Bollyrood1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 338
- Πόντοι
- 280
Μπορείς να μου πεις το γραφείο;παλιά υπήρχε… τώρα είναι σε γραφείο
Μπορείς να μου πεις το γραφείο;παλιά υπήρχε… τώρα είναι σε γραφείο
Πίσω από κάτι δέντρα που βρωμάει σκατιλα. Αλλά και να σε δουν τι σε νοιάζει;Έχει κόσμο? Έχει μέσα στο πάρκο καλό spot?
Ελα ρε, σε ποιό είναι;παλιά υπήρχε… τώρα είναι σε γραφείο
πηγαινοέρχεται στο yourangelsΜπορείς να μου πεις το γραφείο;
Λαϊκή ποια Διεύθυνση?Δευτέρα έχει λαϊκή λίγο πιο κάτω. Μπορεί να πετύχεις καμία εκεί...
σίγουρα όχι πριν τις 11.00, μια φορά πήρα κοπέλα από κει και μου είπε ότι κατά τις 11 πιάνουν δουλειά.Καλημερα παιδια!! Εχτες κατα τις 10.30 το βραδυ περασα απο παρκο φιξ, τζιφος καμια δεν υπηρχε! Μαλλον επρεπε ποιο αργα να παω
11 πάνε οι δύο πρώτες Νάνσυ και Τρέισι μετά τις 12 μαζεύονται Τάρα κλπσίγουρα όχι πριν τις 11.00, μια φορά πήρα κοπέλα από κει και μου είπε ότι κατά τις 11 πιάνουν δουλειά.
Μάγκες έχει καμία έτσι χοντρούλα νταρντανα με μεγάλο κωλο;
11 πάνε οι δύο πρώτες Νάνσυ και Τρέισι μετά τις 12 μαζεύονται Τάρα κλπ
Ειναι καμια απο αυτες αδυνατη???Έχω φορτώσει Τάρα 10:20 δεν είχε προλάβει να κατέβει στο σημείο.
Την πέτυχα 3 τετράγωνα πάνω.Ούτε κάρτα δεν πρόλαβε να χτυπήσει.
Με ξετίναξε το καργιολάκι. Έφυγα φέτα.
Σκιννυ;Έκτακτο
Έχουμε καινούργιο γαζελάκι στην περιοχή. Έτσι μου είπε δηλαδή.
Μπέλα απο Γκάνα.Πίπα για πρώτη φορά πολύ τίμια που μπορεί να φτάσει και Τάρα.
Κατέβασε παντελόνι να παίρνει η κωλάρα αέρα στο πίσω μέρος του αλόγου που δεν σταμάταγε να βεντουζώνει μέχρι σταγόνας.
Αδυνατη?Να παω τωρα αν λεειΈκτακτο
Έχουμε καινούργιο γαζελάκι στην περιοχή. Έτσι μου είπε δηλαδή.
Μπέλα απο Γκάνα.Πίπα για πρώτη φορά πολύ τίμια που μπορεί να φτάσει και Τάρα.
Κατέβασε παντελόνι να παίρνει η κωλάρα αέρα στο πίσω μέρος του αλόγου που δεν σταμάταγε να βεντουζώνει μέχρι σταγόνας.
Για να λεει κωλαρα μαλλον τα χει τα κιλα,αν εισαι εξω περνα μοαα γρηγορη,ειμαι αρκετα μακρια αλλα σκεφτομαι να παω ενα γυρο απο κει συν μπουρδελαΣκιννυ;
αν παω θα ενημερωσωΓια να λεει κωλαρα μαλλον τα χει τα κιλα,αν εισαι εξω περνα μοαα γρηγορη,ειμαι αρκετα μακρια αλλα σκεφτομαι να παω ενα γυρο απο κει συν μπουρδελα