G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.519
- Πόντοι
- 456
Δεν τη βλέπω καν.... χαχαγια πες την βλέπεις έτσι στην είσοδο της τουαλέτας στο Χριστόφορο στα Καλύβια ενώ έχεις φάει 2 κιλά
προβατίνα wyd???![]()
Δεν τη βλέπω καν.... χαχαγια πες την βλέπεις έτσι στην είσοδο της τουαλέτας στο Χριστόφορο στα Καλύβια ενώ έχεις φάει 2 κιλά
προβατίνα wyd???![]()
Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
είσαι πολύ γλυκούλης μου αρέσειΣε τόσο όμορφες γυναίκες δυσκολεύομαι να μιλήσω ,
Κοίτα, fairΔεν τη βλέπω καν.... χαχα
θα το αντιληφθείς και από κοντά καλό βράδυείσαι πολύ γλυκούλης μου αρέσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοίτα, fair
Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Υπαγε στα γόνατα σατανά!Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Στην τουαλέτα τίποταΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
ΣωστοοοοςςςΣτην τουαλέτα τίποτα
Δεν εμπνέει ο χώρος
Αλλά μετά έξω θα σε είχα σταμπαρει και θα ερχόμουν να σου συστήσω και να σου ζητήσω να πάμε κάνα ποτό με την πρώτη ευκαιρία αν θέλεις
μεσα στη τουαλετα ισως ηταν λιγο cringe , αλλα αν πεφτανε βλεματα εκατερωθεν , εξω ισως σου λεγα ενα γεια πως περνας κλπΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Κλασικά πιπουλα στην τουαλέτα του κλαμπ... Όχι;Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Τιποτα, τι ειμαστε τιποτα ανωμαλοι να την πεφτουμε σε γυναικες εξω?Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Enlighten us
Εμένα πάντως η συνείδησή μου είναι καθαρή... Η δική σου ανέβηκε όροφο ή έμεινε ακόμα στο ισόγειο;
Την εκτίμηση μου?Κλασικά πιπουλα στην τουαλέτα του κλαμπ... Όχι;
Η σωστή απάντηση θα κερδίσει τίποτα;
Μην αγχώνεσαι, το ασανσέρ απλά ανεβαίνει στα πάνω τσάκρα. Στον 7ο όροφο συντονιζόμαστε!