Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Mην υποκύψεις septic μηνκοιταξτε.το οτι παραμενει στα 100 ειναι αποθαρρυντικο.αλλα το οτι σας ξαναστελνει σμσ σημαινει πως θελει να αυξησει πελατεια της που προφανως εχει μειωθει δραματικα.κλιμακωση αγωνα τωρα!!!!
η πλακα ειναι οτι μου στελνουν πριβε σμσ και μου λενε δωσε μου το τηλ γιατι θελω να κλει σω ραντεβου η δωσε μου το τηλ και δεν θα κλεισω ραντεβου!ελεος!!!!!!
Αντζελα μέσα από το site στο δηλωνω.Πέσε στα 50-80€ και πίστεψε με θα επανέλθεις στο προσκήνιο.
Ετσι ετσι σωστά τα λες φίλε.ΑΠΕΡΓΙΑ και ξερό ψωμί.βρε και με 50 αυτη θα μας εκμεταλεύεται!χεχεχε..πλακα κανω συναδελφοι.στα 50 ειναι το λογικο για αυτην.ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ
μα, τί να ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ την πελατεια ????βρε και με 50 αυτη θα μας εκμεταλεύεται!χεχεχε..πλακα κανω συναδελφοι.στα 50 ειναι το λογικο για αυτην.ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ
πιδιά πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την αντζελα???εχω καυλωσει μάυτα που λετε και θελω να την επισκεφτω..οποιος έχει τηλ ασ το στείλει με pm!!!ειμαι νεος εδω....καλα κανετε απεργια..να μπορει να παει και ο ελληνας φοιτητης..οταν τελειωσει η απεργια δωστε και απο εδω το τηλ της.
αγορακι μου η αντζελα ειναι στην μαυρη λιστα εδω μεσα...δεν δινουμε τηλεφωνο..παρε λεφτα απο τον μπαμπακα σου και πηγενε σε κανενα στουντιο...η τζιμπα απο κανενα συναγωνιστη κανενα τηλεφωνο απο γραφειο..πιδιά πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την αντζελα???εχω καυλωσει μάυτα που λετε και θελω να την επισκεφτω..οποιος έχει τηλ ασ το στείλει με pm!!!
Καταρχας μικρουλη,δεν διαβασες ολο το θρεντ,οποτε δικαιολογησαι να λες βλακιες.Και κατα δευτερον,οταν βλεπεις καπου να γινετε χαμος,και υπαρχει κινδυνος,εσυ πας να χωθεις?Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τραβάνε ζόρι με τα 100 ευρώ λες και το μουνί είναι δικό τους.Εξάλλου δεν είναι και η πιο ακριβή γκόμενα...Υπάρχει μεγάλη προσφορά για όλα τα βαλάντια, καλά να είμαστε...