akrivosΟπος και να εχει η υπηρεσιες μετριες αποτι καταλαβα, τα βασικα + Πιπαν με καπουττον.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
akrivosΟπος και να εχει η υπηρεσιες μετριες αποτι καταλαβα, τα βασικα + Πιπαν με καπουττον.
Αυτό είναι το θέμα μας ή πού χωρίς να ξέρεις για ποια κοπέλα μιλάμε έγραψες κάτι που δεν ισχύει;Πολλές οι ilones πάντως στις αγγελίες...Εν βρίσκουν άλλο όνομα οι κοπέλες...
Δεν ξέρω πως σκέφτονται.... Θα τις προστατεύσει το ψεύτικο όνομα και η ψεύτικη φωτό από τον αστυνομικό δηλαδή;
Παρετα ουλα θέλει εχτρα . Δεν αξηζει. Πεταμα λεφτων!!!exi dokimasi kapios tin anastasia na mas pi plirofories??
πηγα περσυ, δεν τρελαθηκα, πολυ παθητικο προγραμαΤόσες Ρωσίδες έχει στη Λεμεσό, απλά διαλέξτε κάποια με νορμάλ τιμές.
Πχ βλέπω ήρθε πάλι αυτή
![]()
Για 60€ μια χαρά είναι.πηγα περσυ, δεν τρελαθηκα, πολυ παθητικο προγραμα
Είναι δύσκολη η αναζήτηση.Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες αλλά η αγγελία με Ιlona μια χαρά αληθινή είναι και έχω σχολιάσει και εγώ.
Επίσης ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο φόρουμ πριν ρωτήσετε;
Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ποστ για αυτή τις τελευταίες βδομάδες.
Ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.
Υπάρχει και μια άλλη ilona κάπου εκεί κοντά...με ψεύτικες φωτο...που δείχνουν νεαρές αλλά αυτή τα 45 τα έχει...Αυτό είναι το θέμα μας ή πού χωρίς να ξέρεις για ποια κοπέλα μιλάμε έγραψες κάτι που δεν ισχύει;
Δεν είναι το θέμα το πρόβλημα, εσύ δεν κοίταξες καν τις φωτογραφίες μάλλον και σχολίασες.
Δεν ξερω απο υπηρεσιες αλλα εμενα με ανησυχουν αυτα τα 19cm στο προφιλ
Παιδια αυτη τη λεει. Πολυ ευγενικη στο τηλεφωνο και στα μυνηματα. Πιστευω απολαμβανει τι κανει. Εχει κανεις εμπειρια?
Δεν ειναι ολες οι αγγελιες απο Τρανς?Δεν ξερω απο υπηρεσιες αλλα εμενα με ανησυχουν αυτα τα 19cm στο προφιλ![]()
Εγώ αυτήν την είδα και τρόμαξα.
Παιδια αυτη τη λεει. Πολυ ευγενικη στο τηλεφωνο και στα μυνηματα. Πιστευω απολαμβανει τι κανει. Εχει κανεις εμπειρια?
Εγώ αυτήν την είδα και τρόμαξα.
Δεν είναι μόνο ότι δεν πάω γενικά με μαύρες, για μένα μοιάζει λίγο σε άνδρα.
Αλλά οκ γούστα είναι αυτά.
Είναι τρανςΕγώ αυτήν την είδα και τρόμαξα.
Δεν είναι μόνο ότι δεν πάω γενικά με μαύρες, για μένα μοιάζει λίγο σε άνδρα.
Αλλά οκ γούστα είναι αυτά.
Καταρχάς ακούς τρανς;
akrivos.. trans website ine !Δεν ειναι ολες οι αγγελιες απο Τρανς?