Διαγραμμένο μέλος 32090
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.622
- Πόντοι
- 446
σωσταΑπό τι έχω καταλάβει πηγαίνουν σε αυτό στην πλατεία Αμερικής από κάτω
σωσταΑπό τι έχω καταλάβει πηγαίνουν σε αυτό στην πλατεία Αμερικής από κάτω
Μήπως είσαι πιλότος? Γιατί βλέπω ότι πετάς μαλακίες...Και θα βάλεις μέσα στο αμάξι την μαύρη από την Γαλατσίου μέχρι την πλατεία Αμερικής;
Θα βρωμισει ο τόπος..
Τι θα πεις αύριο στην σύζυγο;
Έτσι όπως τ λες, έχεις πάρει ποτε καμία τους χοτελ ;; Αξίζει η καλύτερα στο σιδερένιο άλογο![]()
Στα σημεία 1 έως 4 είναι τα σημεία που εγώ τις έχω πετύχει να πιατσάρουν σε μήκος των γραμμών.
Στα σημεία 1 και 2 είναι το μέρος που εγώ έχω σμπρώξει ,χώρια τα υπόλοιπα σημεία που έχει πέσει καλαμάκι εντός του σιδερένιου αλόγου κοντά σε αυτά τα σημεία που πιατσάρουν.
Έτσι όπως τ λες, έχεις πάρει ποτε καμία τους χοτελ ;; Αξίζει η καλύτερα στο σιδερένιο άλογο
Ναι κ εμένα μ είχανε πει 50€ χοτελ μετά είπα για ώρα με Νανσυ κ Ταρα πέσανε κ οι δυο στα 80€ ξεχωριστά όχι μαζί,όμως για μια πιστόλια κ αρνήθηκα …άρα όπως είπες αμάξιΗ Τάρα μου είχε πεί για μία ώρα αν θυμάμαι 100 ευρώ χοτέλι αλλά ξέρω ότι δεν τα αξίζει,παίζουν άλλα μοντέλα σε αυτές τις τιμές που κάνουν πιρουέτες με σώμα θάνατο με φάτσα αγγελική.
Η Τάρα για εμένα είναι για εκεί που βρίσκεται τώρα πεζοδρόμιο άντε και κανα ρδέλο Φύλης,μαζί με τα άλλα μαύρα κορίτσια στο 20άρικο-10άρικο.
Τυπε σε σκουπίδιασε η μαύρηχαχαχα και μενα φιλε με εβρισε επειδή πήρα την Ταρα μπροστά της!χαχαχαχαχ
Σχετικά κοντή, μεγάλος κώλος και πεταχτό στήθος (με τα ρούχα τουλάχιστον).Περιγραφή ένας για Ταρα
Μετα τις 11μάγκες τι ώρα βγαινουν και σε ποιο σημειο ακριβως στην πατησίων;
σε ποιον παράδρομο και ξέρεις τιμες;Μετα τις 11