Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
729
Πόντοι
86
Τη φάση που θωρείς δαμε έκανα την με κυπρεες φιστινγκ με δονητή μεστό κωλο...

Καμνουν τσι ρωσσιδες ποτουτα ξα?
44.jpg
Καμουν οτι τους πεις φτανει να σε γουσταρουν. Αμαν μια γυναικα σου πει εν καμει κατι ο κανονας ειναι ενας. Δεν το καμει ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ποσες το παιζουν παρθενοπες με το χ και ακουεις για παρτουζες με το ψ και τον ζ.

• Like
Αντιδράσεις: XeenGR

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
749
Πόντοι
86
Καμουν οτι τους πεις φτανει να σε γουσταρουν. Αμαν μια γυναικα σου πει εν καμει κατι ο κανονας ειναι ενας. Δεν το καμει ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ποσες το παιζουν παρθενοπες με το χ και ακουεις για παρτουζες με το ψ και τον ζ.
Εν άκουσα ποτέ έτσι πράμα, ζω στο κόσμο μου; δηλαδή πόσες στις 10 θα έλεγες ότι καμνουν κέρατο; Τζιαι ας μεν εν παρτούζες τζιαι φιστινγκ

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
546
Πόντοι
86
Το ινσταγκραμ δεν ειναι μετρο συγκρισης. Αν θελεις μετρο συγκρισης πηγαινε σε μια εταιρεια που δουλευκουν μονο κυπραιες και μια που δουλευκουν ρωσιδες ουκρανεζες και πε μου οτι εφυε η κελλε σου στις κυπραιες. Τελοσπαντον οτι αποψη εχεις για τις ρωσιδες εχω και γω για τες κυπραιες, μολις καμουν κανενα κοπελλουι οι φιστινγκ , ουτε δαχτυλο εν θελουν πιον. Τσε μετα τα 40 που τα κοπελλουθκια εν τους διουν σημασια πιον θυμουνται το βιλλο. Αλλα πιον το πουλλιν επετασε τσε ο αντρας τους εχει ρωσιδα πιον 10 χρονια μιτσοτερη. Αν εκουμανταρε δηλαδη γιατι ξερω και πολλους που μεινισκουν τσαμε να βλαστημουν την ωρα και τη στιγμη που εμπλεξαν μαζι τους. Αλλα φκαλουν μου οικογενιακες φωτο στο ινσταγκραμ ταχα ευτιχισμενοι. Μακριαααααα που κυπραια μακριααααα
Για μένα είναι το ινσταγραμ διότι μόνο με σεξυ τσουλλακια ασχολούμαι...

Ε ναι κάποτε εν και θέμα χημείας...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
546
Πόντοι
86
Πάντως εμένα εν μΟυ αρνήθηκε ποττε καμια τίποτε... διότι ξιθκιαλινισκο τες ππιυ την αρχή με το ότι δίνεις παίρνεις..

Οποία εν το δεχετε γυρίζω και φευκο..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.620
Πόντοι
206
Την γάμησα εψες! Κι γαμω το πυροβόλο. Ρωσίδα.. Anna
Φαίνεται όπλο, αλλά με 150€ τυπε το περίεργο θα ήταν αν δεν άξιζε.
Σε αυτά τα λεφτά θεωρώ θα έπρεπε να τα κάνουν όλα μέσα.
Όχι τα βασικά που γράφουν αρκετοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom