El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.532
- Πόντοι
- 736
Στην καρδιά σου να μας έχεις,αλλά με τα 200€ που ζητάς θες να μπεις και συνεταίρος στην τσέπη μας. Δεν κάνει..Διαθέσιμη από 6
Σας έχω όλους μέσα….στην καρδιά μου
![]()
Στην καρδιά σου να μας έχεις,αλλά με τα 200€ που ζητάς θες να μπεις και συνεταίρος στην τσέπη μας. Δεν κάνει..Διαθέσιμη από 6
![]()
Ευτυχώς δεν πέρασα τα προκριματικά στο μάγο και μπήκα απευθείας ομίλους!!!Ρε τύποι
Δεν ήρθε από το πουθενά μια άκυρη να ζητήσει 200 ευρώ
Μιλάμε για την Αριάνα
Όσο ήταν μάγο ο μέσος χυστης ρωτούσε με αγωνία " πρέπει να πάρω κάποια άλλη και μετά Αριάνα;"
Πάμε καλά τώρα;
Εννοείται τα αξίζει τα 200, μιλάμε για την πιο δυνατή κωλαρα που κυκλοφορεί
Συμφωνώ. Τέτοιο μανισιο κορμί δεν το πειράζεις!!! Ο κύριος αν θέλει βυζί να πάει αλλού.... Αλλά ξέχασα εκεί δεν θα βρει τέτοιο κώλο!!!!ΜΕΓΑ λάθος αν το πειράξει![]()
Αλλοι δίνουν 300-500 σε κάτι κατφελοβουλγαρες που δηλώνουν 24 και κοντεύουν τα 42... Και τους πείραξε κάποια που όντως τα αξίζει και με το παραπάνω...Ενταξει 200 γιουρακια με κωλο μεσα δεν ειναι και τοσο δραμα μαγκες καπου εκει παιζουν ολες..
Ναι, αλλά λάβε υπόψην και το πόθεν έσχες.Με 200 χωρις γραφειο προβλεπω το κοριτσι μας να πλουτισει πιστευω ειναι ετοιμη να αγορασει μεζονατα στον ελληνικο οταν θα ειναι ετοιμο. 10 ρανετβουδακια την ημερα 2 χιλιαρικακια ζεστα ζεστα 60Κ σε ενα μηνα. Ετσι χαλαρα
Παραπανω απο 42 πρεπει να ειναι η γυφτοβουλγαρα.Αλλοι δίνουν 300-500 σε κάτι κατφελοβουλγαρες που δηλώνουν 24 και κοντεύουν τα 42... Και τους πείραξε κάποια που όντως τα αξίζει και με το παραπάνω...
Δεν πειράζει.
Ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Λες και δεν ξέρετε ότι η κοπέλα έχει όλες τις εγγυήσεις και τις πιστοποίησεις.
Ας δίνουν 150αρια από εδώ και από και και ας κλαψουρίζουν....
ΣΟΚΔιαθέσιμη από 6
![]()
Όσοι συμφωνείτε με την τιμολογιακή πολιτική και την ενθαρρύνετε προτρέποντας να ανεβάσει κι άλλο το κασέ γιατί "το αξίζει" να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει λίαν συντόμως και σε κανένα χρόνο από τώρα θα σκάτε το 200αρι για τίποτα φώτο στο OnlyFans. Γιατί η τύπισσα θα δει τί ελεεινά μαλάκες είμαστε που σιγά μη κάτσει να γαμιέται με τον καθένα απο εμάς ακόμα και για 500€/ωρα όταν θα μπορεί ξεκούραστα να βγάζει τα ίδια μόνο με φώτο/βίντεο ή private συνομιλίες. Ααα και για να προλάβω αυτούς που "μπορούν να τα διαθέτουν άνετα και οι υπόλοιποι φτωχομπινέδες να πάμε σε άλλη παραλία", υπενθυμίζω ότι πάντα στη ζωή υπάρχει κάποιος " πλουσιότερος, νεότερος, ομορφότερος και πιο γαμιστερός από εμάς".... οπότε το επιχείρημα είναι ανεδαφικό γιατί με τέτοια μυαλά είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή ούτε αυτοί θα μπορούν να ανταποκριθούν στις "απαιτήσεις/φιλοδοξίες" των κοριτσιών που οι ίδιοι καλλιέργησαν! Απλά με το πορτοφόλι κερδίζουν λίγο παραπάνω χρόνο για να ταΐσουν την ματαιοδοξία τους ότι μπορούν να "έχουν κάποια που είναι για τους εκλεκτούς".... Τα εχω πει κι αλλού: εκτός του ότι έτσι προκαλείτε πληθωρισμό (που κάποια στιγμή θα γυρίσει και σε εσάς μπουμεραγκ), κυρίως εξευτελίζεστε στα μάτια των κοριτσιών, γιατί αυτό που σκέφτονται δεν είναι "Αχ τί gentleman" , αλλά "Αχχ τί ναυάγια της ζωής είναι αυτά που για μια πίπα/κώλο σπαταλάνε περιουσίες"

ακριβως,ουτε 'γω θα την παρω,διοτι δε γουσταρω να δωσω τοσα λεφτα για βιζιτα. ομως το βρισκω λογικο να ζηταει 200,ειναι νεα,ομορφη και εχει μεγαλη ζητηση. εδω περα κατι μπακαλιαροι χωρις τροπους που εχουμε 'δω μεσα,ζητανε 150 και βαλε.Εγώ λέω να της (μας) πεις, ποσό είναι το πόσον που θα είσαι ευχαριστημένος και που προφανώς μπορείς να διαθεσεις και να το θέσουμε σε ψηφοφορία έτσι ώστε μετά…να ασκήσουμε βέτο στην Αριάνα και να ρίξει τις τιμές!!
Πέρα από την πλάκα, εκτός απ’το ότι διαφωνώ σε ότι λες, εσύ κ όλοι οι άλλοι που διαμαρτύρεστε για τις τιμές, έχετε κουράσει!
Είναι σαν να πας στην …μερσεντές και να κλαίγεσαι ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο τους αλλά είναι ακριβό και επειδή δεν μπορείς να το πληρώσεις…να γκρινιάζεις για να ρίξουν την τιμή!
Τι ακριβώς περιμένεις να συμβεί με την τοποθέτηση σου; Να ρίξει το κορίτσι τις τιμές;
Μην το παρεξηγήσεις (δεν βρίσκω άλλη πιο ευγενική λέξη, αυτή είναι η πιο ήπια), αλλά εσύ και όσοι άλλοι γκρινιάζουν για των χρέωση, μόνο ως γραφικούς (πολύ ήπιο) μπορεί να σας δει μια γυναίκα!
Ρε παιδί μου…είναι σαν να θες να ρίξεις γκομενα, να ΠΡΕΠΕΙ να την πας για αστακομακαρονάδα αλλά να μην έχεις να κεράσεις το τραπέζι! Τι θα κάνεις; Θα πας στο Μικρολίμανο κ θα γκρινιάζεις στον μετρ για τις τιμές;;;;;;
Όχι! Θα την πας για σουβλάκια…
Οποίος μπορεί λοιπόν, καλώς…
Οποίος δεν μπορεί…ας προσπεράσει!!!
Κουράσατε…
Να σου κάτι ρε Χριστάρα…ακριβως,ουτε 'γω θα την παρω,διοτι δε γουσταρω να δωσω τοσα λεφτα για βιζιτα. ομως το βρισκω λογικο να ζηταει 200,ειναι νεα,ομορφη και εχει μεγαλη ζητηση. εδω περα κατι μπακαλιαροι χωρις τροπους που εχουμε 'δω μεσα,ζητανε 150 και βαλε.

σωστος ο bro!Να σου κάτι ρε Χριστάρα…
Θέλω πολύ να γαμησω μια από το ΕΝ! Ζητάει 1.000€ για 2ωρο…τουτέστιν 500/h.
