Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 65
- Like
- 9.653
- Πόντοι
- 5.436
εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να πάει. Όπως πρέπει να πηγαίνουμε όλοι μας, παντρεμένοι, ελεύθεροι, "σε σχέση". Διότι κάποια στιγμή θα τις χρειαστούμε και είναι προτιμότερο να έχουμε πάρει ήδη το κολλάει.Διάβασα τις απαντήσεις.
Όσο και αν θεωρώ τον πυρφορισμό ως ασθένεια και εν δυνάμει μουνοδουλίαση - και είναι γνωστό ότι ώρες ώρες ρέπω προς τον Πικερισμό - θα σου πρότεινα να μην πας σε ιερόδουλες γιατί θα κακομάθεις όπως κακοέμαθα και εγώ και δύσκολα θα ξεκόψεις - Κάνε αυτό που σου έγραψε ένας από πάνω: Ούτε κωλόμπαρα ούτε πουτάνες ούτε CG να πας με κοπέλες.
Ιδιαίτερα με προβληματίζει πώς έφτασες στα 28 και είσαι παρθένος. Σαν ψέμα ακούγεται. Αδιανόητο. Και εγω δεν πήγα νωρίς με γυναίκα. Στα 18 πήγα και είναι αργά. Αλλά εσύ πας 30 κοντά.
Σίγουρα είναι προτιμότερο να γαμήσει εκτός, σκέψου όμως ότι πολλές γυναίκες θα είναι εξαιρετικά κουμπωμένες με κάποιον 28 ετών παρθένο. Επειδή αυτές είναι συνηθισμένες να τους την πέφτουμε και μένουν μπάκουρες μόνο αν ΟΙ ΙΔΙΕΣ το θέλουν, νομίζουν ότι ο παρθένος ή ο μακροχρόνια μπάκουρος είναι προβληματικός.