γράψει. Το αντιμετώπισα απλώς ως μια κακή στιγμή και πάμε παρακάτω οπως λες. Θα ήταν αντιφατικό εκ μέρους μου να μιλήσω άσχημα για το κορίτσι, όταν έχω μιλήσει με τα καλυτερα στο παρελθον. Φυσικά αυτή ειναι η δική μου αντίληψη των πραγμάτων, μπορεί κάποιοι να διαφωνούν. Σεβαστό.