Καμουν οτι τους πεις φτανει να σε γουσταρουν. Αμαν μια γυναικα σου πει εν καμει κατι ο κανονας ειναι ενας. Δεν το καμει ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ποσες το παιζουν παρθενοπες με το χ και ακουεις για παρτουζες με το ψ και τον ζ.
Καμουν οτι τους πεις φτανει να σε γουσταρουν. Αμαν μια γυναικα σου πει εν καμει κατι ο κανονας ειναι ενας. Δεν το καμει ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ποσες το παιζουν παρθενοπες με το χ και ακουεις για παρτουζες με το ψ και τον ζ.
Το ινσταγκραμ δεν ειναι μετρο συγκρισης. Αν θελεις μετρο συγκρισης πηγαινε σε μια εταιρεια που δουλευκουν μονο κυπραιες και μια που δουλευκουν ρωσιδες ουκρανεζες και πε μου οτι εφυε η κελλε σου στις κυπραιες. Τελοσπαντον οτι αποψη εχεις για τις ρωσιδες εχω και γω για τες κυπραιες, μολις καμουν κανενα κοπελλουι οι φιστινγκ , ουτε δαχτυλο εν θελουν πιον. Τσε μετα τα 40 που τα κοπελλουθκια εν τους διουν σημασια πιον θυμουνται το βιλλο. Αλλα πιον το πουλλιν επετασε τσε ο αντρας τους εχει ρωσιδα πιον 10 χρονια μιτσοτερη. Αν εκουμανταρε δηλαδη γιατι ξερω και πολλους που μεινισκουν τσαμε να βλαστημουν την ωρα και τη στιγμη που εμπλεξαν μαζι τους. Αλλα φκαλουν μου οικογενιακες φωτο στο ινσταγκραμ ταχα ευτιχισμενοι. Μακριαααααα που κυπραια μακριααααα
Φαίνεται όπλο, αλλά με 150€ τυπε το περίεργο θα ήταν αν δεν άξιζε.
Σε αυτά τα λεφτά θεωρώ θα έπρεπε να τα κάνουν όλα μέσα.
Όχι τα βασικά που γράφουν αρκετοί.
Εξαρτάται από πολλούς λόγους αν θα γάμησεις μασατζου..
Χτες πήγα σε μια..μιλήσαμε τηλ... Μασσαζ με εκτόνωση 50 ευρώ 30 λεπτά...στην πορεία τις τηλεφώνησα κι άι τιν ρώτησα τι καφέ πίνει...με ένα καφέ φτάσαμε μέχρι την Πίπα..την τελιωσα με τα δακτυλα..αν είχα προφυλακτικό θα τιν γαμουσα..
Θέλει τρόπο....
Ε ηνταμπου καρτερας που ρωσσιδια / ουκρανεζιδια. .. μόνο να τα πιάνουν θέλουν.
Μια φορά ρε πελλε έβαλα ποτά σε μια Ρωσίδα και εμαχουμουν να την τσιμπήσω και μόλις της είπα για πιπες και γλειφομουνι λαλεί μου φερτα 200 και η τουαλέτα εν πάνω παεννε γλείψε την..
Σε γενικές γραμμές εν θέμα μενταλιτι μεν την παρεξηγας...
Νομίζει λόγω της απαρχαιωμένης και ασεξουαλ ρωσσικς νοοτροπίας ότι το να σε γλείφει η να την γλείφει εν σαν να και κάνεις σεξ με την τουαλέτα
Αν δεις και σε πορνο....η ρωσσιδες εν σπάνιες....
Τσε τούτες που κάνουν τα εσκορτ και την πουτανα εντσε πουτανες...
Εν προικοθηρες/διαβατηριοθηρες υπό την κάλυψη πουτανας υποτίθεται...
Τα 25 χρόνια εμπειρίας μου με πουτανες και γενικά γυναίκες...έμαθαν μου ότι οι καλύτερες είναι:
Γενικά είσαι σωστός φιλε
Αλλά η κάθε μια εν διαφορετική μπορεί με τον κάθε ένα να αντιδράσει διαφορετικά
Και εγώ έχω 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο γυναίκα και πουτανες και κανονικε
Θ διαφωνήσω μόνο στες ρουμανες
Να με παρακαλάς δεν πάω μαζί τους
Πολλα τα κιλα της μαν... Και περιεργος σωματοτυπος. 150 εν παω σαφαρι, τουλαχιστον ξερω θα βρω ωκοπελα και θα παρω τουλαχιστον μια αλφα ποιοτητα υπηρεσιων...αλλωπος
Πολλα τα κιλα της μαν... Και περιεργος σωματοτυπος. 150 εν παω σαφαρι, τουλαχιστον ξερω θα βρω ωραια κοπελα και θα παρω τουλαχιστον μια αλφα ποιοτητα υπηρεσιων...
Εσύ ρε φίλε όταν παεις σε εστιατόριο ζητούν τα λεφτά μπροστά και μετά σου φέρνουν το φαΐ;παεις τρώεις και πληρώνεις αν σου αρεσε αφήνεις τιπς αν όχι δεν ξαναπάω
Τώρα αν τα ζητούν μπροστά κάτι ύποπτο παίζεται έτσι μεταβολή και φευκεις
Την μιλφαρα Την έχω δοκιμάσει πριν κανένα χρόνο. Τότε νομίζω ήθελα 100 με τελείωμα στο στόμα. Πολύ καλό τσιμπουκι ενεργητική στο σεχ. 30% πηραγμενες φωτο
Γενικά είσαι σωστός φιλε
Και εγώ έχω 25 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο γυναίκα και πουτανες και κανονικε
Εσύ ρε φίλε όταν παεις σε εστιατόριο ζητούν τα λεφτά μπροστά και μετά σου φέρνουν το φαΐ;παεις τρώεις και πληρώνεις αν σου αρεσε αφήνεις τιπς αν όχι δεν ξαναπάω
Τώρα αν τα ζητούν μπροστά κάτι ύποπτο παίζεται έτσι μεταβολή και φευκεις
Γενικά είσαι σωστός φιλε
Εντωμεταξύ εν καταλάβω γιατί ορισμένοι κρύβονται πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ και μας φλομωνουν στες μπούρδες ψέματα και λαφαζανιες...κάλαν κάνετε τα λαιβ...δαμε εντσε ξέρουμε ποιοι είσαστε
Φίλε μακάρι να εν όπως το λέεις για τες Ρουμάνες τι να σου πω
Ρουμανες Βουλγάρες μαύρες έχω τες τελευταίες στην βαθμολογία
Οχι πως η άλλες εν καλύτερες αλλά τουτες η 3 φυλές που έγραψα εν οι χειρότερες
Τώρα αν πάνω σου διουσιν άλλα πράματα πρέπει να είμαι πολλά άτυχος πας τούτες τες 3 φυλές αλλά έτσι και αλλιώς επαρετησα τες εδώ και πολλά χρονια
Φίλε μακάρι να εν όπως το λέεις για τες Ρουμάνες τι να σου πω
Ρουμανες Βουλγάρες μαύρες έχω τες τελευταίες στην βαθμολογία
Οχι πως η άλλες εν καλύτερες αλλά τουτες η 3 φυλές που έγραψα εν οι χειρότερες
Τώρα αν πάνω σου διουσιν άλλα πράματα πρέπει να είμαι πολλά άτυχος πας τούτες τες 3 φυλές αλλά έτσι και αλλιώς επαρετησα τες εδώ και πολλά χρονια