ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Υπάρχουν κάποιες εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα, κατά τις οποίες, πάρολο που πληρώνεις και μάλιστα αδρά, στην ουσία νιώθεις ότι βιάζεις... ή μάλλον απλά γαμάς πτώμα. Αυτή είναι μια τέτοια εμπειρία που είχα με την Emma σήμερα στη Λεμεσό!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Μου στέλνει ότι με 150/250 κάνει owo και φιλιά. Της λέω French kisses? μου λέει Ναι. Κλείνω ραντεβού για 1 ώρα στο Park Beach.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Μπαίνω μέσα. Δεν ήταν η κοπέλα στη φωτο. Παρόλα αυτά ήταν όμορφη, γιαυτό και έμεινα. Είμαι το τάδε, είμαι η τάδε, χάρηκα, παρομοίως. Πάρε 250, και πάω για ντουζ. Μου λέει "βάλε και στοματικό διάλυμα". Ωραία λέω, θα περάσουμε καλά.
Βγαίνω απο το μπάνιο, ξαπλώνω, με χαϊδεύει για μερικά δευτερόλεπτα, δεν με φιλάει καν στα χείλη και ξεκινάει κατευθείαν ακάποτο τσιμπούκι. Λέω καλά, τελικά στραβά ξεκινήσαμε. Τον ρούφαγε, τον έπαιζε, τον ρούφαγε, τον έπαιζε. Τίποτα άλλο, καμία τεχνική, όλα τυπικά. Τυπικό τσιμπούκι αρχάριας (ή βαρεμένης).
Μετά από μερικά λεπτά τη βάζω να ξαπλώσει και της αρχίζω γλειφομούνι. Παρεμπιπτόντως έχει ένα από τα πιο ωραία, ροζ, μικρά μουνάκια που έχω δει. Από αυτά που δεν σκέφτεσαι αν θα γλείψεις, αλλά δίνεις μέσα με τα μούτρα μόλις το αντικρίζεις. Αυτό της το πιστώνω. Πάμε πίσω στο γλειφομούνι. Μέτρια ανταπόκριση. Έγλειφα, ξαναέγλειφα, μόλις που ένιωθε. Ούτε καν να προσποιηθεί μπας και την πιστέψω.
Αφού έγλειψα καλά καλά και τη λίπανα, ανεβαίνω για ιεραποστολικό. Μου βάζει καπότα με το συνηθισμένο ατσούμπαλο τρόπο του "ανοίγω την καπότα διάπλατα και στη φοράω από πάνω λες και είναι σακάκι". Και μετά παίρνει το τζελ, σπαταλάει το μισό μπουκάλι στην πούτσα μου και το άλλο μισό στο μουνί της. (Καλά, εγώ τόση ώρα που σε έγλειφα για να σε λιπάνω τι είμαι, μαλάκας;). Ξεκινάω να γαμάω με το πάσο μου, σιγά σιγά, απολαμβάνοντας το, εφόσον είχα 45 λεπτά μπροστά μου. Εκείνη είχε γυρισμένο το κεφάλι μονόπλευρα βλέποντας το βορρά. Ούτε να με κοιτάξει, ούτε να με φιλήσει. Πήγα να τη φιλήσω. Έδωσε 2-3 φιλιά μόνο με τα χείλη θεωρώντας ότι μου έκανε και χάρη (μάλλον έτσι νομίζει ότι φιλάνε οι Γάλλοι, για να μου πει ότι φιλάει με French kiss!!).
Σε κάποια φάση χάνει την υπομονή της με το ιεραποστολικό, γιατί όπως είπαμε το έκανα με την ησυχία μου. Μου λέει "ας αλλάξουμε στάση". Ωραία της λέω, τι θες; Με βάζει κάτω και ανεβαίνει για cowgirl. Και ξεκινά να δίνει μάχη προσπαθώντας να με τελειώσει (δεν εξεπλάγην καθόλου από αυτό). Εγώ όμως δεν χύνω τόσο εύκολα, και τα πολλά λίτρα τζελ που είχε βάλει με έκαναν να μη νιώθω πολλά, οπότε έμεινα καυλωμένος αλλά χωρίς να τελειώνω.
Χάνει πάλι την υπομονή της και κουράζεται. Κατεβαίνει κάτω και ξεκινά πάλι: πίπα, πάιξιμο, πίπα, παίξιμο. Με γρήγορο ρυθμό μπας και τελειώσω.
Εγώ δεν ήθελα να της κάνω τη χάρη. Αν ήθελα handjob θα πλήρωνα 50 ευρώ και θα έκανα τη δουλειά μου. "Πάμε για doggy" Της λέω, ΟΚ μου λέει. (ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!! Σε αυτή τη φάση, καθώς σηκώνεται της φεύγει μια κλανιά! Με κοιτάει με σαστισμένο ύφος για ένα δευτερόλεπτο. Εγώ ρίχνω ένα απότομο αμήχανο γέλιο αλλά επανέρχομαι αμέσως χωρίς να το κάνω θέμα. Ευτυχώς και όλως παραδόξως δεν ξεκαύλωσα. Το καλό είναι ότι δεν μύρισε!)
Συνεχίζουμε με doggy, και μετά από 2-3 λεπτά χύνω στην καπότα. Ξαπλώνω για χαλάρωση και αυτή παίρνει το κινητό και αρχίζει μηνύματα, χωρίς να μου δίνει καμία σημασία. Είχαν περάσει 40 λεπτά στο ραντεβού. Σηκώνομαι και κάνω ντουζ. Ετοιμάζομαι και φεύγω στα 45 λεπτά. Αυτή δεν μιλιόταν καν. Της έκανα ερωτήσεις μπας και σπάσει ο πάγος. Απαντούσε μονολεκτικά και χωρία καμία διάθεση. Λέω καληνύχτα και φεύγω.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Αυτή η συνάντηση είναι ένα κλασσικό παράδειγμα του ότι κάποτε η αγαμία δεν είναι τόσο κακή. Και αυτό γιατί χειρότερο από την αγαμία είναι ένα αποτυχημένο γαμήσι με πουτάνα που σου κόστισε 2-3 τζιν που θα αγόραζες, 10-20 επισκέψεις σε ένα εστιατόριο και το χειρότερο... μια υπενθύμιση ότι οι πουτάνες τελικά είναι τζόγος. Κάποτε θα βγάλεις, κάποτε θα χάσεις, αλλά τις πλείστες είσαι χαμένος. Και αυτό που μένει είναι απλά να το αποδεχθείς με νηφαλιότητα, μέχρι την επόμενη φορά!