Νέα

Απαξίωση (και) στις δύο πλευρές του αγοραίου έρωτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
8
Πόντοι
6
Έγινε μια συζήτηση τις προάλλες σε μια ομήγυρη και σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θρεντ.
Ότι ακολουθεί είναι προσωπική γνώμη (και μόνο),δεν στιγματίζονται πρόσωπα ή καταστάσεις.

Η απαξίωση του πελάτη οριστικοποιείται και σφραγίζεται όταν ερωτεύεται την κοπέλα
και ξεπαραδιάζεται ως έρμαιό της.Το παίζει δήθεν άνετος ενώ την τρελλαίνει στα τηλέφωνα
μισεί κρυφά τους άλλους πελάτες που την αγγίζουν ενώ "καίγεται" να απολαμβάνει
καλύτερη παροχή απ'αυτούς και όχι μόνο (ως ζητούμενο) για την πάρτη του.(κόμπλεξ).
Γουστάρει να φιγουράρει σ'αυτούς με άχρηστες πληροφορίες του χώρου,ενώ χρησιμοποιεί
το εξευτελιστικό "τούρκικο ρουσφέτι" των γνωριμιών για να "επιπλεύσει" κάνοντας κλίκες
με το σύστημα (εντελώς ξευτύλα).
Τελικά στην πορεία οδηγείται (όχι πάντα βέβαια) μέρα με την μέρα σε ψυχολογικό θάνατο
και οικονομική καταστροφή (μέχρι που δανείζεται).
Πρόκειται για απαξιωμένο σκουπίδι και ναυάγιο της ζωής εν αντιθέση με τον μάγκα πελάτη
που έχει πάντα το πάνω χέρι του κύρους (και μόνο) στην συναλλαγή καθώς πληρώνει και απαιτεί
ενώ ενδιαφέρεται μόνο που θα βρει την κοπέλα και τι πρόγραμμα κάνει.
Κι η κοπέλα εν κατακλείδι βέβαια,αυτό το σέβεται απόλυτα για όποιον καταλαβαίνει τι εννοώ.

Η απαξίωση της κοπέλας οριστικοποιείται και σφραγίζεται από την στιγμή που είναι υποχρεωμένη
να ξαπλώνει με τον οποιοδήποτε της πληρώσει το αντίτιμο είτε της αρέσει είτε τον σιχαίνεται
είτε μυρίζει κολώνια είτε σκατά και στο να δέχεται τις επιθυμίες του (ακόμα και "άρρωστες")
ειδάλλως θα τον χάσει.Και πιστέψτε με δεν τις παίρνει να χάνουν,λίγες έχουν την πολυτέλεια αυτή
κι αφήστε τι λένε οι "γιωτάδες" βοηθοί τους (μην πω τίποτα άλλο).
Κάνει λοιπόν μεγάλη υπομονή με σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της (παραδείγματα άφθονα).
Μην βγει κανένας "σοφός" και πει ότι αρνούνται,αν θέλετε να μιλάμε με επιχειρήματα φροντίστε
να στέκουν και σε ποσοστά,οι αρνήσεις είναι ελάχιστες έως και καθόλου για χάρη του χρήματος.
Απαλλοτριώνει λοιπόν καθημερινά και σε σταθερή βάση την θηλυκότητά της που είναι θείο δώρο
και εξυψώνει το χρήμα σε Θεό για να δικαιολογήσει την πράξη της.
Αν δεν το κάνει αυτό θα καταρρεύσει από το πρώτο ραντεβού.

Εγώ έτσι το βλέπω,κάθε δικαίωμα διαφωνίας δεκτό! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.865
Πόντοι
47.170
δεν μου λές κάθε φορά που θα μιλάμε στην παρέα(στην πλατεία)
θα ανοίγεις  θέμα?
αν είναι να μην σου ξαναμιλήσουμε  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
8
Πόντοι
6
δεν μου λές κάθε φορά που θα μιλάμε στην παρέα(στην πλατεία)
θα ανοίγεις  θέμα?
αν είναι να μην σου ξαναμιλήσουμε  :grin: :grin: :grin:
Δεν ήσουν εσύ τότε αλλά έχω πάρει το οκ από όλους! :grin:
Για να δουμε Ν.Σμύρνη θα συμμετάσχουν;

(ή πάλι εμένα τον καθυστερημένο έβαλαν βιτρίνα;) :2funny:

Πες και τις συντεταγμένες του χώρου που βρισκόμαστε! ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.865
Πόντοι
47.170
Δεν ήσουν εσύ τότε αλλά έχω πάρει το οκ από όλους! :grin:
Για να δουμε Ν.Σμύρνη θα συμμετάσχουν;

(ή πάλι εμένα τον καθυστερήμένο έβαλαν βιτρίνα;) :2funny:

Πες και τις συντεταγμένες του χώρου που βρισκόμαστε! ;)
ναι ρε πλάκα κάνω...
το θέμα είναι αν θα πάρουν θέση αυτοί που τους αγγίζει το θέμα...

Επισκέπτης
Η πουτάνα δεν έχει το δικαίωμα της επιλογής του πελάτη, αφού την πληρώνει.
Έχει πουλήσει την ψυχή και το σώμα της στο χρήμα.
Το χρήμα είναι ο νταβατζής, ο γαμιάς, ο εραστής, ο φίλος, ο Θεός της κάθε πουτάνας!
Τώρα αν μερικοί μαλάκες αυτοπαραμυθιάζονται και νομίζουν ότι τους ερωτεύονται οι πουτάνες, πρόβλημά τους.
Αυτοί θα χάσουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.865
Πόντοι
47.170
ζήτω οι Ρωσίδες πουτάνες , ζήτω

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
8
Πόντοι
6
ναι ρε πλάκα κάνω...
το θέμα είναι αν θα πάρουν θέση αυτοί που τους αγγίζει το θέμα...
Εγώ αν με άγγιζε δεν θα έπαιρνα θέση πάντως,δεν χρειάζεται κανείς να απολογηθεί
στο θρεντ πάρα μόνο στην τσέπη του.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
δες μερικα προβληματα που εχει ο κοσμακης.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.865
Πόντοι
47.170
άρα δεν υπάρχει σκοπός ύπαρξης του θρέντ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Μόλις απαξιώθηκα κι εγώ από τον φίλο με ένα "τρομερό" copy-paste....... ;)

καλά δεν θέλαμε να σε απαξιώσουμε.

απλά συνδέεις κάποια άσχετα (κατά την γνώμη μου) ζητήματα.

θα το έθετα αλλιώς.

ο συστηματικός σε βαθμό εθισμού αγοραίος έρωτας απαξιώνει πρώτα από όλα τον ίδιο τον έρωτα κατά την γνώμη μου. ο άνδρας τον βιώνει και τον καταλαβαίνει σε αυτό το πλαίσιο μόνο, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε άλλα πλαίσια με μία γυναίκα. ή δεν θέλει πια. γίνεται κυνικός.
γίνεται σαν την πουτάνα και αυτός, μόνο αρσενική αυτή τη φορά. το mindset είναι το ίδιο.

από την άλλη πλευρά η απαξίωση της γυναίκας που επιλέγει αυτή την δουλειά είναι δεδομένη. και αυτές όμως έχουν τις δικές τους αμυνες για αυτό νομίζω. η μία είναι τα λεφτά.

στην γερμανική τηλεόραση είχα δει ντοκιμαντέρ για την πορνεία, εκεί είναι πολύ άνετα και βάζουν τέτοια κάθε βδομάδα. είχε μία συνέντευξη από μια κοπέλλα που δουλεύει στο γνωστό Άρτεμις του βερολίνου. κανονικά με το πρόσωπο της στην τηλεόραση, no problem.

κάποια στιγμή η δημοσιογράφος την ρωτάει πως αισθάνεται την ώρα που είναι με τον πελάτη. εκείνη απαντάει, εκείνη την στιγμή δεν μετράει ο πελάτης ούτε καμμία κάβλα. εκείνη την στιγμή μετράνε τα λεφτά.

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
8
Πόντοι
6
άρα δεν υπάρχει σκοπός ύπαρξης του θρέντ
Όποιος θέλει γράφει,δεν γίνεται αλλιώς γιατί υπάρχει το σωστό επιχείρημα του τύπου
"κι εσένα τι σε νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τα λεφτά του;" που συνοδεύεται από βρίσιμο. :2funny:

Όχι δεν με νοιάζει βέβαια και δεν έχω και απάντηση να δώσω.

Δεν μπορώ να κάνω και τον μαλάκα όμως........... ;)

Θίγω ένα γεγονός της ζωής όμως που έχει επεκτάσεις και αλλού.
Ορίστε μία απλή παράμετρος του προβλήματος.......
Δεν γίνεται να έχεις (ας πούμε) παιδιά και να τα τρως "όλα" δεξιά κι αριστερά
χωρίς να τα σκέφτεσαι,κάποια στιγμή θα υπάρξει πρόβλημα.
Ούτε γίνεται να γαμιέσαι στην δουλειά για να τα κληρονομήσουν τα ζωντόβολα
και να τα φάνε "όλα",είναι κάπως προκλητικό αυτό στην σημερινή εποχή.
Χρόνια γίνονται αυτά και τα ξέρουμε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Έγινε μια συζήτηση τις προάλλες σε μια ομήγυρη και σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θρεντ.
Ότι ακολουθεί είναι προσωπική γνώμη (και μόνο),δεν στιγματίζονται πρόσωπα ή καταστάσεις.

Η απαξίωση του πελάτη οριστικοποιείται και σφραγίζεται όταν ερωτεύεται την κοπέλα
και ξεπαραδιάζεται ως έρμαιό της.Το παίζει δήθεν άνετος ενώ την τρελλαίνει στα τηλέφωνα
καλύτερη παροχή απ'αυτούς και όχι μόνο (ως ζητούμενο) για την πάρτη του.(κόμπλεξ).
Γουστάρει να φιγουράρει σ'αυτούς με άχρηστες πληροφορίες του χώρου,ενώ χρησιμοποιεί
το εξευτελιστικό "τούρκικο ρουσφέτι" των γνωριμιών για να "επιπλεύσει" κάνοντας κλίκες
Τελικά στην πορεία οδηγείται (όχι πάντα βέβαια) μέρα με την μέρα σε ψυχολογικό θάνατο
Πρόκειται για απαξιωμένο σκουπίδι και ναυάγιο της ζωής εν αντιθέση με τον μάγκα πελάτη
που έχει πάντα το πάνω χέρι του κύρους (και μόνο) στην συναλλαγή καθώς πληρώνει και απαιτεί
Κι η κοπέλα εν κατακλείδι βέβαια,αυτό το σέβεται απόλυτα για όποιον καταλαβαίνει τι εννοώ.

Η απαξίωση της κοπέλας οριστικοποιείται και σφραγίζεται από την στιγμή που είναι υποχρεωμένη
να ξαπλώνει με τον οποιοδήποτε της πληρώσει το αντίτιμο είτε της αρέσει είτε τον σιχαίνεται
είτε μυρίζει κολώνια είτε σκατά και στο να δέχεται τις επιθυμίες του (ακόμα και "άρρωστες")
ειδάλλως θα τον χάσει.Και πιστέψτε με δεν τις παίρνει να χάνουν,λίγες έχουν την πολυτέλεια αυτή
Κάνει λοιπόν μεγάλη υπομονή με σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της (παραδείγματα άφθονα).
Μην βγει κανένας "σοφός" και πει ότι αρνούνται,αν θέλετε να μιλάμε με επιχειρήματα φροντίστε
να στέκουν και σε ποσοστά,οι αρνήσεις είναι ελάχιστες έως και καθόλου για χάρη του χρήματος.
Απαλλοτριώνει λοιπόν καθημερινά και σε σταθερή βάση την θηλυκότητά της που είναι θείο δώρο

επειδη βλεπω οτι εισαι και συ πουτανοφιλοσοφος περιμενω τοποθετηση στο θρεντ του πηγασιου ;)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Το πιό καλό καί ζουμερό από όλα όσα γράφεις παραπάνω ,φίλε scooby, είναι οι πέντε τελευταίες λέξεις της δεύτερης παραγράφου. 

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
8
Πόντοι
6
καλά δεν θέλαμε να σε απαξιώσουμε.

απλά συνδέεις κάποια άσχετα (κατά την γνώμη μου) ζητήματα.

θα το έθετα αλλιώς........
Συμφωνώ αρκετά με την άποψή σου αλλά δεν είναι άσχετα ζητήματα με το δικό μου μάτι.
Έκλεισα ματάκι και στην προηγούμενη φράση μου οπότε δες το ως χιούμορ
ως προς την απαξίωσή μου :grin:
Διαφωνώ ότι ο άνδρας αν μπει στο συστηματικό τρυπάκι δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς μετά
με μια γκόμενα ας πούμε (εκτός αν είναι καμμένος). ;)
Έχουμε την πολυτέλεια εμείς οι άνδρες να μπορούμε να διαχωρίσουμε ποια αγαπάμε
από το ποια (μόνο) γαμάμε και να βάζουμε "στεγανά"......
και το κάνουμε καλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις (δεν με απασχολεί η μειονότητα).
Αυτό η γυναίκα δεν μπόρεσε ποτέ να το καταννοήσει λόγω της φύσης της
όπως και παράλληλα ποτέ δεν έμαθε να παρκάρει καλά  :2funny:
Εξ'ου κι αν πηδηχτεί μια γκόμενα "κολλάει" σε πολλές περιπτώσεις
διότι δεν τολμά να σκεφτεί ότι ο γαμίκος απλά της τον "σφύριξε" κι αυτό είναι όλο.
Πάντως δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί δεν το λενε "ξερά" αγοραίο σεξ.
τι επικαλυμένες αρλούμπες είναι αυτές;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Το πιό καλό καί ζουμερό από όλα όσα γράφεις παραπάνω ,φίλε scooby, είναι οι πέντε τελευταίες λέξεις της δεύτερης παραγράφου. 
serapis στο τελος ξεχασες να βαλεις.....

Επισκέπτης
κάποια στιγμή η δημοσιογράφος την ρωτάει πως αισθάνεται την ώρα που είναι με τον πελάτη. εκείνη απαντάει, εκείνη την στιγμή δεν μετράει ο πελάτης ούτε καμμία κάβλα. εκείνη την στιγμή μετράνε τα λεφτά.

Καλά, αἱ πόρναι ἐν Γερμανίᾳ δὲν εἶναι καθόλου ἐπιδέξιαι, αὐτὸ εἶναι γνωστόν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
big-xontros.png

Stories