Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.532
- Πόντοι
- 1.446
Ναι , πολλά μου φάνηκαν να σου πω την αλήθεια αλλά για μια φορά τα δώσα. Εδώ οι συνάδελφοι αναφέρουν δεκάρικο
Ναι , πολλά μου φάνηκαν να σου πω την αλήθεια αλλά για μια φορά τα δώσα. Εδώ οι συνάδελφοι αναφέρουν δεκάρικο
Ειδικά τώρα σε εξωτερικό χώρο με ότι αυτό συνεπάγεται είναι πολλά!Ναι , πολλά μου φάνηκαν να σου πω την αλήθεια αλλά για μια φορά τα δώσα. Εδώ οι συνάδελφοι αναφέρουν δεκάρικο
Τσέκαρε σελίδες ποιό πίσω τα έχουμε γράψει.παιδια καλησπερα που ακριβως ειναι αυτο το σημειο ??
Από χθες το ψήνω να κατέβω απόψε να χαρώ λίγο μαύρη σοκολάτα , ελπίζω λόγω κρύου να μη μείνω με τη ψωλη στο χέρι .
Την ταρα που λέτε θέλω να βρω !
Κ αυτή εκεί Ζαμπελιου δε σουλατσάρει ;;
Ευχαριστώ φίλε , δεν κατέβηκα τλκ λόγω ανελαστικών υποχρεώσεων ! Όταν γίνει θα ανεβάσω σχετικαΚανονικά και με το νόμο.
Πόση ώρα κάθονται με το 10 ευρώ ? Βιάζονται γενικά ?
Ναι κάνουν τούμπες για τα ευρώ αλλά ρε φίλε ψάχνουν και κορόιδα . Οκ είπαμε ασφάλεια , κυκλοφορούν ιώσεις και σμν αλλά δεν γίνεται η άλλη , η Ντόρα εάν θυμάμαι καλα το όνομα , είναι η μία από τις 2 που αξίζει στο γνωστό στενό , να μην σου πιάνει ούτε την π@τσ@ χωρίς προφυλακτικό . Δλδ οκ έλεος είπαμε εντάξει σόρρυ κιόλας αλλά λίγο κοροϊδία .....Αν δεν σε ξέρουν στην αρχή γενικά στο 10λεπτο έχουν γίνει λούις.
Όταν σε μάθουν δεν βιάζονται και ίσως το 10 λεπτο γίνει τέταρτο και πάλι αυτό έχει να κάνει με την κοπέλα.
Δεν είναι όλες ίδιες η ο χαρακτήρας τους. Το σίγουρο είναι ότι όλες κάνουν τούμπες για τα €.
Και γιατί δεν πας στη φυλής στη Μπιουτη. Είναι ακριβώς η περιγραφή σουΜάγκες μία βοήθεια. Υπάρχει Αραπινα με πολυ μεγάλο κώλο χοντρή. Έχω αδυναμία σε τεράστιους κώλους. Ευχαριστώ εκ τών προτερων
Μπιουτη, βυζζζζζζαρες, κωωωλαρα, τρομερά ανοίγματα, σφιχτό κορμί παρότι ογκώδες, κ κάνει τρομερό γαμήσι. Τη χύνεις κ στα βυζιά, ισπανικό, πίπα ακαποτη αν θες, είναι γυναικάρα.Μάγκες μία βοήθεια. Υπάρχει Αραπινα με πολυ μεγάλο κώλο χοντρή. Έχω αδυναμία σε τεράστιους κώλους. Ευχαριστώ εκ τών προτερων
Θέλω νά την παρω για hotel. Την Μπιουτι την έχω παρει πολλες φορες. Θέλω κάτι καινουργιοΜπιουτη, βυζζζζζζαρες, κωωωλαρα, τρομερά ανοίγματα, σφιχτό κορμί παρότι ογκώδες, κ κάνει τρομερό γαμήσι. Τη χύνεις κ στα βυζιά, ισπανικό, πίπα ακαποτη αν θες, είναι γυναικάρα.