Νέα

Απάτη με δήθεν προσφορά του Σκλαβενίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aragorn135
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.356
Πόντοι
10.446
Το νου σας.... Κυκλοφοραει στο internet μια δηθεν προσφορα του Σκλαβενιτη οπου κ καλα με 2 ευρω κερδιζεις καρτα σκλαβενιτη πρισφορας 750 ευρω που πρεπει να εκτελεσεις μεσα σε 90 μερες στα super market της εταιρειας.... Ζητανε τα στοιχεια σου κ την καρτα σου.....
Αν την πατησει κανεις κ το πληρωσει κατα λαθος μην τρελενεται..... Ας παρει στο ebanking της τραπεζας του να ακυρωσει την καρτα του κ ολα καλα....

Παραθετω κ σχετικο link με την ειδηση..:hi:

ΥΓ πρωτη φορα ανοιγω θεμα.... @antisthenis αν θεωρεις οτι πρεπει να μπει σε διαφορετικη κατηγορια, περασε το εκει που πρεπει.... Θενκς.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.047
Πόντοι
6.196
Το νου σας.... Κυκλοφοραει στο internet μια δηθεν προσφορα του Σκλαβενιτη οπου κ καλα με 2 ευρω κερδιζεις καρτα σκλαβενιτη πρισφορας 750 ευρω που πρεπει να εκτελεσεις μεσα σε 90 μερες στα super market της εταιρειας.... Ζητανε τα στοιχεια σου κ την καρτα σου.....
Αν την πατησει κανεις κ το πληρωσει κατα λαθος μην τρελενεται..... Ας παρει στο ebanking της τραπεζας του να ακυρωσει την καρτα του κ ολα καλα....

ΥΓ πρωτη φορα ανοιγω θεμα.... @antisthenis αν θεωρεις οτι πρεπει να μπει σε διαφορετικη κατηγορια, περασε το εκει που πρεπει.... Θενκς.
Να εισαι καλα,που ενημερωσες γτ ειναι σπαστικες αυτες οι ιστοριες,να εισαι καλα!

OP
OP
Aragorn135

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.356
Πόντοι
10.446
Να εισαι καλα,που ενημερωσες γτ ειναι σπαστικες αυτες οι ιστοριες,να εισαι καλα!
να είσαι καλά κι εσύ.....:hi:
δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός σε τέτοιες περιπτώσεις....όλοι την πατάνε κάποια στιγμή....
μια safe μέθοδος είναι να έχεις μια e-pre-paid Visa για αγορές στο Internet, με λίγα λεφτά μέσα,
ώστε αν την κάνεις τη μαλακία, να χάσεις λίγα......
πρακτικά τώρα, με το που καταλάβουμε ότι κάναμε μαλακία, απλά ακυρώνουμε την κάρτα και όλα καλά....
αν έχουν φύγει λεφτά από το λογαριασμό μας, κάνουμε αίτηση αμφισβήτησης μέσω ebanking και βλέπουμε τι θα γίνει....
αν το ποσό είναι μικρό, απλά πάμε στον καθρέφτη μας, ρίχνουμε ένα φάσκελο στη μούρη μας κ όλα καλά...
το νου σας στα γερόντια, και στις απάτες με΄σω τηλεφώνου, ΔΕΗ κλπ...

εγώ στον πατέρα μου του έχω ξεκαθαρίσει δεν πρόκειται να σε πάρει κανείς για μένα και να σου πει στείλε λεφτά,
δώσε λεφτά, ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο κλπ κλπ......
αν αυτό γίνει ποτέ του έχω πει να ρωτήσει 2 συγκεκριμένα πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ κι αυτός ώστε να τους ξεμπροστιάσει...
τα τελευταία 5 χρόνια τον έχουν πάρει 3 φορές στο τηλέφωνο και του έχουν πει διάφορα, αλλά τους έστειλε.....
το νου σας....υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι εκεί έξω,
την οικογένειά μας και τους εαυτούς μας τους προστατεύμε μόνο εμείς ....:hi:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.033
Πόντοι
2.456
Εύγε στο mononewsnπου μας ενημέρωσε.Αναμενουμε άρθρο του για το ότι το mail του Γουόρεν Μπάφετ είναι ψεύτικο ή τι πρέπει να γράψουμε στο Facebook σύμφωνα με τη Συνθήκη της Ευρωπης

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.276
Πόντοι
12.756
Εύγε στο mononewsnπου μας ενημέρωσε.Αναμενουμε άρθρο του για το ότι το mail του Γουόρεν Μπάφετ είναι ψεύτικο ή τι πρέπει να γράψουμε στο Facebook σύμφωνα με τη Συνθήκη της Ευρωπης

Τι ειναι ρε αυτοι οι Ελληνες , τους δινουν τσαμπα λεφτα και δεν τα θελουν ναπουμε :coffee::coffee:

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
9.487
Πόντοι
1.056
να είσαι καλά κι εσύ.....:hi:
δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός σε τέτοιες περιπτώσεις....όλοι την πατάνε κάποια στιγμή....
μια safe μέθοδος είναι να έχεις μια e-pre-paid Visa για αγορές στο Internet, με λίγα λεφτά μέσα,
ώστε αν την κάνεις τη μαλακία, να χάσεις λίγα......
πρακτικά τώρα, με το που καταλάβουμε ότι κάναμε μαλακία, απλά ακυρώνουμε την κάρτα και όλα καλά....
αν έχουν φύγει λεφτά από το λογαριασμό μας, κάνουμε αίτηση αμφισβήτησης μέσω ebanking και βλέπουμε τι θα γίνει....
αν το ποσό είναι μικρό, απλά πάμε στον καθρέφτη μας, ρίχνουμε ένα φάσκελο στη μούρη μας κ όλα καλά...
το νου σας στα γερόντια, και στις απάτες με΄σω τηλεφώνου, ΔΕΗ κλπ...

εγώ στον πατέρα μου του έχω ξεκαθαρίσει δεν πρόκειται να σε πάρει κανείς για μένα και να σου πει στείλε λεφτά,
δώσε λεφτά, ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο κλπ κλπ......
αν αυτό γίνει ποτέ του έχω πει να ρωτήσει 2 συγκεκριμένα πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ κι αυτός ώστε να τους ξεμπροστιάσει...
τα τελευταία 5 χρόνια τον έχουν πάρει 3 φορές στο τηλέφωνο και του έχουν πει διάφορα, αλλά τους έστειλε.....
το νου σας....υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι εκεί έξω,
την οικογένειά μας και τους εαυτούς μας τους προστατεύμε μόνο εμείς ....:hi:

Τα ίδια και εγώ ρε μαν...

Έχουν πάρει τη μάνα μου, κλαίγοντας και της έλεγαν ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο...

Έχω δασκαλέψει τους γονείς μου, να τους βρίζουν και να το κλείνουν.!

Μουνόπανα...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.612
Πόντοι
206

Αυτά κυκλοφορούν εδώ και χρόνια.
Σε λίγο θα μας πεις να προσέχουμε και τα email από τους Νιγηριανούς πρίγκηπες που θέλουν να μας δώσουν την κληρονομιά τους.

Καλά ακόμα αυτά σας κάνουν εντύπωση και ανοίγετε θέμα;
Για να την πατήσεις πρέπει να είσαι άνω των 70 χρόνων ή να μην σου κόβει καθόλου.

• Like
Αντιδράσεις: Y13
OP
OP
Aragorn135

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.356
Πόντοι
10.446
Τα ίδια και εγώ ρε μαν...

Έχουν πάρει τη μάνα μου, κλαίγοντας και της έλεγαν ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο...

Έχω δασκαλέψει τους γονείς μου, να τους βρίζουν και να το κλείνουν.!

Μουνόπανα...
Γαμησε τα... Ειδικα στην επαρχια τα γεροντακια που μενουν μονα τους υποφερουν απο τετοια λαμογια....

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.377
Πόντοι
206
Έχω πληρώσει 090 στον μπλακμαν μια ώρα αναμονή από κινητό, γύρω στα 100€, για να πω τον τραγουδιστή που ζηταγε..
Και στο τέλος έπεσε η γραμμή..

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
16.019
Πόντοι
3.556
Σε ένα γνωστό μου έστειλε εμαιλ ένας και καλά βετεράνος του αμερικανικού στρατού και του είπε ότι γνωρίζει πού έχει κρυμμένα τα πετροδολαρα ο Χομεϊνί, αλλά επειδή έχει κάποιες οικονομικές δυσκολίες χρειάζεται να του στείλει 1000 δολάρια για να ξεκινήσει της έρευνες και μόλις τα βρει θα τα μοιραστουνε, και ο μαλακας το πίστεψε και ήταν έτοιμος να τα στείλει για τόσα ζώα μιλάμε :grin::grin::grin:

OP
OP
Aragorn135

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
14.356
Πόντοι
10.446
Ολοι την πατανε ρε σεις καποια στιγμη σε αυτη τη ζωη. Εγω καποτε ειχα ψηφισει ΔΗΜΑΡ.. Τον κυρ Φωτη......:confused: αλλος ψηφισε Τσιπρουβελη κ περιμενε να σκισει τα μνημονια :2funny:... Αλλος ψηφισε πασοκ κπεριμενε σοσιαλισμο :jerking:..... Αλλος παντρευτηκε κ περιμενε να πηδαει τη γυναικα του οπως εκανε πριν το γαμο :headbang:....τι να κανς? Να μαλοις?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.562
Πόντοι
5.006

δυστυχως την πατησε ο αθηναιος και εδωσε τα στοιχεια της καρτας του...
μολις ειδαν τι υπολοιπο ειχε, του βαλανε 50 ευρω οι τυποι....
:confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom