Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.493
- Πόντοι
- 8.296
ΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΝ ΜΑΣΠάντως χωρίς πλάκα απο τα βίντεο που είδα τα αξίζεις και με το παραπάνω... Και το λεω πολύ σοβαρά!!!
ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΝ ΜΑΣΠάντως χωρίς πλάκα απο τα βίντεο που είδα τα αξίζεις και με το παραπάνω... Και το λεω πολύ σοβαρά!!!
Έλα ρε μαν... Στο προφίλ της...ΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΝ ΜΑΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
Αν όντως το γνωρίζεις μην τους το λες φίλε, η κάθε κοπέλα έχει την προσωπική της ζωή και δεν είναι ωραίο να την εκθέτουμε.μαλάκες μέσα σε δυο μέρες με
έχουν ρωτήσει καμιά 20αριά
άτομα το ινστα της Αριάνας… και σε δυο μέρες ανέβασε την τιμή στα 250 χωρίς καν να έχει γυρίσει αθήνα! τα συμπεράσματα δικά σας!!!
η κάθε κοπέλα έχει την προσωπική της ζωή και δεν είναι ωραίο να την εκθέτουμε.

Η Αριανα χρεωνει 200€ all inclusive, οταν μια κοπελα απο γραφειο θα κοστιζε 150€ +50 anal +20 cim. Αρα δεν προκυπει καμια διαφορα για καποιον που θελει full service.
Και τι μας πειραζει εμας σε ποια τσεπη καταλήγουν. Τι βγαινει απο τη δικη μας μας ενδιαφερει.Η διαφορά είναι ότι τα 200€ της Αριανας, θα μείνουν όλα στην τσέπη της, ενώ τα 200+/-€ της κοπέλας του γραφείου, θα μοιραστούν 50% κοπέλα - 50% γραφείο, μην σας πω και 45-55.
Στην τσέπη την δικιά σου, ή την δικιά μου, ναι διαφορά ΔΕΝ υπάρχει.
Να τώρα...αυτά...Πρεπει να αναβαθμισει τα βυζακια της οπωσδηποτε! @Ariana! Προσφερομαι να στα κανω δωρο κουκλα!
Γουστα ειναι αυτα.αν ειχε και βυζι ομως ολες στο μεταξουργειο θα ξεπεφταν για ενα 20αρι
Καλοοο![]()
Οσο κανετε σαν φανς,σαν φανς θα σας συμπεριφερετε. Νοσηρο ειναι μυστες να παθαινουν εμμονή πελατες με επαγγεελματια και να την θελουν μονο για παρτη τους οχι να της σταλκαρουν το προφίλ στο ινστα. Εχω παρει την αριανα,θα την ξαναπαρω,ηταν καλή εμπειρια για τυχόν τυπους που θα μου πουν οτι θελω να κάνω δυσφιμηση.Και τι μας πειραζει εμας σε ποια τσεπη καταλήγουν. Τι βγαινει απο τη δικη μας μας ενδιαφερει.
Μη σου πω οτι προτιμω να μενουν στην χωρα μας απο το να πηγαινουν στην πρωην Σοβ Ενωση ή τη Βραζιλια :-)
αφου αυξησες μονος σου τη ζητηση πλερωνε τωρα μπας και βρεθει κενο!!!μαλάκες μέσα σε δυο μέρες με
έχουν ρωτήσει καμιά 20αριά
άτομα το ινστα της Αριάνας… και σε δυο μέρες ανέβασε την τιμή στα 250 χωρίς καν να έχει γυρίσει αθήνα! τα συμπεράσματα δικά σας!!!
ο τυπος μπορει να ηθελε απλα να μας δειξει οτι εχει τα σοσιαλ της ( η δεν του απαντουσε στα ινμποξ της ) λες και ειναι καποιο κατορθωμα να κανεις κουτσομπολιο για μια εσκορτ!!!Αν όντως το γνωρίζεις μην τους το λες φίλε, η κάθε κοπέλα έχει την προσωπική της ζωή και δεν είναι ωραίο να την εκθέτουμε.
Επίσης ο άλλος μπορεί εκτός από αγαπουλης/ναυάγιο να είναι stalker/ψυχοπαθής σε σημείο που να αποδειχθεί μέχρι και επικίνδυνος ( για οποιαδήποτε κοπέλα στο χώρο) .
Εχω παρει την αριανα,θα την ξαναπαρω,ηταν καλή εμπειρια για τυχόν τυπους που θα μου πουν οτι θελω να κάνω δυσφιμηση.
Οσο κανετε σαν φανς,σαν φανς θα σας συμπεριφερετε. Νοσηρο ειναι μυστες να παθαινουν εμμονή πελατες με επαγγελματια και να την θελουν μονο για παρτη τους οχι να της σταλκαρουν το προφίλ στο ινστα.
Γουστα ειναι αυτα.αν ειχε και βυζι ομως ολες στο μεταξουργειο θα ξεπεφταν για ενα 20αρι
Κάνεις τέτοια πρόταση ενώ έχεις ψευδώνυμο παπατζής? Θα σε πιστέψει λες?![]()
Οταν την ειχα συναντησει στο μαγο και της ειχα πει για το στηθος μου λεγε οτι ημουν ο πρωτος που το σχολιαζε.Με έναν πολύ καλό πλαστικό χειρουργό, αυτό φτιάχνετε άμεσα.
Έχει ένα κόστος, αλλά ΑΝ πας στον κατάλληλο, το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο!
Φυσικά θέμα της κοπέλας, ΔΕΝ αποφασίζει κανένας άλλος για εκείνη, δικό της το σώμα, ότι γουστάρει.
...μαγκα μου, οταν αποφασισεις κ εσυ να διαθεσεις το σωμα σου εναντι αμοιβης, μπορεις να ορισεις κ το υψος της! Πλεον σχεδον ολα τα κοριτσια ενος επιπεδου ειναι στα 150€ +το εξτρα του anal η οτι αλλο. Αν τα βαλεις ολα μαζι ερχεσαι στο κοστος της @Ariana! , 200€ ολο το πακετομαγκες καπου ωπα δηλαδη. 200 και 250 . στοπ. μαυρο , μεχρι να πεσουν οι τιμες. απο μερια μου τουλαχιστον. μεχρι 150 μαξιμουμ. εμεις οι ιδιοι βγαζουμε τα ματια μας. και οι πονηροι του οποιος εχει δινει και οτι θελει η κοπελα τιμολογει, αφηστε τα. αυτες κοροιδα ψαχνουν και αναλογα παιζουν τιμες. η ερωτηση ειναι εμεις ποσο κοροιδα θελουμε να ειμαστε? ιποιος νοιωθει κοροιδο, εμπρος . πεδιον δοξης λαμπρον.!!