Εννοειτε οτι υπαρχουν εξω κοπελες που γουσταρουν απλα να γαμηθουν με 2,3 sms αν δεν σε νοιαζει φυσικα φατσα, κιλα , ηλικια.
Και πιο εμφανισιμες κοπελες υπαρχουν αλλα εκει παιζει και ρολο η εμφανιση του συναγωνιστη και το game του. Η δικη μου εμπειρια λεει οτι πολλες απο αυτες εχουν και ψυχολογικα, προβλημα με αλκοολ κτλ.Ειχα μια ρωσιδα τετοια, οποτε ηθελα να τη γαμησω της εστελνα μια φωτο με μπυρα.
Επι το πλειστον , κοπελα εμφανισιμη , που ειναι στα καλα της και εχει επιλογες θα θελει σχεση ή δωρα αναλογα και ποση αυτοεκτιμιση εχει.
Η πρωην μου γαμηθηκε με ένα τύπο που βρήκε στο tinder η στο badoo..Εγώ τότε θα πέθαινα από το μαράζι μου και αυτή πηδιόταν....
ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΣΗΣ..
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΜΝΕΝ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΣΗΣ ΘΑ ΕΣΒΗΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ..
Ποιος ξέρει τώρα με πόσους πάει...
Αν την δείτε θα πείτε αποκλείεται αυτή να κάνει τέτοια.....
Οι γυναίκες είναι πονηρά όντα...
Μπορεί να νομίζαμε κάποτε ότι είναι αθώες και άβγαλτες αλλά μπορεί να γαμιούνται με ένα στρατό και μεις να νομίζουμε ότι είναι ήσυχες...χαμηλοβλεπούσες και τέτοια..
Θέλω πολλά να της πεψω όλους τους γαμιαδες του φόρουμ αλλά εν το καμνει η καρκιά μου...
Ας φακκά ....
Όταν σας λαλεί ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ..
ΕΝ ΘΑ ΕΒΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΕΝΑ ΕΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.....
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .
ΕΦΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΕΔΩΚΑ ΑΓΑΠΗ ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ....
ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΞΙΖΕΙ..
ΠΑΜΕ ΣΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΖΑΙ ΚΑΜΝΟΥΜΕΝ ΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΟΥΟΥΝ..ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΣ ΚΥΠΡΑΙΕΣ ΤΖΑΙ ΓΥΡΕΦΚΟΥΜΕΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ....ΤΖΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ..