Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σουαχίλι μιλάς ?Μάγκες καλησπέρα.
Όπως πέρναγα από πατησια σήμερα είδα δυο μαυρουλες η μια γαζέλα η άλλη έτσι και έτσι. Η γαζέλα με κοίταξε με ένα αρκετά πονηρό βλέμμα και αφού τις ακολούθησα με το αμαξι πιάσαμε κουβέντα σε μια στιγμή μου είπε ότι την λένε Τρέισι της έδωσα ένα χούφτωμα για γνωριμία μου έδωσε το τηλέφωνο της είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε της έδωσα άλλο ένα χούφτωμα για αποχερετισμο αυτή γέλασε ενώ η φίλη της νευρίασε και μετά έφυγα .
ΥΓ την κάλεσα μετά από λίγο και έχουμε πει να βγούμε αύριο το απόγευμα για ποτό. Τι λέτε να κάνω
Τελικά τι έγινε φίλε με το ραντεβού; Προχώρησε η χορηγία;Μάγκες καλησπέρα.
Όπως πέρναγα από πατησια σήμερα είδα δυο μαυρουλες η μια γαζέλα η άλλη έτσι και έτσι. Η γαζέλα με κοίταξε με ένα αρκετά πονηρό βλέμμα και αφού τις ακολούθησα με το αμαξι πιάσαμε κουβέντα σε μια στιγμή μου είπε ότι την λένε Τρέισι της έδωσα ένα χούφτωμα για γνωριμία μου έδωσε το τηλέφωνο της είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε της έδωσα άλλο ένα χούφτωμα για αποχερετισμο αυτή γέλασε ενώ η φίλη της νευρίασε και μετά έφυγα .
ΥΓ την κάλεσα μετά από λίγο και έχουμε πει να βγούμε αύριο το απόγευμα για ποτό. Τι λέτε να κάνω
Για γίνε πιο ξεκάθαρος !Προσοχή στα πεζοδρόμια πλησίων ζαμπελίου τις ώρες 11:00,11:30 με 05:00,06.00 και ειδικότερα κοντά στο σχολικό κτίριο του Αγίου Παύλου μεγάλη χάρη του αμήν,ξέφυγα ,υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε ζωντανή μάχη κυνηγών με γαζέλες παντώς είδους.
Για γίνε πιο ξεκάθαρος !
κάτι θα της τύχει αύριο και δεν θα μπορέσει… θυμήσου μεΜάγκες καλησπέρα.
Τι φορουσε η Ταρα?Ειμουν σε κοντινη ωρα με σενα.Μηπως ειχε ροζ κολλαν?περασα στις 12:30 το βραδυ και ηταν μονο η Ταρα μεσα στο στενο, οι αλλες ελειπαν. Σταματησα με το παπακι και με παει πισω απο ενα σχολικο φορτηγακι. Ωραια πιπα, με δοντακι αλλα κλαιν, 8 λεπτα εκατσε με το ρολοι μιας και δεν τελειωνω ευκολα με πιπα μονο. Επιασα και το μικρο σφιχτο κωλαρακι της, λεω να το δοκιμασω κ αυτο μιας και μου αρεσε (την επομενη φορα). Ισως την ξαναπαρω, υπομονετικη χωρις να βιαζεται.
Έχει γίνει κάτι ;Προσέχετε μάγκες, καλύτερα μια πιπα στη Φυλής στα σιγουρα
τι εχει γινει? δεν εχω καταλαβει..Προσέχετε μάγκες, καλύτερα μια πιπα στη Φυλής στα σιγουρα
ίσα ίσα που καλοκαίρι βγαίνει στάνταρ εκεί η 5άδα!Γιατί τόσο νέκρα με τα γαζελώνια.
Standard όλο και κάποιος θα έχει πάει χωρίς να γράψει το παραμικρό.
Λέω να περάσω αυτές τις μέρες μετά απο καιρό ξηρασίας,