Kavlemporas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Σε πιο κλαμπ κυκλοφορείς έτσι, και θα αυτοσχεδιάζω εκεί.Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Τι μούναρος ειναι αυτός θα λέγα....Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
και όταν συμβαίνει αυτό και σου ζητούν ξανά ραντεβού...εσύ ξαναπάς μαζί τους;Κ πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανεξάρτητη κοπέλα που μπορεί να πρέπει να απαντήσει για επιβεβαίωση επόμενου ραντεβού ή οτιδήποτε παρόμοιο μιας κ δεν έχουμε τηλεφωνητριες κ οδηγούς.
Παρόλα αυτά μου φαίνεται γελοίο που γίνεται όλη αυτή η συζήτηση γύρω από το άτομο μου όταν 9/10 άτομα μπορούν και έχουν επιβεβαιώσει πόσο παρούσα είμαι στο ραντεβού κ στην πράξη και στο σοσιαλ. Κάποια άτομα δυστυχώς είναι τόσο δύσκολο να τα υπομείνεις που απλά περιμένεις να τελειώσει η ώρα μαζί τους κ συνεπώς το μαρτύριο σου.
Ακόμα καλύτεραΈλα, για πείτε εσείς που πάτε σε κλαμπ
Εγώ μόνο σε καμμια χασαποταβερνα και αν
Όχι προφανώς, αν και συνήθως είναι αμοιβαία τα αισθήματα μιας Κ ούτε Κ γω είμαι καλή παρέα αν δεν περνάω καλακαι όταν συμβαίνει αυτό και σου ζητούν ξανά ραντεβού...εσύ ξαναπάς μαζί τους;
Δεν κάνω τίποτα διότι θα είμαι στις ανδρικέςΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Λογικά με αυτά τα πέδιλα πρέπει να έριχνες κανένα κεφάλι στους περισσότερους εκεί πέραΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Βρε χαζό αυτό είναι στο φουαγιέ πριν διαχωριστουνΔεν κάνω τίποτα διότι θα είμαι στις ανδρικές
Εγώ θα έλεγα ότι είσαι τρελό ¨καυλάκι”Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
τώρα θες να τ ακούσεις κι εσύΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Ε έδωσα το ελεύθερο στη συγκεκριμένη περίπτωση να τα πείτετώρα θες να τ ακούσεις κι εσύ
Just the way i like itΛογικά με αυτά τα πέδιλα πρέπει να έριχνες κανένα κεφάλι στους περισσότερους εκεί πέρα
Μμ μάλιστα , θα δω το ωραίο κορμί σ και θα συνεχίσω το βράδυ μ δύσκολο να σ μιλήσωΒρε χαζό αυτό είναι στο φουαγιέ πριν διαχωριστουν
για πες την βλέπεις έτσι στην είσοδο της τουαλέτας στο Χριστόφορο στα Καλύβια ενώ έχεις φάει 2 κιλάΈλα, για πείτε εσείς που πάτε σε κλαμπ
Εγώ μόνο σε καμμια χασαποταβερνα και αν
Γιατί καλέ? Ντρέπεσαι?Μμ μάλιστα , θα δω το ωραίο κορμί σ και θα συνεχίσω το βράδυ μ δύσκολο να σ μιλήσω
WoW pure awesomeness!Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Ερώτηση επί τόπου για κάτι γρήγορο με δωράκιΜπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Σε τόσο όμορφες γυναίκες δυσκολεύομαι να μιλήσω ,Γιατί καλέ? Ντρέπεσαι?
το signal αλλα με το session θα εισαι απόλυτα ασφαλής ούτε η κοπέλα θα ξερειΠοιο μου προτείνετε;