Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.731
- Πόντοι
- 456
Παλουκαρια σφάζονται στην ποδιά σου....Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
Παλουκαρια σφάζονται στην ποδιά σου....Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
Σωστό αυτό που λες. Όταν όμως δει η μία, τι παίρνει η άλλη και πει
"αφού αυτή παίρνει τόσα, γιατί όχι και γω!"
Τότε πάει "περίπατο" η ελεύθερη αγορά.
Στις υπηρεσίες δυστυχώς, κάπως έτσι ανεβαίνουν οι τιμές.
Εν συντομία, λίγο πολύ τα ίδια λέμε, αν και με κάπως διαφορετική σκοπιά, απλά εγώ το πάω παραπέρα!Η κάθε μία σου λέω, χρεώνει ότι θέλει.
Εδώ άλλη "πορνοστάρ" τρομάρα της, σε γραφείο εδώ Αθήνα και ζητά 490 την ώρα....
Γιατί όχι 500 στρογγυλό κατευθείαν ρε παιδιά?
Από κει και πέρα, αν μια στα 150, 170, 180, αλλά και λιγότερα, κάνει όντως παπάδες, αργά ή γρήγορα θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Και οι άλλες, ή όσες προσφέρουν μέτριες, ή ακόμα χειρότερα κάκιστες υπηρεσίες (στα ίδια λεφτά), θα την βλέπουν με τα κυάλια, κι θα παρακαλούν κανέναν ταλαίπωρο να της πάρει για ραντεβού (κορόιδα ναι ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν, αλλά όλο και λιγοστεύουν).
Τα έδινα.. σόρρυ..Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
Αν δώσω 500.. θα έχει να μου δώσει 10 ευρώ ρέστα ;Η κάθε μία σου λέω, χρεώνει ότι θέλει.
Εδώ άλλη "πορνοστάρ" τρομάρα της, σε γραφείο εδώ Αθήνα και ζητά 490 την ώρα....
Γιατί όχι 500 στρογγυλό κατευθείαν ρε παιδιά?
Από κει και πέρα, αν μια στα 150, 170, 180, αλλά και λιγότερα, κάνει όντως παπάδες, αργά ή γρήγορα θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Και οι άλλες, ή όσες προσφέρουν μέτριες, ή ακόμα χειρότερα κάκιστες υπηρεσίες (στα ίδια λεφτά), θα την βλέπουν με τα κυάλια, κι θα παρακαλούν κανέναν ταλαίπωρο να της πάρει για ραντεβού (κορόιδα ναι ΠΆΝΤΑ θα υπάρχουν, αλλά όλο και λιγοστεύουν).
Με αυτό που βλεπουμε, σιγουρα θα είμαστε αγαπημένοι! Το θέμα είναι με το που θα επιστρέψεις να γίνουμε κ γαμημενοι! (Μαζί σου)Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
Σωστή παρατήρηση!Εγω τα λεγα πιο παλια θα εμφανιστει και θα πειτε και ευχαριστω σε οτι τιμη και αν πει
By the way αυτο με τη φιξ τιμη δεν ευνοει αυτους που δεν θελουν εξτρα υπηρεσιες
Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
καλησπέρα αγάπη καλά να περνάςΚαλησπέρα αγάπες!
Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν)
Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm![]()
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά![]()
Θα βρίσκομαι Κρήτη μέχρι τέλος του μήνα![]()
Αφού εσυ είσαι τόσο XXXXL δωσεταΒρε παιδια εδω ζητανε 140 η κυρα μπατανοβουρτσες να μην παρουν και η μικρες κοπελες κατι παραπανω ???
Τρομερά σωστός!!!!!!Πολλές κοπέλες που ζητούν 80, 100, 120 είναι υπερβολικό σε σχέση με την εμφάνιση και τις υπηρεσίες τους. Νομίζω εκεί πρέπει εκεί να επικεντρώσουμε τις κριτικές μας. Αν οι αμοιβές αυτόν των κοριτσιών ήταν χαμηλότερες 50, 70, 90 τότε και η Αριανα και οι άλλες κοπέλες από το πάνω «ράφι» θα ζητάγανε 120 η 150 .
Ευχαριστώ!
Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!

Έτσι θέλουμε .Το βρακάκι απουσιάζει υποπτεύομαι
το παλεύω να παραμένω ήρεμοςΝα μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!
πας καλα ποιος σου ειπαι οτι τα δινω αυτα τα λεφτα χαχαχαΑφού εσυ είσαι τόσο XXXXL δωσετα
Στο καλύτερο το έκοψες!!Να μην μαλώνετε και να είστε αγαπημένοι!