Επισκέπτης

Τιποτα δεν σε κανει αορατο στο νετ εκτοσ απο ενα και μονο προγραμμα ΤΟ
TORPARK
]
Οσοι εχουν λογο να κριβουν την ιπ τους οσο σερφαρουν ειναι το τελειο προγραμμα.
Ολα τα αλλα δωρεαν η οχι ειναι μουφες , δοκιμεστε τα σε κανενα ιπ τεστερ και θα δειτε , ειναι το μονο που σου δινει hi elite proxies που δεν ειναι γνωστα και κανεις δεν καταλαβαινει οτι εχεις proxies.
You have either No Proxy or a High Anonymity Proxy
Κυριοι συναδελφοι, εχετε static ip address ? Αν οχι, τοτε γιατι να κρυψετε το ip σας εφ'οσον την επομενη φορα που θα συνδεθειτε θα αλλαξει ?
Τιποτα δεν σε κανει αορατο στο νετ εκτοσ απο ενα και μονο προγραμμα ΤΟ
TORPARK
]
Οσοι εχουν λογο να κριβουν την ιπ τους οσο σερφαρουν ειναι το τελειο προγραμμα.
Ολα τα αλλα δωρεαν η οχι ειναι μουφες , δοκιμεστε τα σε κανενα ιπ τεστερ και θα δειτε , ειναι το μονο που σου δινει hi elite proxies που δεν ειναι γνωστα και κανεις δεν καταλαβαινει οτι εχεις proxies.
You have either No Proxy or a High Anonymity Proxy
δοκιμασετο πρωτα με την προσωπικη ip σου. σε αλλους δουλεψε. σε μενα(στα windows) οχιΤο αρχειο torrc, το κανω edit με notepad, σωστα?!
Παρακατω ειναι ότι μου ανοιξε το notepad:
SocksPort 9050
ControlPort 9051
SocksBindAddress 127.0.0.1
AllowUnverifiedNodes middle,rendezvous
SafeLogging 1
ClientOnly 1
DataDirectory tordata
log notice file tordebug.log
Εγω αλλαζω το 127.0.0.1 και βαζω το ip που βγαινω στο internet?!
Της εταιρειας το ip, δηλαδη?!
To ip με το οποιο βγαινω εξω ειναι το εταιρικο. Ολοι βγαινουμε εξω με το ιδιο ip, οποτε δε παιζει αυτο που λες!δοκιμασετο πρωτα με την προσωπικη ip σου. σε αλλους δουλεψε. σε μενα(στα windows) οχι
kκατεβασε & τον fire fox ,ρε αδελφε. πως θα στον βρει αν δεν τον εχεις?
kκατεβασε & τον fire fox ,ρε αδελφε. πως θα στον βρει αν δεν τον εχεις?
[/quote
λες να μην τον εχω κατεβασει?
Συμφωνώ για το Τor, το χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο. Προτείνω λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για να μη γίνεις "έξοδος" για άλλους (δηλ. να μη βγαίνουν άλλοι μέσα από το δικό σου IP). Επίσης προσοχή στο secure port (143 ή 443? δεν θυμάμαι), αν το έχετε αφύλακτο κλείστε το, μέσω αυτού μπορεί να φανεί το πραγματικό IP και το Tor δεν το καλύπτει.
Aν δε πιασει δοκιμασε το & με τη προσωπικη σου ip, επιμενω.To ip με το οποιο βγαινω εξω ειναι το εταιρικο. Ολοι βγαινουμε εξω με το ιδιο ip, οποτε δε παιζει αυτο που λες!
Thanx παντως!!