Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

BuckNaked07

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά ψάχνω για ελληνόφωνη κοπέλα που να είναι και εμφανίσιμη. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Marios2200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Τωρα που τους το είπες οι μισοί ένα βουρισουν να γεμίσουν ακαποτα
Ε ρε φιλε εγω ειπατο για την υγεια ολλων μας τωρα αν εν παλαβος ο αλλος και γαμα πουτανες χωρίς προφυλάξεις περαστικα του

Marios2200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Εχτος του οτι εν τραβεστα τζινο το πραμαν μπορει να εν τζαι γιεματη μαλαζαβρανγκες . Ρε μα επελλανεται τελια σιορ. Να φκαλετε με το ζοριν ζιλικουρτιν που θελετε!!
Μα γιατί θίγεσαι φίλε μου εν κουβεντα που καμνουμε

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
50
Πόντοι
0
Μα γιατί θίγεσαι φίλε μου εν κουβεντα που καμνουμε
Εν τζαι θυγουμε ρε φιλε.. ομος εσχιει πολλες που εν ξημαρησμενες τζαι θελει προσοχην οπος αναφεραν και αλλοι πιο πανω... κανενας εν τες ελεγχει τουτες τζαι μπουκονουν σινεχια βιλλους τζαι εσχιει που εν μπανιαρουντε... για ΣΜΝ τεστς τουτες ουτε λογος. Εν πασην με οι ανεξαρτητες με τον πρακτοριων!!! Προσοχη μεγαλη!!!

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
1
Ε τέσταρε την κανένας τούτη

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
50
Πόντοι
0
Ε τέσταρε την κανένας τούτη
Fake 100% θα εν καμια ξημαρισμενη μαυρατσα. Προσοχη στις διαφημησεις της νον verified. Το οφφερ εν η φολια τους

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
531
Πόντοι
86
Εν τζαι θυγουμε ρε φιλε.. ομος εσχιει πολλες που εν ξημαρησμενες τζαι θελει προσοχην οπος αναφεραν και αλλοι πιο πανω... κανενας εν τες ελεγχει τουτες τζαι μπουκονουν σινεχια βιλλους τζαι εσχιει που εν μπανιαρουντε... για ΣΜΝ τεστς τουτες ουτε λογος. Εν πασην με οι ανεξαρτητες με τον πρακτοριων!!! Προσοχη μεγαλη!!!
βαλλο σε στοιχημα 1000€ οτι ενεχει ΣΜΝ. Εγω ειδα αναλυσεις της μολις ηρθε Κυπρο. ετσι για να ξερεις...σαστο 1000€ κε να την παρεις να καμει και διας της το και δια μου το....αν εχει στελνω σου εγω 1000€... δεχεσε?

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
531
Πόντοι
86
ναι
Πιστεύεις τώρα εσύ όντως ότι θα βρεις τέτοιο μωρό με 60€;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε μου ανοίγει η σελίδα.
Είναι αυτή η Βραζιλιάνα που δοξαζαν μερικοί εδώ μέσα για το τρομερό σεξ και που διαφήμιζαν σε όλους να πάνε;
ναι ρε αρχιδι τσινη ειναι...εντωμεταξυ εν νου εστειλες τες ινφλουενσερς που σου ειπα...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
531
Πόντοι
86
Εχτος του οτι εν τραβεστα τζινο το πραμαν μπορει να εν τζαι γιεματη μαλαζαβρανγκες . Ρε μα επελλανεται τελια σιορ. Να φκαλετε με το ζοριν ζιλικουρτιν που θελετε!!
μανταλος μιλας ετσι ...εχεις δικιο...που την εγαμουν ειχεν 2 βιλλους και 5 αρτσιθκια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom