Nikolakis211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2018
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
πόσο είναι το ραντεβού; και μπορω να εχω τηλ;
πόσο είναι το ραντεβού; και μπορω να εχω τηλ;
....ελα μαγκα μου, εδω εισαι!πόσο είναι το ραντεβού; και μπορω να εχω τηλ;

Στα Ελληνικά 4 αστέρια και όχι 5 ; Δεν είναι Ελληνίδα η κυρία;
Πολύ παρατηρητικός είσαι αγαπητε μουΣτα Ελληνικά 4 αστέρια και όχι 5 ; Δεν είναι Ελληνίδα η κυρία;
Ελβετοαιγυπτια μου'χες πει,πάλι ψεματα? Αυτή η σχέση με βασεις το ψεμα,δε μπορεί να συνεχίσει ...Πολύ παρατηρητικός είσαι αγαπητε μου
Λάθος βιασύνης ήταν οταν άνοιγα την καρτέλα μου
Πάρ όλα αυτά 100% Ελληνίδα
ki εγώ το παρατήρησα όταν διάβασα πρώτη φορά την καρτέλα σου αλλά φαντάστηκα απλά ότι δεν ήσουν καλή μαθήτρια!!Πολύ παρατηρητικός είσαι αγαπητε μου
Λάθος βιασύνης ήταν οταν άνοιγα την καρτέλα μου
Πάρ όλα αυτά 100% Ελληνίδα

Έχω και ένα ποσοστό από Σαγκάη στο γενεαλογικό μου δέντροΕλβετοαιγυπτια μου'χες πει,πάλι ψεματα? Αυτή η σχέση με βασεις το ψεμα,δε μπορεί να συνεχίσει ...
![]()
ΚαλοοοΈχω και ένα ποσοστό από Σαγκάη στο γενεαλογικό μου δέντρο

Παιδιά το πίστεψε…Καλοοο![]()
Δεν βάζεις καμία φωτογραφία τώρα να το δούμε καλύτερα...Παιδιά το πίστεψε…
Το ξερω,εγώ είμαι Αμερικανοαλγερινος με ρίζες από ΑλεποχωριΈχω και ένα ποσοστό από Σαγκάη στο γενεαλογικό μου δέντρο
Άκρως εξωτικός!!Το ξερω,εγώ είμαι Αμερικανοαλγερινος με ρίζες από Αλεποχωρι
Έχουμε καταλάβει όλες τις ηπείρους δηλαδή!Έχω και ένα ποσοστό από Σαγκάη στο γενεαλογικό μου δέντρο
Αφού και'γω απορω με τόση εξωτικοτητα απάνω μου. Ένα μείγμα Peter Andre στα νιάτα του με Will Ferrell τωραΆκρως εξωτικός!!
...μια χαρα εισαι μαγκα μου! Θα μπορουσε να ησουν Πακιστανο-κινεζος , και ασχημος και μικροτσουτσουνοςΤο ξερω,εγώ είμαι Αμερικανοαλγερινος με ρίζες από Αλεποχωρι