mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 826
- Πόντοι
- 86
Φιλε καταεχην λυπαμαι για οτι περασες και θα συμφωνησω οτι οι κυπραιες εν μεγαλη παλλουτσια για πολλους. Βασικος λογος εν οτι εχουν το μπαμπα για στηριξη οτι γινει, αρα στις σχεσεις τους μπαινουν με το πανω χερι. Αντιμιλουν, καμουν τις εξυπνες νομιζουν εν πριγκιπισσες. Κατηγορουμε τις σλαβες οτι γυρευκουν ριαλια που τον αντρα, ισχυει αλλα αν το καλοσκεφτεις η σλαβα θελει αντρα με Α κεφαλαιο να τη γαμα καλα και να νοιωθει ασφαλεια γιατι εν εχει μπαμπα κυπραιο να τη νταντευκει. Αμαν τα εβρει τουτα εν ξηκολλα που πανω σου και θελουν να ακολουθουν, οχι να καμουν κουμαντο. Η κυπραιες γυρευκουν εναν μαλακα να παντρευτουν να καμουν γαμο να δειχτούν , μετα να καμουν 1-2 κοπελλουθκια και μετα παππαλα. Με σεξ με τιποτε. Σεξ καλο καμουν μονο αμα κερατωνουν.Η πρωην μου γαμηθηκε με ένα τύπο που βρήκε στο tinder η στο badoo..Εγώ τότε θα πέθαινα από το μαράζι μου και αυτή πηδιόταν....
ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΣΗΣ..
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΜΝΕΝ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΣΗΣ ΘΑ ΕΣΒΗΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ..
Ποιος ξέρει τώρα με πόσους πάει...
Αν την δείτε θα πείτε αποκλείεται αυτή να κάνει τέτοια.....
Οι γυναίκες είναι πονηρά όντα...
Μπορεί να νομίζαμε κάποτε ότι είναι αθώες και άβγαλτες αλλά μπορεί να γαμιούνται με ένα στρατό και μεις να νομίζουμε ότι είναι ήσυχες...χαμηλοβλεπούσες και τέτοια..
Θέλω πολλά να της πεψω όλους τους γαμιαδες του φόρουμ αλλά εν το καμνει η καρκιά μου...
Ας φακκά ....
Όταν σας λαλεί ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ..
ΕΝ ΘΑ ΕΒΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΕΝΑ ΕΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.....
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .
ΕΦΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΕΔΩΚΑ ΑΓΑΠΗ ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ....
ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..
ΠΑΜΕ ΣΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΖΑΙ ΚΑΜΝΟΥΜΕΝ ΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΟΥΟΥΝ..ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΣ ΚΥΠΡΑΙΕΣ ΤΖΑΙ ΓΥΡΕΦΚΟΥΜΕΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ....ΤΖΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ..
Δεν ξερω αν εν ολες αλλα μπορω να πω οτι οσες ξερω εν ετσι.. Τουλαχιστον της δικης μου γενιας σημερινες 40 αρες