Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κατα διαστήματα έπαιρνα τηλέφωνο την Αντζελα αλλά ήταν πάντα κλειστό, ώσπου πριν 3 μέρες δια μαγείας... Το τηλεφωνό της χτύπησε! Το κλείνω αμέσως αφου ξέρω ότι θέλει μόνο μηνύματα και της γράφω πότε θα συναντηθούμε. Μου απαντάει μετα απο μία ώρα πως έχει σταματήσει τα ραντεβού αλλά έχει μια φίλη τρανς και αν θέλω το τηλεφωνό της. Η απαντησή μου ήταν αρνητική. Ερώτηση: αφού η Άντζελα πήρε το καλό το δρόμο, τη το χρησιμοποιεί το Q καρτοκινητό της ακόμα;

γεια σου ρε "pitsi"!!χαχαχαχα!ωραίος!εκτός από τον...καταιγισμό στα ανέκδοτα,έχεις και τον τρόπο σου σε "ευγενικότατες παρατηρήσεις",να τις κάνεις ευχάριστες!χαχαχαχα!Ωραίος!!!καυλιαρι μου πρεπει να τροποποιησεις το καυλομινιμα σου(να το γραψεις στα ελινικα) αλλιος οι μεγαλοι χιστες και μιστες operator θα διαγραψουν το καυλομινιμα σου!!!!!thanks!!!
παντα ευχαριστες και καυλιαρικες!!!γιατι εδο μεσα ....ι καυλα μασ ενονει!!!!!γεια σου ρε "pitsi"!!χαχαχαχα!ωραίος!εκτός από τον...καταιγισμό στα ανέκδοτα,έχεις και τον τρόπο σου σε "ευγενικότατες παρατηρήσεις",να τις κάνεις ευχάριστες!χαχαχαχα!Ωραίος!!!
φιλε συναγωνιστη δυστιχως αντζελα τερμα εξαφανιστηκε ,,,,,,,,,,αφηνε κανενα μηνυμα στην σελιδα ωστε να ανανεωνετε μπας και την δει κανενας συναγωνιστης ....και στειλει καλα μαντατα