Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κανεις δεν αμφιβαλλει!!!αλλα το κουρασες πολυ ρε αδερφε!!αστο να παει στο διαολο το γαμημενο!!!!μαζευονται σιγα σιγα ολοι οι ξεφτιλισμενοι
θα βγουν οι κουραδες σιγα σιγα στην επιφανεια για την λεγαμενη
ποιος εχε αμφιβολιες οτι την συναντησα???
Φιλε, μου σεντονιαζεις μια κριτικη σε παρακαλω?μαζευονται σιγα σιγα ολοι οι ξεφτιλισμενοι
Φιλε, μου σεντονιαζεις μια κριτικη σε παρακαλω?
Έχω εγώ ρε εδώ την βρίζεις πριν κάποιες μέρες και εδώ λες ότι είναι ακριβή και δεν θα τα έδινες πότε κτλπ και ξαφνικά πετάς δυο λέξεις μπαρούφες και κακίες δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο...σε ξέρουν όλοι τι κουμάσι είσαι..μαζευονται σιγα σιγα ολοι οι ξεφτιλισμενοι
Καλημέρα Αρετή! Αν και δύσκολα θα σε συναντήσω, η απάντηση σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι πολύ θετικάκαλημερα σε ολους δεν εχω κανενα προβλημα κριτικης σε ολους οσους συναντησα πολλοι με ρωτησαν τι να γραψουν σε ολους απαντησα να γραψουν την αληθεια και μονο την αληθεια δεν ειμαι εδω για να κοροιδεψω κανεναν
αν πιστευει καποιος οτι ειμαι μπαζο δικαιωμα του τα χρηματα που ζηταω το γνωριζω πολυ καλα οτι ειναι αρκετα αλλα τα σεβομαι και δινω τον καλυτερο μου εαυτο γι αυτο και κανω μεχρι 2 ραντεβου την ημερα φιλακια σε ολους
Βρε βρε. Τετοια κάνετε τύποι?πολλοι με ρωτησαν τι να γραψουν
Ανιδιοτελώς να υποθεσω ;)Κατά κόρον.![]()
Ανιδιοτελώς να υποθεσω ;)
Κουράζεις Ντίνο, εδώ δεν είμαστε για να τσακωνόμαστε με συμφορουμίτες, αλλά για αλληλοβοήθεια.
Αν έχεις να πεις κάτι, πες το
Τι είπε δηλαδή;Μα ήδη είπε. Και, προσωπικά, εμπιστεύομαι την άποψή του.
Εχεις δικιο με προσωπο δεν θα εβαζα εννοουσα
τι ειπε ο βλαξ ρε επιστημονα .....Μα ήδη είπε. Και, προσωπικά, εμπιστεύομαι την άποψή του.

Μα ήδη είπε. Και, προσωπικά, εμπιστεύομαι την άποψή του.