georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.630
- Πόντοι
- 1.336
Επικ![]()
Μαζί από απόγευμα
Επικ![]()
Μαζί από απόγευμα
100%![]()
Μαζί από απόγευμα
Ελα μου ντε..αυτό λέω κ εγώ…μακαρι να είχε η Vanna Bardot το ταλέντο μου..Για τους μύστες... βγάζει κάποια vibes Vanna Bardot η κοπέλα, δεν συμφωνείτε; Μακάρι να είχε και το ταλέντο της στο στοματικό...
γιατι ταλεντο μιλαμεΕλα μου ντε..αυτό λέω κ εγώ…μαμάς να είχε η Vanna Bardot το ταλέντο μου..
Σπύρο ποια ειναι η Βάνα??γιατι ταλεντο μιλαμε![]()

μαλλον φιλη της bardotΣπύρο ποια ειναι η Βάνα??![]()

Από αυτήν την απάντηση καταλαβαίνεις πόσο γαμάτο κ χαβαλές άτομο είναι η Αριάναl.Ελα μου ντε..αυτό λέω κ εγώ…μακαρι να είχε η Vanna Bardot το ταλέντο μου..
Χλωμό το βλεπωγια τέτοιο...
![]()

χαχαχα τωρα πως βγαζει βαημπς ο ηλιος με το φεγγαρι οκ δε ξερω, πως εγινε αυτη η σουρεαλ παρομοιωση... εκτος αν συγκρινατε τους ορθοδοντικους τους οποτε οκ... η βανα ηταν χειριστη πριν τα σιδερακια.Για τους μύστες... βγάζει κάποια vibes Vanna Bardot η κοπέλα, δεν συμφωνείτε; Μακάρι να είχε και το ταλέντο της στο στοματικό...
Σκέτη καύλα!!!!![]()
Μαζί από απόγευμα
...ας επαναφερουμε το νημα στις εργοστασιακες ρυθμισεις (ξανα)!!!
![]()
![]()
Δουλευει τωρα ; 200;Έχω πάθει ΣΟΚ. Εδώ και καιρό νόμιζα ότι το κορίτσι είχε σταματήσει μιας και δεν την έβλεπα στο site του γραφείου που ήταν...
Προφανώς θα έχει γίνει ανεξάρτητη και εγώ αγρόν αγόραζα τόσο καιρό...
Ενώ την είχα σταμπάρει πολυυυυ καιρό τώρα!
Το καλύτερο νέο του έτους...
Άντε να μαζέψω πάλι τα όβολα και χώνομαι με τα μπούνια... έτσι όπως πάει η φάση στο τέλος θα χρεωκοπήσω... αρκεί να την δω με κοτσίδα όμως για έτσι με τρελαίνει!!!
Ευχαριστώ που υπάρχεις!
Δεν έχω ιδέα αλλά φαντάζομαι ότι γενικά ναι μιας και πόσταρε πριν καμιά 10αριά μέρες...Δουλευει τωρα ; 200;
Δουλεύει κανονικά το κορίτσι ως ανεξάρτητη.Δουλευει τωρα ; 200;
Ναι και δυστυχώς παίρνει ζητάει πιο πολλά από ότι όταν δουλεύει στο γραφείο σαν πιτσιρίκα !! Γι’αυτό και μετα το γραφείο την πήρα μια φορά και δεν πρόκειται ξανά εκτός αν το ρίξει!!Δουλευει τωρα ; 200;