Δεν τα δίνω…βασικα δεν θέλω αν κ θα μπορούσα! Θα ήθελα όμως πολύ να την συναντήσω!
Τι πρέπει να κάνω, να αρχίσω να της στέλνω μνμ με κλαούρα, να γίνω αναξιοπρεπής και να γελάει μαζί μου…για να μην κερδίσω τπτ παρά μόνο τον χλευασμό ;;;;
Γιατί την τιμή δεν πρόκειται να την ρίξει…
Τι κάνω λοιπόν; Απ’το να γίνω όλα τα παραπάνω, προσπερνάω!
Είμαστε άντρες γαμω το κέρατο μου, λίγη αξιοπρέπεια!
Τέλος!!!!![]()
σωστος !Να σου κάτι ρε Χριστάρα…
Δεν τα δίνω…βασικα δεν θέλω αν κ θα μπορούσα! Θα ήθελα όμως πολύ να την συναντήσω!
Τι πρέπει να κάνω, να αρχίσω να της στέλνω μνμ με κλαούρα, να γίνω αναξιοπρεπής και να γελάει μαζί μου…για να μην κερδίσω τπτ παρά μόνο τον χλευασμό ;;;;
Τέλος!!!!![]()
Πρέπει να βάλει και fisting στο πρόγραμμα.
Σωστος και συ και ο Chris.Να σου κάτι ρε Χριστάρα…
Τέλος!!!!![]()
Πεστα ρε μαγκα…… ότι πιο σωστό γράφτηκε . Και η αριανα καλώς η κακώς έχει χτίσει ένα όνομα και είχε ουρά αναμονής τεράστια . Δε έχει ανάγκη ούτε εμένα ούτε εσένα ούτε το φίλο από πάνω . Σκοτωνόμαστε για ένα εικοσάρικο διαφορά λες και σωζόμαστε όταν τα δίνουμε για κάτι σαύρες…. Δηλαδή αν τα δίνε 150 τη ώρα συν 50 το αναλ το ίδιο δε θα ήταν; Εκεί δε θα μίλαγε αλλά πρέπει ο νεοέλληνας να γκρινιάξει απλά για να γκρινιάξει .Εγώ λέω να της (μας) πεις, ποσό είναι το πόσον που θα είσαι ευχαριστημένος και που προφανώς μπορείς να διαθεσεις και να το θέσουμε σε ψηφοφορία έτσι ώστε μετά…να ασκήσουμε βέτο στην Αριάνα και να ρίξει τις τιμές!!
Πέρα από την πλάκα, εκτός απ’το ότι διαφωνώ σε ότι λες, εσύ κ όλοι οι άλλοι που διαμαρτύρεστε για τις τιμές, έχετε κουράσει!
Είναι σαν να πας στην …μερσεντές και να κλαίγεσαι ότι θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο τους αλλά είναι ακριβό και επειδή δεν μπορείς να το πληρώσεις…να γκρινιάζεις για να ρίξουν την τιμή!
Τι ακριβώς περιμένεις να συμβεί με την τοποθέτηση σου; Να ρίξει το κορίτσι τις τιμές;
Μην το παρεξηγήσεις (δεν βρίσκω άλλη πιο ευγενική λέξη, αυτή είναι η πιο ήπια), αλλά εσύ και όσοι άλλοι γκρινιάζουν για των χρέωση, μόνο ως γραφικούς (πολύ ήπιο) μπορεί να σας δει μια γυναίκα!
Ρε παιδί μου…είναι σαν να θες να ρίξεις γκομενα, να ΠΡΕΠΕΙ να την πας για αστακομακαρονάδα αλλά να μην έχεις να κεράσεις το τραπέζι! Τι θα κάνεις; Θα πας στο Μικρολίμανο κ θα γκρινιάζεις στον μετρ για τις τιμές;;;;;;
Όχι! Θα την πας για σουβλάκια…
Οποίος μπορεί λοιπόν, καλώς…
Οποίος δεν μπορεί…ας προσπεράσει!!!
Κουράσατε…